Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω: Η σιδηρά κυρία!

Μια κυρία comme il faut κάνει την εμφάνισή της στις 23 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω: Η σιδηρά κυρία!

Αν ανήκεις στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, δηλαδή αν είσαι Αιγόκερως, Καρκίνος, Κριός ή Ζυγός, τότε θα ληφθεί σοβαρά υπόψη το βιογραφικό σου και μπορείς να αρχίσεις να σχεδιάζεις μεθοδικά την επαγγελματική και κοινωνική σου άνοδο. Φυσικά, ακολουθώντας αυστηρά το πρωτόκολλο. Χωρίς παρεκκλίσεις και κυρίως συναισθηματικές μεταπτώσεις, καθότι αυτές χαρακτηρίζουν τους αδύναμους και τους καταδικασμένους για πάντα στη φτώχεια και στην αφάνεια! Ειδικά αν τους φάει ο έρωτας. Γι' αυτό να ξεχάσεις τις καψούρες και να κοιτάξεις να αποκατασταθείς.

Οι πετυχημένοι έχουν συναισθηματικό έλεγχο, πειθαρχία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Αυτά θέλει η Αφροδίτη τώρα που βρίσκεται στο ζώδιο του Κρόνου και μάλιστα άμα τη αφίξει, στις 28 Ιανουαρίου, σχηματίζει και εξάγωνο μαζί του. Όλα για το image, την καριέρα, το καθαρό κούτελο στην κοινωνία.

Δεν σου μιλάει όμως για το πάθος. Αυτό ξέρει να το κρύβει καλά μαζί με τα συναισθήματα. Παγόβουνο… Και έτσι, όλα μπορεί να λειτουργούν πιο υπόγεια ακόμη και από την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Τι νομίζεις, πως αυτή είναι πιο sexy επειδή έχει βγάλει τ’ όνομα; Δεν αντέχεις να δεις τη λάβα που κρύβεται μέσα της. Και δεν θα τη δεις, Γιατί ξέρει να την κρύβει. Είπαμε, comme il faut… Το πρωί μαθήτρια, το βράδυ… καθηγήτρια!

Αυτό το «καθηγήτρια», στο επιτρέπει, αν είσαι κάπως άτακτος, αρκεί να έχεις φροντίσει πρώτα, να είναι η βιτρίνα καθαρή. Και να έχεις βάλει και τις προτεραιότητές σου. Πρώτα η δουλειά, οι υποχρεώσεις, οι δεσμεύσεις και μετά η διασκέδαση.

Και καλές οι αταξίες αρκεί να μην το παρακάνεις. Γιατί τότε, θα πας σαν τον πρίγκιπα Andrew. Κι αυτός Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει. Και τέρμα οι καριέρες, οι τιμές και τα οφίτσια. Και το ρεζιλίκι, αυτή η Αφροδίτη δεν το αντέχει!

Αλλά και Ταύρος ή Σκορπιός αν είσαι, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Ειδικά στις 29 Ιανουαρίου και στις 7 Φεβρουαρίου, ο Δίας και ο Ουρανός αντίστοιχα, με τα τρίγωνα που θα σχηματίσουν με την Αφροδίτη, θα σου δώσουν την απαραίτητη τύχη που χρειάζεται κάθε σοβαρή προσπάθεια για να ευοδωθεί.

Επιθυμία για καταξίωση, λοιπόν, είναι το ζητούμενο με αυτήν την Αφροδίτη και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, αν θυμάσαι πως σοβαροφάνεια και ανασφάλεια είναι μεγέθη ανάλογα. Όσο μεγαλώνει το ένα, μεγαλώνει και το άλλο.

Και για να στο πάω ακόμη παραπέρα, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου, σε ένα ανώτερο επίπεδο δεν ολοκληρώνεται μέσα από φτιασίδια ή επίκτητα εξωτερικά στοιχεία κοινωνικής καταξίωσης, όπως πχ η επαγγελματική επιτυχία, που χωρίς αυτά ο άνθρωπος είναι ένα «τίποτα». Ολοκληρώνεται μέσα από την απογύμνωση από αυτά ακριβώς τα στοιχεία, ώστε να είσαι «κάτι», χωρίς αυτά.

Όπως είπε και ο μέγιστος Σοπενχάουερ, «Τιμή είναι η εξωτερική συνείδηση. Συνείδηση είναι η εσωτερική τιμή»!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved