Ερμής στον Λέοντα: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα ομορφύνει

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, θα έχουν και ωραίες στιγμές

Ερμής στον Λέοντα: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα ομορφύνει

Ο Ερμής, στις 11/7, περνά στον Λέοντα και μέχρι τις 29/7 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στον Λέοντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο κι έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι και αρκετές ευκαιρίες να καμαρώσεις για τα ταλέντα και τα κατορθώματά σου. Αν πριν ήσουν πιο μαζεμένος ή βαριόσουν, τώρα θα έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή θα τρέξεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις. Ωστόσο, επειδή θα είναι συχνή η ανάγκη σου να ξεφύγεις, θα έχεις και ευχάριστες στιγμές, που θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου. Είναι η ιδανική εποχή για σένα να κάνεις διάφορα ψώνια, διαδικτυακές αγορές, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις-εκδρομές, Σ/Κ ή το να πάρεις την άδειά σου και να περάσεις υπέροχα. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, ο Ερμής στον Λέοντα θα σε κάνει να λάμψεις με την παρουσία σου και να κατακτήσεις τα πλήθη. Μόνη εξαίρεση εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο, καθώς πρέπει να προσέξεις στις 24 του μήνα, καθώς απρόσμενα περιστατικά, ξαφνικές αλλαγές ή ακυρώσεις, αλλά και η επιβεβαίωση ότι τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, θα σου χαλάσει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδανική περίοδος για σένα για να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικά, νομικά, αλλά και για να πάρεις τώρα την άδειά σου ή να κάνεις ένα ταξίδι που ονειρευόσουν. Όλα πάνε κατ' ευχήν με τον φίλο σου, Λέοντα, να σε γεμίζει θάρρος, τόλμη, χαρά και ενθουσιασμό. Θα βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου, θα κάνεις επαφές -ντόπιες και μη- θα γελάσεις με την παρέα σου, θα βολτάρεις, θα διασκεδάσεις κι ο μήνας θα έχει 9! Καημοί, βάσανα, δράματα και λοιπά που σε σκοτεινιάζουν θα ξεχαστούν. Ίσως σου γίνει και μια συναρπαστική πρόταση που δε θα σε αφήσει καθόλου αδιάφορο. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, πρόσεξε μόνο στις 24/7, καθώς μπορεί να ταραχτείς από μια απρόσμενη συμπεριφορά ή απόφαση ή να χρειαστεί να επιδείξεις πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχεις για να ξεπεράσεις μια αναποδιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και όσον αφορά σε δουλειές που πρέπει να γίνουν. Εδώ κυριαρχεί ένα κλίμα ευχάριστο, χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες, μάλιστα, πιθανό είναι και στις 17 του μήνα να γίνει κάτι ευχάριστο, που θα σε κάνει να αισιοδοξήσεις και να πιστέψεις ότι τα προβλήματα που υπήρχαν έχουν πια ξεπεραστεί. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με πρόσωπα του χώρου θα βελτιωθούν αρκετά, ενώ ίσως υπάρξουν και στιγμές που θα βγείτε και θα διασκεδάσετε σαν παρέα. Αν πάρεις αυτή την περίοδο (11-29/7) την άδειά σου, να γνωρίζεις από τώρα ότι μάλλον θα την περάσεις αραχτός/η, βάζοντας τον εαυτό σου σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης, ίσως γιατί αυτό έχεις περισσότερο ανάγκη. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, να προσέξεις γύρω στις 24, για ατυχήματα, ενώ μια πιθανή ενόχληση στην υγεία σου, αν και έντονη, θα είναι περαστική. Ωστόσο, κοίταξέ την, με την πρώτη ευκαιρία. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στη δουλειά ή μια αλλαγή που θα σε εκνευρίσει, καθώς θα σε δυσκολέψει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved