Ερμής στους Ιχθύς: Τρία ζώδια θα διώξουν το άγχος της καθημερινότητας

Θα ηρεμήσουν και έχουν πιο χαλαρούς ρυθμούς

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στους Ιχθύς: Τρία ζώδια θα διώξουν το άγχος της καθημερινότητας

Στις 23 του μήνα, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς, επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα ενδεχομένως να αλλάξει ή να υπάρξουν περιστατικά που θα έχουν έντονη επίδραση σε αποφάσεις και ενέργειες.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στους Ιχθύς, μέχρι τις 10/3.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γίνει πιο ήρεμη και χαλαρή, εφ' όσον ο χρόνος δεν θα "κρέμεται" πάνω από το κεφάλι σου, για να δρομολογήσεις θέματα, ενώ και εσύ θα σκέφτεσαι και θα συμπεριφέρεσαι με μεγαλύτερη ευελιξία. Θα έχεις προσαρμοστικότητα, θα είσαι χαμηλών τόνων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Ίσα-ίσα, αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στις 28, που ο κυβερνήτης σου, Κρόνος θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη, θα τρέξεις ζητήματα, θα κλείσεις υποχρεώσεις κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει, χωρίς να... ιδρώσεις. Εσύ που ανήκεις στο β' δεκαήμερο, κυρίως στις αρχές του, στις 29 του μήνα έχεις να περιμένεις διάφορα τυχερά, λύσεις, ευκαιρίες και εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις για το μέλλον, ενώ στις 4/3, ξαφνικές ιδέες θα σε πλημμυρίσουν, όπως επίσης είναι πιθανά νέα ή συναπαντήματα που μπορεί να σε κάνουν να αναθαρρήσεις, ακόμα και ερωτικά. Εσύ του γ' δεκαημέρου θα ωφεληθείς, αν δε βάλεις στεγανά στο μυαλό σου και δεις τη σφαιρική εικόνα προσώπων και καταστάσεων. Προσπάθησε να φανταστείς τις εξελίξεις στις 8/3 και άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει κι όχι τη λογική σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλωσορίζεις τον Ερμή στον 9ο οίκο σου, που τουλάχιστον εσύ που είσαι του α' δεκαημέρου θα πρέπει να χαίρεσαι, αφού στη συγκεκριμένη θέση θα σε βοηθήσει και με οδηγό τη διαίσθησή σου θα έχεις επιθυμητά αποτελέσματα. Μάλιστα, η σύνοδός του με τον Κρόνο, στις 28, θα σε κάνει πιο συγκεκριμένο και συγκεντρωμένο σε σπουδές ή θέματα της καθημερινότητας, θα σε στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση ή θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους ειδικούς, με κατάρτιση ή που μπορούν να σε στηρίξουν σημαντικά σε ιδέες ή προτάσεις σου ή να σε παραπέμψουν σε άλλους που γνωρίζουν πολύ καλά ό,τι σε ενδιαφέρει. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, στις 29, ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι μπροστά σου και καταστάσεις πολλά υποσχόμενες, τόσο για να διευρύνεις το πνεύμα σου, όσο και για να ανοίξεις τα φτερά σου σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, πιθανό είναι και να σου σκάσει ξαφνικά ένα "κονέ" ή κάποιος/α φίλος/η ή άτομο, στις 4/3, που έχει άκρες ή τα μέσα για να σε προωθήσει. Εσύ του γ' δεκαημέρου φαίνεται να πλέεις σε ήρεμα νερά, όλα πηγαίνουν με τους ρυθμούς σου, η φαντασία και οι εμπνεύσεις σου θα είναι οξυμένα και θα συγκεντρώσεις αρκετά και κολακευτικά σχόλια στις 8, ενώ θα γίνεις αυτόματα συμπαθής. Δεν αποκλείεται και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον ή να καταπιαστείς με μια μορφή τέχνης για να ξεφεύγεις κάπως και από τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρίτος της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στη δουλειά σου φαίνεται να επικρατεί ηρεμία, ενώ στις 28 δεν αποκλείεται να δικαιωθείς από μια επιλογή ή στάση σου, να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου ή να φέρεις σε πέρας κάτι για το οποίο είχες αφιερώσει αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Δεν αποκλείεται επίσης να μπεις σε ένα διατροφικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στα δικά σου δεδομένα, να ξεκινήσεις μια εναλλακτική θεραπεία και γενικά να μπεις σε φάση σωματικής και ψυχικής ανασυγκρότησης. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, αρκετά και ευχάριστα από τη δουλειά σου να περιμένεις στις 29, όπου είναι πιθανή ακόμα και μια εσωτερική αναβάθμιση ή κάποιο bonus. Στις 4, τα ξαφνικά και τα αναπάντεχα πρέπει να είναι καλοδεχούμενα για να λειτουργήσουν υπέρ σου, οπότε να είσαι ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο ή πρωτότυπο παρουσιαστεί, καθώς θα βγεις κερδισμένος. Αν είσαι γεννηνένος το γ' δεκαήμερο, μπες σε mood χαλαρό, προσπάθησε να αποκτήσεις περισσότερη επαφή με το μέσα σου και το τι χρειάζεται για να φορτίσεις θετικά τις μπαταρίες σου. Ενδεχομένως να χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο, ξεκούραση, ένα διάλειμμα απ' ό,τι σε πρεσάρει, μια άλλη προσέγγιση στα πράγματα και θα το καταλάβεις γύρω στις 8 του μήνα. Τυχόν ενοχλήσεις στην υγεία σου να οφείλονται σε ψυχοσωματικούς παράγοντες, γι' αυτό ήρεμα!!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved