Ερμής ανάδρομος, από αρχές Οκτωβρίου!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας ετοιμάζεται να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία - την τελευταία του για το 2014!

Ερμής ανάδρομος, από αρχές Οκτωβρίου!

Αν θυμάσαι στην αρχή του χρόνου είχαμε παρουσιάσει το ημερολόγιο με τις ημερομηνίες που γύρισε ο Ερμής ανάδρομος και μας... τάραξε τον ουρανό με τ' άστρα!

Η τελευταία του αναδρομή για το 2014 πλησιάζει, όπως μας προειδοποιεί και η Ρένα Κολιοπάνου στην εκπομπή Hit Wake up, του στον Hit 88.9, με τους Δημήτρη Μηλιόγλου και Ελένη Ντούκνη (stay tuned: κάθε πρωί, στις 9.15, εξηγεί με τον δικό της τρόπο τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν).

Στην εκπομπή της Τρίτης ανέφερε ότι έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνονται τα σημάδια της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του Ερμή. Νοητικές λειτουργίες, επικοινωνία, κίνηση αρχίζουν και δυσχεραίνουν - αν και η αναδρομή του πλανήτη θα ξεκινήσει επισήμως στις 4 Οκτωβρίου (δες παρακάτω και το σχετικό ημερολόγιο).

Επίσης: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου πρέπει να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά για τα μηνύματα που τους στέλνει το σύμπαν!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/167965154&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Περίοδοι ανάδρομου Ερμή το έτος 2014

calendar14

Ποιες είναι οι πιο κρίσιμες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο; Κλικ εδώ

2014: Όλες οι Ετήσιες προβλέψεις του Astrology.gr!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved