Ερμής στον Υδροχόο: Τρία ζώδια θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει

Σε πρώτη φάση θα κόψουν κακές συνήθειες και άχρηστες επαφές

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στον Υδροχόο: Τρία ζώδια θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει

Στις 5 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα ενδεχομένως να αλλάξει ή να υπάρξουν περιστατικά που θα έχουν έντονη επίδραση σε αποφάσεις και ενέργειες.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 23 που θα περάσει στους Ιχθύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι πλέον θα πλαισιώνεσαι από άτομα πρωτότυπα, ασυνήθιστα, ανοιχτόμυαλα και χωρίς ταμπού, που κοιτάνε μπροστά και δεν στέκονται στο παρελθόν, ενώ θα σε βοηθήσει και να τελειώνεις μια και καλή με κάποιες γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, που τραβάνε καιρό. Τώρα, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του α' δεκαημέρου, στις 5 του μήνα, θα μάθεις πράγματα και θαύματα για κάποια άτομα του περίγυρού σου, ενώ είναι πιθανό και ένα ξεσκαρτάρισμα στις επαφές σου ή να κόψεις τα πολλά-πολλά μαζί τους. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία στον Ταύρο, στις 10, θέλει προσοχή, γιατί αρκετές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια θα ακούσεις, όμως δεν πρέπει να βασιστείς πάνω τους. Αν είσαι γεννημένος προς το τέλος του β' ή πολύ αρχές του γ' δεκαημέρου, στις 17, θα υπάρξουν παρατράγουδα, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο που παραπέμπει σε ξαφνικές αλλαγές σε συμπεριφορές, ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου, αναίτια επιθετικότητα, ακυρώσεις προγράμματος ή πλάνων και απρόσμενες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι γεννημένος τις πρώτες-πρώτες μέρες του ζωδίου σου, μετά τον Πλούτωνα, καλωσορίζεις και τον Ερμή στον 9ο οίκο σου. Μάλιστα, η σύνοδός τους, στις 5, σε καλεί να ξεψαχνίσεις τις επαφές σου και να μη στέκεσαι στην πρώτη εντύπωση. Ίσως γίνεις και πιο καχύποπτος ή περιορίσεις τον κύκλο σου, δίνοντας εμπιστοσύνη μόνο σε ένα-δυο ανθρώπους που ξέρεις χρόνια. Καλό θα ήταν να μη φουσκώσουν τα μυαλά σου στις 10, αν είσαι του α' δεκαημέρου και ξεφύγεις από τα όριά σου, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα ή να γίνεις βούκινο για κάτι που είπες ή έκανες. Στο μεσοδιάστημα, μπορεί να ανοίξεις επαφές με το εξωτερικό, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και να ανταλλάξεις ιδέες και -γιατί όχι;- κάποια από αυτές, ακόμα κι αν φαίνεται φιλόδοξη, να την πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, αν είσαι γεννηνένος τέλος του α' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, με την αρνητική επίδραση του Ουρανού, στις 17, όλα τα κουλά και τα απίθανα να περιμένεις. Μπορεί να πέσεις πάνω στον "τρελό του χωριού", να φας επίθεση από κάποιον/α που δεν περίμενες, να ξεκόψεις από άτομα που θα δείξουν ένα άλλο πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείονται και απρόσμενα περιστατικά, σε σπουδές, νομικά ζητήματα ή ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Μόλις την πρώτη μέρα εισόδου του Ερμή στον 6ο οίκο σου, στις 5, αλλάζει τελείως το κλίμα στη δουλειά σου, αν είσαι γεννημένος/η αρχές του ζωδίου σου και γίνεσαι πιο δύσπιστος/η και καχύποπτος/η στα λόγια ή τις προθέσεις των άλλων. Θα ψάχνεις πίσω από τις λέξεις να δεις τι κρύβεται, θα μετράς τα λόγια σου και θα προσέχεις πολύ, για να μη δώσεις δικαιώματα, ενώ παράλληλα θα γίνεις πιο παρατηρητικός/η και δε θα σου ξεφεύγει τίποτα. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, ένα μπάχαλο να το περιμένεις στις 10, που ο καθένας θα υποστηρίζει το μακρύ και το κοντό του ή θα πετιούνται οι ευθύνες σαν... μπαλάκι, πότε στον έναν, πότε στον άλλον. Έχε λοιπόν τον νου σου για να μην καταλήξουν σε σένα και βρεθείς να βγάζεις το φίδι από την τρύπα κι όχι με το αζημείωτο. Στις 17 του μήνα, αν είσαι γεννηνένος τέλος του α' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, να περιμένεις μια αναστάτωση είτε στον εργασιακό σου χώρο είτε σε κάποια ενόχληση στην υγεία σου, που θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της. Αν θέλεις να προλάβεις τα γεγονότα, ίσως πρέπει να είσαι εσύ αυτός/η που θα κόψει συνήθειες και καταχρήσεις (αν κάνεις), να αλλάξεις τελείως τη διατροφή σου ή να ξεκινήσεις ένα είδος άσκησης. Επιπλέον, πιθανή είναι και μια ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό σου ή στο σπίτι που δεν υπολόγιζες, που θα σου ανοίξει δουλειές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved