Ερμής στον Κριό: Σκέψου γρήγορα, δράσε άμεσα αλλά πρόσεχε τα λόγια σου

Ήρθε ενθουσιώδης και φουριόζος και θα παραμείνει μέχρι και τις 22/4

Ερμής στον Κριό: Σκέψου γρήγορα, δράσε άμεσα αλλά πρόσεχε τα λόγια σου

Ξέχνα την ευαισθησία και το «δεν πρέπει να το πώς γιατί μπορεί να τον/την πληγώσω», ξέχνα τις ατέλειωτες ώρες φαντασίας, περισυλλογής, ονείρων και ύπνου που πέρασες γιατί ο φουριόζος Ερμής στον Κριό είναι εδώ από χθες 7/4 θα παραμείνει ως τις 22/4.

Θα παρακινηθείς να βγεις από την αδράνεια, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ας μην έχεις καταστρώσει ένα πλήρες σχέδιο δράσης, να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, να πεις με θάρρος την άποψή σου, ακόμα κι αν μετά σου κοστίσει γιατί όπως και να το κάνουμε η αλήθεια είναι σκληρή για κάποιους. Ίσως γίνεις ο μπροστάρης και αρχίζεις να διεκδικείς ανοιχτά αυτά που θεωρείς ότι δικαιούσαι ή υπερασπιστείς κάποιον που κατηγορείται γιατί υπάρχει και φιλότιμο και σε πνίγει το άδικο.
Υπομονή; Άγνωστη λέξη για έναν Ερμή που κινείται, παρορμητικά, γρήγορα και δεν μπορεί να περιμένει ούτε δευτερόλεπτο.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της σκέψης και ο Κριός το ζώδιο της πράξης κι όταν συναντιούνται αυτοί οι δυο καινοτόμες ιδέες πλημμυρίζουν το μυαλό που πρέπει να εφαρμοστούν αμέσως, ακόμα κι αν είναι παράτολμες.

Η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η σκληρότητα, ενίοτε το θράσος που ίσως επικρατήσει σε στάση και συμπεριφορές δεν θα είναι "ευγενικά" από πολλούς που αρέσκονται στις παρασκηνιακές και υπόγειες κινήσεις ή τους συμβιβασμούς, τα ψέματα ή τα μισόλογα.

Ναι είναι ορμητικός, ανυπόμονος, τσακώνεται, φωνάζει, βρίζει, κάνει ντόρο, είναι και εγωιστής αλλά ο Ερμής στον Κριό είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να ξεκουνήσεις από την καρέκλα ή την πολυθρόνα σου και να αναλάβεις δράση, να ξεκινήσεις πράγματα, να πεις τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις.

Είναι σημαντικό όμως για όσο ο Ερμής παραμείνει στον Κριό να προσέχεις σε ποιον θα απευθύνεσαι κάθε φορά γιατί δεν είναι όλοι ίσα και όμοια και να σκεφτείς καλά πριν ανοίξεις το στόμα σου ή κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

Και μην ξεχνάς! Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να προηγούνται γι' αυτό να είσαι ανεκτικός και να μην χάνεις την ψυχραιμία σου κάθε φορά που ο άλλος δείχνει απρόθυμος ή δειλιάζει να σε ακολουθήσει!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved