Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 7 έως 13 Απριλίου

«Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα»! Η γνωστή ατάκα της αείμνηστης Σαπφούς Νοταρά ταιριάζει γάντι στις ημέρες που διανύουμε. Το «ξεσαλωτικό» τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι η όψη που κυριαρχεί το Σ/Κ, διαμορφώνοντας μια καθ’ όλα ...ροκ κατάσταση στην καθημερινότητα μας. Και δεν είναι μόνον οι προσωπικές υποθέσεις που παίρνουν φωτιά αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιβληθεί με ...πάθος! Δύσκολοι καιροί για νηστεία...

Main stream: Διασκέδαση, μέχρι τελικής πτώσης. Ερωτισμός, φλερτ, σεξουαλικότητα. Αγορές, ταξίδια.

SOS: Ζήλεια, βίαιη διεκδίκηση. Εμπάθεια, φανατισμός. Ενοχλήσεις από «πρώην». Σπατάλες, όργια.

__________

Παράλληλα, μέχρι τα μέσα της Μ Εβδομάδος, ο αστρικός Ήλιος και ο τροπικός Ερμής θα βαδίζουν χέρι-χέρι, προωθώντας την επικοινωνία και συμβάλλοντας σε συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και τεχνικές ρυθμίσεις.

Main stream: Επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια, επισκέψεις. Συμβόλαια, συμφωνίες, γραπτά. Προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού, ρύθμιση τεχνικών λεπτομερειών. Διαδικτυακές συναλλαγές.

SOS: Ανάλωση σε άσκοπες λεπτομέρειες. Κουτσομπολιά

__________

Την Μ. Δευτέρα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, είναι κατάλληλο για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και να προβούμε σε ξεχωριστές επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα, η όψη ενισχύει τις απρόβλεπτες εξελίξεις και ...φουντώνει ακόμη περισσότερο τον «άνεμο ανεξαρτησίας».

Στα πλην της όψης συγκαταλέγονται οι προκλητικές ενέργειες χωρίς προφανή αιτία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Μ. Δευτέρας προς Τρίτη, η Δήμητρα μπαίνει στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουνίου.

Μια ακόμη ευκαιρία για τους Ταύρους αλλά και τα υπόλοιπα τρία σταθερά ζώδια (Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) να «φανούν» περισσότερο και να προωθήσουν τις ιδέες ή την δουλειά τους.

Βέβαια η δημοσιότητα που «υπόσχεται» η Δήμητρα, δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα επιθυμητή, γι’ αυτό ας έχουν τον νου τους, ιδιαίτερα όσες και όσοι έχουν να κρύψουν κάτι.

Η Μ. Τρίτη και η Μ. Τετάρτη είναι «ημέρες Δία», αφού ο πλανήτης της επέκτασης κάνει ως αστρικός μια σύνοδο με τον Ήλιο. Αξίζει να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες για να πετύχουμε ότι το καλύτερο.

Main stream: Εύκολες λύσεις, χατίρια, χάρες. Διασκέδαση, «τυχερά». Ανάπτυξη, επενδύσεις, αγορές. Ξεκινήματα με προοπτική.

SOS: Σπατάλες, πολύ κακό για το τίποτα.

__________

Την Μ. Πέμπτη, συνεπέστατος στο θρησκευτικό και κατανυκτικό κλίμα των ημερών, ο Ποσειδώνας κάνει μια σύνοδο με τον αστρικό Ερμή. Και όσον αφορά τις προσευχές και την επαφή με το Θείο, όλα καλά. Σε πρακτικό επίπεδο ωστόσο, πρόκειται για μια επικοινωνιακή ...έκλειψη! Πολλά που ήταν στο πρόγραμμα δεν θα γίνουν τελικά, η αφηρημάδα δίνει ...ρέστα, ενώ δεν θα λείψουν οι τεχνικές αστοχίες.

Main stream: Προσευχή, διαλογισμός, ευχές. Απόκρυψη αδυναμιών, διαφυγή. Λάθη που οδηγούν σε σωστό αποτέλεσμα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

SOS: Παραπλάνηση, εξαπάτηση, κλοπή. Ακυρώσεις, αναβολές. Εκμετάλλευση καλοπιστίας, αφέλεια. Λεκέδες, ρύπανση.

__________

Τέλος, όλες αυτές τις ημέρες η αστρική Δήμητρα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, κάνοντας έτσι τις εκπλήξεις και το απροσδόκητο main stream. Από αυτήν την άποψη, η συνολική εικόνα της εβδομάδος είναι μάλλον πολύ ...αεράτη!

Όσο για τα SOS της όψης έχουν να κάνουν με ξαφνικά όσο και ανεπιθύμητα γεγονότα ή αποκαλύψεις, που μπορεί να ταράξουν τις ζωές των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του πρώτου δεκαημέρου αλλά και των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων που έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved