Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη: Περιπλανιέμαι για να μην χαθώ!

Στις 29 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη όπου θα παραμείνει έως τις 24 Ιανουαρίου.

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη: Περιπλανιέμαι για να μην χαθώ!

Η παρουσία της εκεί θα γίνει περισσότερο αντιληπτή από τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύς. Το ξεκίνημα είναι κάπως απογοητευτικό αφού σχεδόν με την άφιξή της και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά, σκουντουφλάει πάνω στον Κρόνο σε τετράγωνο που προσπαθεί μάταια να την σοβαρέψει και να της κόψει τη φόρα.

Αλλά απογοητεύεται έτσι εύκολα αυτή η Αφροδίτη; Ή γίνεται του «κατηχητικού»; Jamais! «Όχι στους σοβαρούς, όχι και στους ξενέρωτους» του απαντά η «Άφρο» δια στόματος Λουκιανού! Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Τι λες καλέ, τι λες καλέ που θα πεθάνει…

Καταρχάς είναι τόσο ενθουσιώδης που δεν πέφτει το ηθικό της με τίποτα. Αλλά και άμα ζοριστεί φεύγει. Χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Σαν τη γνησιότερη εκπρόσωπό της, την Tina Turner: φεύγει με τα ρούχα που φοράει και 36 σεντς στην τσέπη. Και τότε η φλόγα ανάβει στο απόλυτο «flame dress» να εκτοξεύει το πάθος στο κοινό και για να μην ξεχνιόμαστε, να αναδεικνύει και τα πόδια- σήμα κατατεθέν αυτής της Αφροδίτης!

Στο μεγάλο ξέσπασμα μπορείς να σπάσεις και την κιθάρα και να την πετάξεις στο κοινό για να νιώσεις και λίγο Jimi Hendrix. Ελπίζω μόνο πάνω στο τσακίρ κέφι, να μην θέλεις να το παίξεις Κιμ που πατάει το «κουμπί». Κι αυτός Αφροδίτη στον Τοξότη έχει…

Στις 11 Ιανουαρίου η Αφροδίτη «βλέπει» τον Χείρωνα σε τρίγωνο. Αντιλαμβάνεσαι τις αναμνήσεις, όχι σαν έλξη προς ένα καλύτερο παρελθόν αλλά σαν ένα κίνητρο για να αναστατώσεις το παρόν με στόχο να αλλάξεις το μέλλον! Δεν σε πολυνοιάζει πώς θα είναι αυτό το μέλλον.

«Το πεπρωμένο είναι η περιπέτεια που δεν μπορούμε να αποφύγουμε» σου ψιθυρίζει η Αφροδίτη και σε παρασέρνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι εσύ την ακολουθείς στην παιχνιδιάρικη και σχεδόν παιδιάστικη χαρά της.

Σχέσεις, ταξίδια, σχέσεις… σε ταξίδια, καθώς οι γνωριμίες τώρα γίνονται άμεσα και γρήγορα, είναι μόνο ένα κομμάτι από τη σαρωτική παρουσία της στη ζωή σου!
Άσε που έχει και βοήθεια από Ερμή, Άρη και Δήμητρα που επίσης βρίσκονται εκεί, στον Τοξότη.

Ειδικά με την τελευταία, με την οποία θα συναντηθεί στις 16 Ιανουαρίου, έχει και μια πιο οικεία σχέση αφού έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα που εδράζονται στη στενή τους σχέση με το ζώδιο του Ζυγού. Αν και η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ακόμη πιο κοινωνική και από αυτήν στον Ζυγό. Οπότε οι δημόσιες σχέσεις σου απογειώνονται ακολουθώντας τη γοητεία σου! Λες να σε δουν ξαφνικά οι φίλοι σου στην τηλεόραση;

Και λίγο πριν αποχωρήσει από τον Τοξότη, η Αφροδίτη θα κάνει την τελευταία της σημαντική συνομιλία, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον «Πόσει» στις 19 Ιανουαρίου. Αυτός ο συνδυασμός έχει ένα έντονο ανθρωπιστικό κομμάτι που αφυπνίζει αυτήν τη δική σου πλευρά.

Το όραμα για το αδύνατο, την πίστη στο θαύμα. Κινδυνεύεις να απογοητευτείς παρόλα τα θετικά συναισθήματα που έχεις. Μπορεί να χαθείς. Αλλά έτσι κι αλλιώς αν παραμείνεις στην αδράνεια θα χαθείς. Τελικά καλύτερα να χαθείς στο όραμα παρά χωρίς όραμα… Και αυτή η Αφροδίτη από τον Τοξότη στο λέει ξεκάθαρα: Περιπλανήσου για να μην χαθείς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved