Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς - Ποιους και πώς θα επηρεάσει!

Στις 17 Ιουνίου ξεκινά την πρώτη περίοδο ανάδρομης κίνησης έως τις 4 Νοεμβρίου

Θανάσης Ματσώτας
Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς - Ποιους και πώς θα επηρεάσει!

Είμαι ο Κρόνος, ο Κύριος του κόσμου που ξέρετε! Και που βρίζετε πως δεν είναι δίκαιος. Σας βεβαιώνω πως είναι. Απλά δεν βάζετε εσείς το μέτρο.

Στις 17 Ιουνίου ξεκινώ την πρώτη περίοδο ανάδρομης κίνησης στους Ιχθύς. Θα την ολοκληρώσω στις 4 Νοεμβρίου. Θα επαναφέρω συζητήσεις, διαμάχες, οργανογράμματα, νόμους, με αφορμή ή στόχο ευπαθείς, ευάλωτες ή περιθωριακές ομάδες, πχ καρκινοπαθείς, Ρομά, Πομάκους κλπ., για φυλακισμένους, για θρησκευτικές οργανώσεις και την εκκλησία, για κρυφά χρήματα, φοροδιαφυγή, για το σύστημα υγείας, για φάρμακα και ασθένειες αλλά και παράνομα φάρμακα ή ναρκωτικά.

Προς το αυστηρότερο φυσικά, όλα αυτά ή τουλάχιστον με στόχο την αναδιοργάνωση. Φανερό στόχο, γιατί ας μην ξεχνάμε πως βρίσκομαι στο ζώδιο των κρυφών πραγμάτων και των μυστικών. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως, γι' αυτό και ετοιμάζομαι να διανύσω πάλι, με την όπισθεν αυτή τη φορά, τις πρώτες επτά περίπου μοίρες των Ιχθύων.

Αν έχεις γεννηθεί λοιπόν στις πρώτες οκτώ μέρες των ζωδίων του Μεταβλητού σταυρού, ετοιμάσου να εμπεδώσεις το μάθημα, αν δεν το κατάλαβες στο πρώτο πέρασμα. Και μην αγχώνεσαι. Αν δεν συμμορφωθείς προς τας υποδείξεις, έχει και τρίτο, μόλις ορθοδρομήσω ξανά. Χαριστική βολή λέγεται! Γιατί σου χαρίζει τη γνώση καλέ, τι άλλο νόμιζες;

Εσύ, λοιπόν, που είσαι σε αυτό το target group των Ιχθύων, μην βιαστείς να προχωρήσεις και μην γκρινιάζεις για την ευκαιρία που δεν έρχεται. Ξέρω! Αισθάνεσαι σαν μετενσάρκωση Αιγύπτιου σκλάβου στις πυραμίδες. Ωστόσο, φρόντισε να χτίσεις ένα γερό οικοδόμημα, με δυνατές άμυνες που να προβλέπουν κάθε πιθανό αρνητικό σενάριο, ώστε στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, να απολαύσεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Αν είσαι στο αντίστοιχο group των Διδύμων και ονειρεύεσαι να πας επιτέλους μια βόλτα στο καφενείο του χωριού σου με την καινούρια Ferrari, γιατί ανέβηκες ψηλά, αλλά δεν ξεχνάς από που ξεκίνησες, μην βιάζεσαι. Πρέπει να σε ενημερώσω πως δεν μου αρέσουν καθόλου τα «άλματα» και οι αρπαχτές. Γι' αυτό φρόντισε «να απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα». Εξάλλου αναλαμβάνεις ευθύνες που από τη μία αγχώνεσαι, αν θα τα καταφέρεις αλλά από την άλλη ξέρεις πως αν τα καταφέρεις, το εσπρεσάκι στην Κάτω Αετοράχη θα το πιείς χαζεύοντας την Ferrari!

Κι εσύ Τοξότη βασανισμένε, μην ξεχνάς πως έχεις υποχρεώσεις. Άλλωστε, δεν σ’ αφήνουν αυτές να τις ξεχάσεις. Σπίτι, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες… «Βρώμικη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει» που είπε και ο James ο Bond.

Όσο για σένα Παρθένε, μην βιαστείς να μονιμοποιήσεις καμιά σχέση, οποιουδήποτε είδους, που δεν έχει περάσει το τεστ της αλήθειας, το σκληρό τεστ αντοχής των πεζοναυτών και επταήμερες διακοπές με τη μαμά σου. Αν όλα αυτά τα έχει περάσει επιτυχώς, πας για δια βίου ευτυχία. Αν όχι, πας για διά βίου «μάθηση»…

Και επί τη ευκαιρία… Το όνομά μου σημαίνει χρόνος, δηλαδή μάθηση-γνώση μέσα από την εμπειρία. Και η γνώση δίνεται σταγόνα- σταγόνα. Οποιεσδήποτε ομοιότητες με το ομώνυμο μαρτύριο είναι προβοκάτσια του Δία από τον Ταύρο.

Ο χοντρός έχει ψιλοτσαντιστεί γιατί δεν τον αφήνω τελείως ελεύθερο να ξεσαλώσει. Καθώς δίνει προεκλογικές υποσχέσεις στα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους τάζει τον Βούδα μανεκέν, εγώ ταυτόχρονα κινούμαι εκεί με το alter ego μου, τον Αστρικό σωσία μου, από τα μέσα του πρώτου έως τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου και εκεί που πάνε να πάρουν ανάσα, τους βάζω μια τρικλοποδιά, έτσι για να μην ξεχνιούνται…

Οι «δικοί μου» (Αιγόκεροι), όσοι δεν ξεχνιούνται, δηλαδή, οι φύτουλες της τάξης, οι καθωσπρεπιστές με το κούτελο καθαρό στην κοινωνία, οι «τα κεφάλια μέσα», οι ισχυροί και καταξιωμένοι, αλλά και όσοι έχουν χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα που λέει και ο προστατευόμενός μου Σάκης, Αιγόκερως γαρ, θα τύχουν οπωσδήποτε ευνοϊκής μεταχείρισης. Εκεί θα φανώ πραγματικά μεγαλόψυχος!

Ακόμα περισσότερο μεγαλόψυχος όμως, θα φανώ σε αυτούς, που δίνουν χωρίς να περιμένουν να πάρουν. Τα κάνει και ο τρελός ο Ποσειδώνας αυτά. Αλλά εγώ δεν έχω την τρέλα του. Έχω την ευθύνη. Και τώρα απλά παίζω στο γήπεδό του. Άλλωστε το έχει πει και ο άλλος «δικός μου» Αιγόκερως, ο Σταμάτης: «Κι όταν δεν έχεις, τότε να δίνεις, αυτό είναι Ροκ»

Δώσε και σώσου λοιπόν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved