Ουρανός στον Ταύρο: Σε ποιον τομέα της ζωής σου θα φέρει αλλαγές;

Με το συγκεκριμένο πλανήτη πάντως, δε θα περιμένεις πολύ για να τις βιώσεις!

Ουρανός στον Ταύρο: Σε ποιον τομέα της ζωής σου θα φέρει αλλαγές;

Ο πλανήτης των αλλαγών, των ανατροπών και των ξαφνικών γεγονότων, ο Ουρανός, περνάει στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει 7 χρόνια. Ανάλογα, λοιπόν, με τον οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, αναμένονται απρόσμενες και γρήγορες εξελίξεις σε διάφορους τομείς.

Οφείλεις πάντως να θυμάσαι ότι ο Ουρανός είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, ανάλογα με τις υπόλοιπες συνθήκες του γενέθλιου χάρτη σου, αλλά και τη δική σου προθυμία ή απροθυμία να αλλάξεις μυαλά και στάση ζωής.

Διάβασε παρακάτω τι θα σου φέρει, ανάλογα με τον οίκο του ωροσκοπίου σου που θα βρεθεί!

*Βρες τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη σου εδώ!*

Ο Ουρανός στον Πρώτο Οίκο

Ήρθε η στιγμή για μνημειώδεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και στον τρόπο, με τον οποίο προβάλλεις τον εαυτό σου στους άλλους. Η ελευθερία έκφρασης είναι πολύ σημαντική πλέον για σένα, γι’ αυτό θα κάνεις προσπάθειες να ξεκοπείς απ’ ό,τι στην έχει περιορίσει και σου στερεί την ανεξαρτησία και την αυτονομία σου. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να υπάρχουν απρόσμενα γεγονότα που θα σε απαλλάξουν από καταστάσεις, πρότυπα κλιματισμού και πρόσωπα του παρελθόντος. Η τάση σου να τα αλλάξεις όλα πάνω σου και γύρω σου θα είναι τόσο έντονη που λογικό είναι να προκαλέσεις πολλές αντιδράσεις και ρήξεις. Πάντως θα γίνεις πιο προκλητικός/η, εκκεντρικός/η και επαναστατικός/η, ασυμβίβαστος/η και δε θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.

Ο Ουρανός στον Δεύτερο Οίκο

Ο δεύτερος οίκο περιλαμβάνει το σύστημα αξιών σου, τα οικονομικά σου και τα υπάρχοντά σου. Ο Ουρανός τα επόμενα χρόνια θα αποπειραθεί να τα αλλάξει, ξεκινώντας ενδεχομένως από την δική σου νοοτροπία για όλα αυτά. Οι ξεπερασμένες αντιλήψεις και η απροθυμία να ρισκάρεις ή να βρεις διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και ο φόβος σου μη χάσεις ό,τι έχεις αποτελούν μεγάλη πρόκληση είναι για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Από την άλλη, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει θεαματικά η οικονομική σου κατάσταση, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω, ανάλογα και με τις άλλες συνθήκες που επικρατούν στο ωροσκόπιό σου...

Ο Ουρανός στον Τρίτο Οίκο

Θα έχεις μια μεγάλη δίψα για μάθηση, κυρίως να πάρεις γνώσεις σε θέματα που αφορούν είτε στην τεχνολογία είτε σε πιο πρωτότυπα, που θα διευρύνουν το πνεύμα σου και ίσως αποτελέσουν και το βήμα για να κάνεις στροφή και στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ξαναγυρίσεις στα θρανία, να πάρεις ένα πτυχίο που άφησες στη μέση ή ένα απολυτήριο. Από την άλλη, μπορεί να αποκτήσεις απρόσμενα ένα μεταφορικό μέσο, να υπάρξουν αλλαγές στη ζωή των στενών συγγενών σου, στις σχέσεις σου μαζί τους ή να μεταβληθεί τελείως η καθημερινότητά σου.

Ο Ουρανός στον Τέταρτο Οίκο

Είναι πιθανό από το να μετακομίσεις, μέχρι και να μεταναστεύσεις με τον Ουρανό στον 4ο οίκο σου. Επίσης, να αποκτήσεις ένα περιουσιακό στοιχείο ή να το χάσεις. Ακόμα και αν τίποτα από αυτά δε συμβεί, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες διαταραχές στο περιβάλλον σου που θα σε ωθήσουν στο να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις, μερικές φορές και χωρίς να τις πολυσκεφτείς. Οι απροσδόκητες αλλαγές στα σχέδιά σου και τα γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένειά σου θα δοκιμάσουν την υπομονή σου και δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πλέον δεν έχεις κανένα έλεγχο στη ζωή σου. Ωστόσο, τα γεγονότα θα μπορούσαν να σε παροτρύνουν να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις και κυρίως να κόψεις διάφορες εξαρτήσεις με οικεία σου πρόσωπα ή να σταματήσεις να τηρείς έθιμα και παραδόσεις που δε σε εκφράζουν.

Ο Ουρανός στον Πέμπτο Οίκο

Αλλάζει τελείως το τοπίο των ερωτικών σου σχέσεων με τον Ουρανό να στρέφει το ενδιαφέρον σου σε διαφορετικά, ξεχωριστά, πρόσωπα που μέχρι πρότινος μπορεί και να είχες απορρίψει, ως ακατάλληλα για σένα εξ αιτίας διαφόρων ταμπού και προκαταλήψεών σου. Η ηλικία, η φυλή ή η θρησκεία δε θα μπαίνει πλέον εμπόδιο, επηρεάζοντας τις επιλογές σου, αφού θα αφήσεις ελεύθερη την καρδιά σου να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Από την άλλη, ίσως έρθει ξαφνικά ένα παιδί που θα αλλάξει τελείως τη ζωή σου, αλλά και τις μέχρι τώρα πεποιθήσεις σου, ενώ αν έχεις, θα βιώσεις διάφορες δοκιμασίες λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο Ουρανός στον Έκτο Οίκο

Η εργασία και η υγεία είναι οι τομείς που περιλαμβάνονται στον 6ο οίκο και εκεί θα δράσει ο Ουρανός, προκαλώντας διάφορα γεγονότα και μεταβολές στο υπάρχον καθεστώς. Πολλά θα γίνουν στη δουλειά σου που θα σε αναγκάσουν είτε να αλλάξεις αντικείμενο ή θέση, ακόμα και να προαχθείς ή να αποχωρήσεις, σε περίπτωση που δεν μπορείς να αποδεχτείς κάποια καινούργια δεδομένα. Από την άλλη, οι διατροφικές σου συνήθειες δε θα είναι πια οι ίδιες, ίσως κόψεις άξαφνα μια βλαβερή συνήθεια, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιβληθούν όλα αυτά για ιατρικούς λόγους. Καλό θα ήταν όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση να «προλαβαίνεις, παρά να θεραπεύεις» και να κάνεις μόνος/η σου ό,τι χρειάζεται.

Ο Ουρανός στον Έβδομο Οίκο

Ανακατατάξεις σε όλες τις σχέσεις σου, σε συμφωνίες, συνεργασίες και συνεταιρισμούς φέρνει ο Ουρανός στον 7ο οίκο σου, καθώς τα δεδομένα θα μεταβληθούν και ως εκ τούτου, είτε θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά είτε να απορριφθούν. Ένας απρόσμενος γάμος, όπως επίσης και χωρισμός είναι πολύ πιθανά. Δεν αποκλείεται να έχεις έντονη τάση απελευθέρωσης, αυτονομίας ή να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε μια συμβατική κατάσταση που βλέπεις ότι έχει κάνει τον κύκλο της και δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα πλέον ή έχεις χάσει κάθε ενδιαφέρον. Ενδεχομένως, επίσης, να έρθεις αντιμέτωπος/η με μια ασταθή ή επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου ή του συνεργάτη σου, με αποτέλεσμα η συνύπαρξή σας να είναι αδύνατη. Γενικά, η σχέση σου με τους «άλλους» θα αλλάξει πολύ.

Ο Ουρανός στον Όγδοο Οίκο

Πολλά θα αλλάξουν με τον Ουρανό στον 8ο οίκο σου, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ερωτικό – σεξουαλικό επίπεδο, με πρώτο και κύριο αυτά που πιστεύεις ότι είναι «στάνταρ» και «δεδομένα». Όπως σε όλα, έτσι κι εδώ, ανάλογα με το ωροσκόπιό σου, μπορεί ξαφνικά να βρεθείς με πολλά χρήματα, να ξοφλήσεις ό,τι χρωστάς και να έχεις και απόθεμα ή καταστραφείς οικονομικά και να βρεθείς καταχρεωμένος/η, όπως επίσης, να πάρεις ή να χάσεις μια κληρονομιά. Από την άλλη, η έλξη από και προς το διαφορετικό ή το ασυνήθιστο και η τάση σου για σεξουαλικούς πειραματισμούς θα είναι μεγάλη, το ίδιο και η απελευθέρωσή σου, που ενδεχομένως να σε πάει σε άλλο επίπεδο ευχαρίστησης. Ερωτικά πάντως θα ενεργοποιηθείς αρκετά.

Ο Ουρανός στον Ένατο Οίκο

Εάν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, κάτι που θα μπορούσε να προκύψει αναπάντεχα, οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις θα είναι συναρπαστικές αλλά και η διεύρυνση του τρόπου σκέψης σου μεγάλη. Οι άνθρωποι που θα συναντάς και θα έρχεσαι σε επαφή κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ουρανού στον 9ο κύκλο σου θα επηρεάζουν αρκετά κι ενδεχομένως να αλλάξουν τις αντιλήψεις σου και τη φιλοσοφία ζωής που είχες μέχρι τώρα. Μπορείς, επίσης, να υιοθετήσεις αντισυμβατικές προσεγγίσεις όσον αφορά στη θρησκεία, την πολιτική ή τη δικαιοσύνη. Ενδέχεται να σταματήσεις ή να ξεκινήσεις ανώτατες σπουδές, ακόμα και να αλλάξεις αντικείμενο.

Ο Ουρανός στον Δέκατο Οίκο

Με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου, η κατεύθυνση της καριέρας σου αρχίζει να αλλάζει και οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους που κατέχουν μια υψηλή θέση, ισχύ ή εξουσία θα ενταθούν, εξ αιτίας ενδεχομένως της αμφισβήτησής σου. Δε θα είσαι πλέον υπάκουος/η, ούτε θα ακολουθείς εντολές και παραγγελίες, όπως επίσης δε θα δέχεσαι επιπλέον πιέσεις, γι’ αυτό και είναι πιθανό να πάρεις την παρορμητική απόφαση να παραιτηθείς ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου που θα σου παρέχει ελευθερία κινήσεων και πλήρη αυτονομία. Μπορεί να ανακαλύψεις ικανότητες και ταλέντα που δεν ήξερες ότι είχες ή να γίνεις γνωστός/η ξαφνικά ή ακόμα και διάσημος/η για ένα καινοτόμο ή ασυνήθιστο εγχείρημά σου. Πιθανό είναι να έχεις απροσδόκητες ανατροπές στη ζωή σου, που θα επηρεάσουν και τα επαγγελματικά σου.

Ο Ουρανός στον Ενδέκατο Οίκο

Ο Ουρανός θα επηρεάσει τις φιλίες σου και τις κοινωνικές σου σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο διασκέδασής σου, τον κύκλο ή τις παρέες σου ή να τον εμπλουτίσει, αφού πλέον θα συναντάς νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους, που θα εξάρουν την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να συμμετάσχεις σε μια ομάδα που είναι αφιερωμένη στη μεταφυσική ή σε κάποιο μη συνηθισμένο θέμα, όπως επίσης και να εμπλακείς στην πολιτική ή σε έναν οργανισμό ή φορέα που έχει σαν κύριο αντικείμενο τα κοινωνικά δικαιώματα. Από την άλλη, φιλίες και επαφές που κρατάς για χάρη του παρελθόντος, σε περιορίζουν ή δεν εξελίσσονται μαζί σου θα τις διακόψεις.

Ο Ουρανός στον Δωδέκατο Οίκο

Ο Ουρανός στον 12ο οίκο σου θα σε επηρεάσει στο επίπεδο του ασυνειδήτου και θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από συναισθήματα, εξαρτήσεις, παρελθοντικά βιώματα και ό,τι σέρνεις μαζί σου για χρόνια, ενώ διάφορα γεγονότα ή σωρεία αποκαλύψεων, ακόμα και σχετικά με τον στον εργασιακό σου χώρο, θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο και θα σε σπρώξουν να κόψεις συνήθειες και να αλλάξεις στάση σε πολλά πράγματα. Ίσως και εσύ πλέον να μη θέλεις ή να μην αντέχεις να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να υπομένεις διάφορα ή να σιχαθείς τα μυστικά, τα ψέματα και την υποκρισία και να επιμένεις στο φως και την αλήθεια. Από την άλλη, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε φιλανθρωπικό έργο και γενικά στη βοήθεια πασχόντων και αδύναμων κοινωνικά ομάδων.

Διάβασε επίσης:

Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τους 12 οίκους

Τι θα φέρει στον κόσμο ο Ουρανός στον Ταύρο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved