Star Stylist 5 Απριλίου - Εντυπωσιακά αποτελέσματα με ζωηρά χρώματα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 5 Απριλίου - Εντυπωσιακά αποτελέσματα με ζωηρά χρώματα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Η ομορφιά σήμερα παίρνει τη θέση που της ανήκει!

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε τη μάσκα έτσι ώστε να τα θρέψετε και το κούρεμα. Είναι μία μέρα πριν από την Πανσέληνο και η ενέργειά της θα σας βοηθήσει αρκετά. Μια πολύ καλή μάσκα που θα μπορούσατε να την φτιάξετε μόνη σας η οποία θα προσφέρει στα μαλλιά σας λάμψη και τροφή είναι να βάλετε σε 500 ml βραστό νερό και προσθέστε άνθη λεβάντας. Αφήστε το για 15 λεπτά και μετά προσθέστε μπύρα. Αφού τα λούσετε, βάλτε τη στο τελευταίο ξέβγαλμα.

Για τα νύχια σας σήμερα διαλέξτε να δώσετε χρώμα! Ζωηρά και πρωτότυπα χρώματα θα κυριαρχήσουν για να ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φυσικά τα σχέδια δεν θα πρέπει να λείψουν.

Το μακιγιάζ σας δεν χρειάζεται να το επιβαρύνετε. Τονίστε μόνο τα σημεία που σας κολακεύουν το πρόσωπο. Η ομορφιά θα βγαίνει από μέσα σας… Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αποχρώσεις του μπλε ή του λαδί σε συνδυασμό με μπεζ.

Η συμβουλή της ημέρας: Ένα ποτήρι νερό την ημέρα… τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ξεκινήστε την ημέρα σας πίνοντας νερό και βάζοντας 2-3 σταγόνες λεμόνι. Θα σας βοηθήσει να τονώσετε το πεπτικό σας σύστημα και κάνετε καλύτερες καύσεις.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες που η ασυνεννοησία πάει σύννεφο, οι Ζυγίνες που όσο πάνε και ομορφαίνουν και οι Διδυμίνες που ξεπετάχτηκαν μαζί με την άνοιξη και αυτές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved