Star Stylist 6 Απριλίου - Τονίστε τα χείλη σας με έντονα χρώματα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 6 Απριλίου - Τονίστε τα χείλη σας με έντονα χρώματα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Σήμερα είναι γεγονός… θα Πανσεληνιαστούμε! Η ομορφιά; Ποια ομορφιά; Η ενέργεια ρέει άφθονη αλλά σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι αυτό που λέμε ότι πολύ καλή η ζωή αλλά τα έχει με άλλον! Μπορεί να τα έχει και με μας… αλλά τα νεύρα της!

Για τα μαλλιά σας εάν δεν σας σηκωθεί η τρίχα με αυτά που θα ακούσετε (έτσι θα έχετε έτοιμη την κόμη), διαλέξτε το χτένισμα για την περιποίηση τους. Όσες έχετε κοντά μαλλιά, βάλτε ζελέ και σηκώστε τα αλλά όσες έχετε πιο μακριά, χτενίστε τα απλά, κάνοντας μόνο την φράντζα να διαφέρει.

Για τα χέρια σας σήμερα η καλύτερη συμβουλή είναι να ξεβάψετε τα νύχια σας και να τα αφήσετε να αναπνεύσουν. Βάλτε τους μια κρέμα μόνο για τα ενυδατώσετε.

Το μακιγιάζ σας διαλέξτε να είναι φυσικό κάνοντας μόνο πιο έντονα τα χείλια σας. Βάλτε στα μάτια σας μόνο eyeliner ή μολύβι και μάσκαρα. Με κόκκινο κραγιόν (βέβαια μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε έντονο χρώμα) τονίστε τα χείλη σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Σε κάθε μακιγιάζ που κάνετε μην ξεχνάτε να βάφετε λίγο το φρύδι σας. Συνήθως είναι μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Φυσικά οι Κριαρίνες και οι Ζυγίνες που μπορεί να καταλήξουν να τραβάνε τα μαλλιά τους, οι Καρκίνες με τις Αιγοκερίνες που έχουν μια φούντωση… μια φλόγα και μπόλικο νερό για τις εξάψεις και οι Ιχθύες που νομίζουν ότι κάνουν κάτι αλλά η τρύπα στο νερό είναι τεράστια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved