Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα χρωστάει χρήματα σε αυτά τα ζώδια

Καρκίνοι, Αιγόκεροι... μείνατε με τη χαρά; Ήρθε η ώρα να εισπράξετε!

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα χρωστάει χρήματα σε αυτά τα ζώδια

Η Αφροδίτη, από τις 20/7 θα βρίσκεται σε στάση και στις 24/7 θα είναι ανάδρομη, στις 28 μοίρες έως τις 4/9, όπου θα φτάσει στις 12 μοίρες του Λέοντα. Εκτός από επαναπροσδιορισμό των ερωτικών σχέσεων και της πιθανότητας επιστροφής πρώην και επανασύνδεσεις, που θεωρείται ειδικότητά της, έχει και σημαντικά οικονομικά οφέλη να προσφέρει. Συμφωνίες και συζητήσεις για συνεργασίες που επανέρχονται στο προσκήνιο, αποζημιώσεις, ενδεχόμενες αυξήσεις μισθών, bonus, απολαβές, που είχαν μείνει στην υπόσχεση, κλείσιμο εκκρεμοτήτων με πιστωτικά ιδρύματα, εφορία, ασφάλειες, αλλά και πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Τα παρακάτω 3 ζώδια θα πάρουν δώσει πίσω, όσα τους χρωστάει, αποζημιώνοντάς τα για την καθυστέρηση!

Ας δούμε ποια είναι τα τυχερά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου είναι μια ευχάριστη αστρολογική συγκυρία γιατί σου προσφέρει άνεση και συνάμα τη δυνατότητα να νιώσεις ασφαλής (μια από τις ανάγκες που βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος αξιών σου). Έχει, δε, θετική επίδραση στα οικονομικά σου γιατί είναι πολύ πιθανόν λεφτά που είχες λησμονήσει ή σου χρωστούσαν να έρθουν στην κατοχή σου. Επιπλέον, ίσως τρέξει αυτή την περίοδο μια συμφωνία που είχε σκαλώσει ή επιτέλους γίνουν τα αιτήματά σου δεκτά και λάβεις την αύξηση ή κάποια bonus που είχες ζητήσει. Και επειδή η Αφροδιτούλα είναι και σε ζώδιο γκλαμουράτο μάλλον θα εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις για να πάρεις όσα ήθελες, αλλά δεν είχες καταφέρει, μέχρι τώρα. Αυτό που καλό είναι να προσέξετε είναι τι θα αγοράσετε, ώστε να μην χρειαστεί στη συνέχεια να ταλαιπωρηθείτε για να το αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 8ο οίκο σου, ευνοούνται τα χρηματοπιστωτικά σου ζητήματα είτε θέλεις να επιλύσεις θέματα που σχετίζονται με οφειλές ή δάνεια είτε περίμενες μια επιστροφή, αποζημίωση, χρωστούμενα, επιδόματα και γενικά χρήματα από τρίτους η τύχη είναι με το μέρος σου. Η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης δείχνει ότι κάποιες διευκολύνσεις θα επιτευχθούν μετά από καθυστερήσεις που έχεις υποστεί ή ότι κάποια εκκρεμή οικονομικά ζητήματα θα έχουν θετική κατάληξη. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι σε σένα επηρεάζεται κι η λίμπιντο και η σεξουαλική σου διάθεση. Αν κολλούσες να πεις το "ναι" σε κάποιο άτομο, με μια ενδεχόμενη κρούση του, δε θα αντισταθείς στον πειρασμό (και καλά θα κάνεις), αφού κι αυτά χρωστούενα από τη ζωή είναι που πρέπει να κλείσουν.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον 5ο οίκο σου, όσον αφορά στα επιχειρηματικά σου, μπορεί να χρειαστεί να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να εφαρμόσεις τακτικές και μεθόδους, που είχες χρησιμοποιήσει, πριν από καιρό και έφεραν θεαματικά αποτελέσματα και φυσικά... κέρδη. Από την άλλη, μιας και ο πέμπτος οίκος συνδέεται και με τα τυχερά παιχνίδια, δεν αποκλείεται να κερδίσεις κάποιο ποσό, από αριθμούς, που έπαιζες κάποτε, αν τύχει και ξαναπέξεις. Εννοείται ότι δεν πρέπει, να το παρακάνεις και να χάσεις το μέτρο! Κυρίως στις 9 και μετά στις 22 Αυγούστου, ενδέχεται, αν ξεφύγεις, να μείνεις πανί με πανί!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved