Ανάδρομος Ερμής-Στο ίδιο έργο θεατές

Ο Ερμής την Παρασκευή 10/12/2010 διαγράφει την τελευταία ανάδρομη πορεία του σε αυτή τη χρονιά

Παπασταύρου Λίντα
Ανάδρομος Ερμής-Στο ίδιο έργο θεατές

Από La Femme Radicale

Ο Ερμής την Παρασκευή 10/12/2010 διαγράφει την τελευταία ανάδρομη πορεία του σε αυτή τη χρονιά, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30/12 όπου θα γυρίσει σε ορθή φορά, έχοντας συμμετάσχει καθοριστικά στο τ-τετράγωνο της έκλειψης.
Ξεκινά με την όπισθεν από την 5η μοίρα της λεωφόρου Αιγόκερω, στις 19/12 στρίβει στην πλατεία Τοξότη, όπου θα κάνει κύκλους μέχρι να δει επιτέλους το περίπτερο στην 19η μοίρα και να σταματήσει.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι σημαντική και χρειάζεται να την εκλάβουμε σωστά προς δικό μας όφελος. Όπως όλες οι ανάδρομες διελεύσεις έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης. Φέρνει στην επιφάνεια ανεκμετάλλευτες δυνατότητες αλλά και κάποιες αφημένες εσωτερικές πτυχές του εαυτού μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τις λειτουργήσουμε. Το μυστικό είναι να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα με την
ανάδρομη κίνησή του, αλλά να παίρνονται αποφάσεις στην ευθεία πορεία του.

Οι αναμνήσεις γίνανε βόλια
Στις 14/12 η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον Αιγόκερω θα κάνει πολλούς να μιλήσουν έξω από τα δόντια και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη φύση του ζωδίου, θα ειπωθούν σκληρά και αδίστακτα.
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου, ακούσατε, ακούσατε... Οι διαφωνίες και τα ξεσπάσματα θα μοιάζουν με μπαλάκι του πινγκ πονγκ και μένει να δείτε ποιος θα καρφώσει πιο αποτελεσματικά τον άλλον.

Κίτρινο γράμμα στο συρτάρι
Στις 20/12 ο Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στον Τοξότη, σε μια προσπάθεια ευκαιριακής και πρόσκαιρης αποφόρτισης. Reunions και επαναλήψεις εφ’ όλης της ύλης θα μας βοηθήσουν να περάσουμε τις εξετάσεις.

Της γειτονιάς μας ο τρελός
Στις 21/12 το τετράγωνο με τον Ουρανό και το παράλληλο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (με τη συμμετοχή και του Ήλιου) θα θολώσουν περισσότερο το τοπίο, ακολουθώντας στις 22/12 το τετράγωνο με τον Δία συνθέτοντας ένα αλλόκοτο επταήμερο αλλοφροσύνης.
Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένοι και Δίδυμοι του τελευταίου δεκαημέρου συντροφεύουν την Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων.

Βαβυλωνία
Η ολική έκλειψη Σελήνης που συντελείται στις 11:17 ώρα Ελλάδας, στην 29η μοίρα και 23 πρώτα των Διδύμων με ωροσκόπο στην 11η μοίρα και 07 λεπτά του Υδροχόου, περιλαμβάνει την αντίθεση του Ερμή με τη Σελήνη και το τ-τετράγωνο με τους Δία - Ουρανό μην αφήνοντας περιθώρια να σκεπάσουμε την αγωνία όπως η ζάχαρη τους κουραμπιέδες.
Προβλήματα με το εξωτερικό και ότι αφορά συμφωνίες και εμπορικές συνδιαλλαγές, ανασφάλεια, πιέσεις, συνεχείς ανατροπές, έντονο παρασκήνιο καθώς και ακραίες διαφωνίες μέσα στο κοινοβούλιο της ψυχής μας, είναι το βασικό menu που χρεώνεται ακόμα πανάκριβα.

Στραβοτιμονιές
Σε καθημερινό επίπεδο θα ήταν προτιμότερο να μην κάνουμε κάτι σημαντικό στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τον κοσμικό ξενοδόχο. Είναι σαν να γράφουμε ένα κείμενο και να λείπουν οι σύνδεσμοι.
Θα ήταν καλύτερα να μην υπογράψουμε μια συμφωνία με κλειστά μάτια, να μην αρχίσουμε μια καινούργια συνεργασία χωρίς να ψάξουμε προθέσεις και στεγανά, να μην αγοράσουμε ένα μεταφορικό μέσο χωρίς εγγυήσεις, να μην πάρουμε μία τελεσίδικη απόφαση για τη σχέση μας και γενικότερα να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις στο θέατρο της ζωής διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται μόνο για μια prova generale και όχι για την κανονική παράσταση.
Δηλαδή στην πορεία να διαπιστώσουμε ότι η συμφωνία ήταν λειψή, η συνεργασία κουτσή, το μεταφορικό μέσο να παρουσιάσει μέσα στο εξάμηνο κάποιο πρόβλημα που θα μας
ταλαιπωρήσει, ή η απόφασή μας για τη σχέση να μην ήταν σωστή, λόγω ανεπαρκών στοιχείων.

Το παλιό μου παλτό
Σε βαθύτερο επίπεδο όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι σημαντική και χρήσιμη, διότι μας αναγκάζει είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, να σκεφτούμε τις ανάγκες μας, να δούμε τους προβληματισμούς μας, να αναλογιστούμε υπαρξιακά μας θέματα.
Παρατηρείστε τις μέρες αυτές πως είμαστε πιο ανήσυχοι, δίνοντας έμφαση στους τομείς που μας απασχολούν και πώς ενεργοποιούμαστε περισσότερο συλλογιζόμενοι πιο ώριμα τους προβληματισμούς μας.
Σχέσεις από το παρελθόν έρχονται συχνά στο προσκήνιο, ή μαθαίνουμε ειδήσεις από τους γύρω μας που μας εκπλήσσουν αλλά και εξηγούν πολλά. Σε κάθε περίπτωση, η συναισθηματική νοημοσύνη μας μπορεί να ξεδιαλύνει κάθε παρασκήνιο και κάθε πλάνη.

Τα εορταστικά Όσκαρ-Ο κάθε κατεργάρης Ερμής στον οίκο του

Κριός: Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους
Ταύρος: Slumdog Millionaire
Δίδυμοι: Κράμερ εναντίον Κράμερ
Καρκίνος: Το κεντρί
Λέων : Ο νευρικός εραστής
Παρθένος: Η γκαρσονιέρα
Ζυγός: Συνέβη μια νύχτα
Σκορπιός American Beauty
Τοξότης Ο Άγγλος ασθενής
Αιγόκερως: Ο πληροφοριοδότης
Υδροχόος Όλα για την Εύα
Ιχθύες: Million Dollar Baby

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved