Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει επανασυνδέσεις σε αυτά τα ζώδια

Φαντάζει απίστευτο αλλά μπορεί να φέρει και πάλι κοντά ζευγάρια, που ακόμη ο κύκλος της σχέσης τους δεν έχει κλείσει

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει επανασυνδέσεις σε αυτά τα ζώδια

Αν μπορεί να κάνει μία «δουλειά» πολύ καλά ο ανάδρομος Ερμής είναι να φέρνει πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν ξανά στη ζωή σου για να κλείσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Στις ερωτικές επανασυνδέσεις, δε, είναι κορυφή και όσο κι αν φαντάζει απίστευτο μπορεί να φέρει και πάλι κοντά ζευγάρια, που ακόμη ο κύκλος της σχέσης τους δεν έχει κλείσει και χρειάζονται μία δεύτερη ευκαιρία. Όπως κάθε φορά υπάρχουν ορισμένοι/ες που οι πιθανότητες τους για κάτι τέτοιο είναι αυξημένες.

Κράτα δύο πολύ συγκεκριμένες μοίρες, την 22ο και την 8ο !

Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που έχουν γενέθλια πολύ κοντά 15/09 και στις 31/08 ή στις 14/03 και στις 27/02 αντίστοιχα και οι Κριοί που έχουν γεννηθεί στις 29/03 ή στις 12/04 αλλά και οι Ζυγοί με γενέθλια στις 01/10 ή στις 15/10 είναι πάνω πάνω στη λίστα για να είναι και πάλι μαζί με το πρώην ταίρι τους, μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή Αφροδίτη ή ακόμη και την ακμή του 5ου ή 7ου οίκου τους πολύ κοντά στην 22ο μοίρα του άξονα Παρθένου/ Ιχθύων ή στην 08ο μοίρα του άξονα Κριού/Ζυγού!

Οι επόμενοι κατά σειρά είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες με γενέθλια στις 06/09 και στις 03/03 και οι Κριοί που έχουν γεννηθεί στις 06/04, αλλά και οι Ζυγοί κοντά στις 10/10. Επίσης, όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή Αφροδίτη ή την ακμή του 5ου ή 7ου οίκου τους πολύ κοντά στην 13ο μοίρα του άξονα Παρθένου/ Ιχθύων ή στην 17ο μοίρα του άξονα Κριού/Ζυγού!

Τελευταίοι/ες έρχονται όσοι/ες ανήκουν σε ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) ή έχουν σε αυτά Σελήνη, Ωροσκόπο, Αφροδίτη κοντά στην 15ο μοίρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved