Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει την ερωτική ζωή των ζωδίων;

Μπορεί τα Λιοντάρια (και κάποια άλλα ζώδια) να είναι φαβορί για μία επανασύνδεση, ωστόσο όλοι έχουμε να περιμένουμε κι από κάτι….

Λίνα Χαμπιλίδου
Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει την ερωτική ζωή των ζωδίων;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης-συνώνυμο του έρωτα και της αγάπης, θα είναι ανάδρομη από τις 24 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Η αναδρομή της ξεκινάει από τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και θα φτάσει μέχρι περίπου και την 13ο μοίρα του ζωδίου. Όπως είναι αναμενόμενο θα μας φέρει με διάφορους τρόπους αντιμέτωπους/ες με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν ή θα μας βάλει σε μία διαδικασία να ξανασκεφτούμε διάφορες πτυχές της ερωτικής μας ζωής. Μπορεί τα Λιοντάρια (και κάποια άλλα ζώδια) να είναι φαβορί για μία επανασύνδεση, ωστόσο όλοι έχουμε να περιμένουμε κι από κάτι….

ΚΡΙΟΣ ♈

Η αλήθεια είναι ότι στην δική σου περίπτωση παίζει δυνατά το σενάριο μίας επανασύνδεσης, εάν αυτό είναι που επιθυμείς διακαώς. Όμως μπορεί να έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό και να μην σε αγγίζει καν μία τέτοια περίπτωση. Τις δεύτερες σκέψεις, ωστόσο, δε θα τις γλιτώσεις, αφού θα έχεις αμφιβολίες για το κατά πόσο σε κάνει ευτυχισμένο/η το ταίρι σου. Να σημειωθεί εδώ ότι μπορεί να ξινίσεις με πολλά από αυτά που σου άρεσαν, ακόμη και στο κρεβάτι σας…

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να χωρίσετε τα τσανάκια σας. Προς Θεού, μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση, γιατί το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσεις και να μείνεις και άστεγος/η. Αν πάλι δεν συγκατοικείτε, θα ψάχνεις να βρεις τρόπο να το πετύχετε, ενώ παράλληλα θα σκέφτεσαι και με καχυποψία τον λόγο που ακόμη δεν το κάνατε. Αν είσαι single, θα σε πιάσει μία γλυκιά νοσταλγία για μία παλιά σου σχέση, αλλά μέχρι εκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τον/την σύντροφό σου και συγκεκριμένα να πάψεις να πολυλογείς και να περιαυτολογείς και να αρχίσεις επιτέλους να ακούς και τις δικές του/της ανάγκες. Φύγε λίγο από το concept των δημοσίων σχέσεων! Αν είσαι σόλο, κρύψε κινητά, υπολογιστές, και οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας μπορεί να υπάρχει σε κοντινή σου απόσταση γιατί δεν θα κοιμηθείς, θα στείλεις στον/ην πρώην κι αυτό δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Πάντως πολλές πιθανότητες έχεις και να λάβεις το πολυπόθητο μήνυμα και φυσικά να απαντήσεις και μάλιστα με ύφος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ανασφάλεια είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο, όχι απαραίτητα γιατί στην προκαλεί κάποιος, αλλά γιατί δεν μπορείς εσύ ο/η ίδιος/α να συνειδητοποιήσεις τι χρειάζεσαι από τη σχέση σου ή από την ερωτική σου ζωή γενικότερα για να γαληνέψεις και να ηρεμήσεις. Αν πάντως έχεις κάτι στη ζωή σου αυτό το διάστημα, θα εκφράσεις μία παράλογη κτητικότητα ή μπορεί, από αντίδραση, να βγάλεις ψυχρότητα. Πρόσεχε γιατί η ανάδρομη θα φύγει, οι πράξεις σου όμως θα μείνουν…

ΛΕΩΝ ♌

Και ναι, λοιπόν, είσαι ο/η υπέρλαμπρος/η σταρ των ημερών! Την ακούς καλύτερα από όλους την ανάδρομη και ειδικά εάν είσαι μόνος/η, η επιθυμία σου να γυρίσεις σε κάποιον/α πρώην που προς το παρόν έχεις εξιδανικεύσει είναι ακατανίκητη. Πάντως και να το κάνεις και να πετύχει, ότι θα έχει διάρκεια δεν σου το εγγυάται κανείς. Αν είσαι σε σχέση θα αρχίσεις να αμφισβητείς τα αισθήματά σου και να μην νιώθεις σίγουρος/η για τις επιλογές σου. Η καλύτερη περίπτωση είναι να βρεις διαφορετικούς τρόπους να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το Λιοντάρι έχει το όνομα αλλά εσύ έχεις την χάρη, αφού η ανάδρομη πηγαινοέρχεται στον 12ο οίκο σου που κατεξοχήν σχετίζεται με το παρελθόν. Εδώ βέβαια τα πράγματα γίνονται πιο κρυφά και παρασκηνιακά. Σίγουρα θα σκεφτείς έντονα το παρελθόν σου, αλλά εάν υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή με τον/την πρώην σου δεν θα το μάθει κανείς, εκτός κι αν μετά από πολύ πολύ καιρό το σιγουρέψετε. Πάντως και νυν να υπάρχουν, ίσως να μην σας εμποδίσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ερωτικά κάποιον/α φίλο/η σου ή και απλά να το νομίζεις. Πάρε το χρόνο σου μέχρι να ισιώσει η Αφροδίτη και εάν και τότε αισθάνεσαι το ίδιο, το συζητάμε. Ίσως πάλι να ξεκινήσει μία ιστορία αγάπης με άτομο που γνωρίζεις από παλιά και είχατε κοινές παρέες. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αναθεωρήσεις για αυτά που έχεις ονειρευτεί πλάι στο άλλο σου μισό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα θελήσεις να δείξεις προς τους άλλους και κυρίως προς τους/τις πρώην σου κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είσαι, ίσως γιατί ενδόμυχα θεωρείς πως έτσι θα μετανιώσουν για την κατάληξη της σχέσης σας ή ότι κατά κάποιο τρόπο τους/τις εκδικείσαι. Πλασάρεις λοιπόν μία άλλη version του εαυτού σου που πολύ θα ήθελες να ισχύει. Ίσως, αν προσπαθήσεις, να την κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση θα κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επισημοποίησή της, ενώ αν ήδη έχεις προχωρήσει προς τα εκεί ή που θα σκεφτείς ότι βιάστηκες ή που θα θελήσεις να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα έλεγε κανείς πως αυτό το διάστημα ψάνεις κάτι που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα σου και για αυτό στρέφεσαι στο παρελθόν. Ίσως οι αναμνήσεις και οι όμορφες εμπειρίες που απέκτησες στο πλευρό ενός/μίας πρώην να σε κάνουν να τον/την αναζητήσεις. Αχ, η δεύτερη φορά ποτέ δεν έχει τη γοητεία της πρώτης. Αν είσαι σε σχέση ίσως επισκεφθείτε με το ταίρι σου ξανά ένα μέρος που αγαπάτε πολύ και σημαίνει πολλά για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Εάν ήδη έχεις την εμμονούλα σου με κάποιον/α πρώην, αυτή θα γιγαντωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Μην χάνεις την πίστη σου για μία επιστροφή που εύχεσαι διακαώς να συμβεί…Αν είσαι σε σχέση, τότε όλα τα σπασμένα, παράπονα και απωθημένα θα τα πληρώσει το ταίρι σου. Σοβαρούς προβληματισμούς θα έχεις και σε σχέση με την σεξουαλική σου ζωή, ίσως να αποφασίσεις ότι δεν σε ικανοποιεί ή να σκεφτείς τρόπους να την ανανεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μάλλον δεν ξεχνιέσαι καθόλου εύκολα, για αυτό και θα σε θυμηθούν άπαντες/άπασες οι πρώην. Τηλέφωνα, μηνύματα, τάχα τυχαίες συναντήσεις, κοινοί γνωστοί να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις σου. Ό,τι μπορεί ο καθένας και η καθεμιά θα κάνει για να ξανακερδίσει μία θέση στην καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να βλέπεις το ταίρι σου αλλαγμένο. Το κακό σενάριο είναι να σκέφτεται να σε στείλει, το καλό είναι να προσπαθήσει να ομορφύνει τη σχέση σας, διορθώνοντας τα λάθη του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η ανάδρομη θα σου σπάσει τα νεύρα, από την άποψη ότι όπου κι αν πηγαίνεις, ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς μούρη με μούρη με τον/την πρώην. Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να είσαι στην πένα, ακόμη κι όταν κατεβάζεις τα σκουπίδια. Ξέχνα τη σαγιονάρα και το ανέμελο λουκ. Τι πάει να πει καύσωνα έχουμε, πού να φτιάχνομαι; Έχεις και μία αξιοπρέπεια να σώσεις, άσε που άμα σε δει κουκλάκι και του/της γυαλίσεις μπορεί να κάνει και κίνηση…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved