Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 31 Μαρτίου, έως 6 Απριλίου

Σχετικά «φτωχό» είναι το μενού των πλανητικών όψεων, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδος, οπότε τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν... φωτιά, ιδιαίτερα στα αισθηματικά θέματα.

Ωστόσο η μία και μοναδική όψη που θα μας επηρεάσει μέχρι τότε, αρκεί για να μας βάλει ...τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

Η αντίθεση της Δήμητρας με τον Κρόνο που σχηματίζεται με ακρίβεια την Δευτέρα, στέλνει τις διασκεδάσεις και τις χαλαρές στιγμές στο ...σπίτι τους, προάγοντας τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις αλλά και τις στερήσεις που στοχεύουν «στο καλό μας».

Αναπόφευκτα λοιπόν, κάθε δυναμική πρωτοβουλία μπορεί να συναντήσει ισχυρή αντίδραση, με τα περιοριστικά μέτρα ή τις τιμωρίες να πέφτουν ...βροχή!

Παράλληλα σε κοινωνικό επίπεδο, οι δύο πλανήτες λειτουργούν επί το συντηρητικότερον, αναδεικνύοντας την διπλωματία σε κύριο όπλο απέναντι στις αντιξοότητες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια νέα «δέσμη μέτρων».

Οι τομείς που αναμένεται να «εισπράξουν» την περιοριστική ενέργεια του Κρόνου είναι κυρίως τα ΜΜΕ, η πολιτική και γενικότερα το Life style.

Όσον αφορά τις αγορές, είναι σκόπιμο να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Main stream: Δημόσιες σχέσεις, συμβιβασμοί, διπλωματία. Τακτοποίηση, ταξινόμηση, ιεράρχηση. Υπεύθυνη στάση, δικαίωση. «Χρήσιμη» καταπίεση, αυτοπεριορισμοί. Δίαιτα. Έλεγχος, εξέταση. Βέτο.

SOS: Σφάλματα που κοστίζουν ακριβά. Απόλυση, απόρριψη. Καταπίεση, καταστολή, απαγόρευση, λογοκρισία. Δίκες, ποινές.

__________

Από την Τρίτη το απόγευμα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, μέχρι και τις 7 Αυγούστου.

Αναμφισβήτητα, τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) αποκτούν ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα και το μόνο ερώτημα που μένει είναι το πως θα το αξιοποιήσουν. Διότι το easy come, easy go παραμένει πάντα επίκαιρο...

Την Τετάρτη ο Ερμής γίνεται stationary, τερματίζοντας την ανάδρομη φορά του, ωστόσο μην βιαστείτε να ...πανηγυρίσετε! Σύμφωνα με την αστρολογική εμπειρία, μέχρι και την Παρασκευή ενδέχεται να ανακύψουν κάποιες σημαντικές αρρυθμίες ή αστοχίες σε θέματα επικοινωνίας και αν σκοπεύετε να δρομολογήσετε τεχνικά θέματα ή υπογραφές συμβολαίων, είναι πιο ασφαλές να το πράξετε από την ερχόμενη Δευτέρα.

__________

Η είδηση της εβδομάδος όμως είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον ανάδρομο Άρη, το οποίο γίνεται μεν με ακρίβεια το ερχόμενο Σάββατο αλλά είναι βέβαιο πως θα μας δείξει τις προθέσεις του, από την Τρίτη.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις «ανακατώνονται» το πάθος, ο ερωτισμός αλλά και οι διεκδικήσεις «φουντώνουν», με τους καθημερινούς ρυθμούς να ξεφεύγουν συχνά προς το ...ροκ!

Όσον αφορά τις αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, είναι βέβαιο πως ότι κι αν ψωνίσετε θα εκπέμπει ερωτικά vibes, οπότε έχετε ...τον νου σας!

Main stream: Δυνατή έλξη, κεραυνοβόλος έρωτας, φλερτ. Ξέφρενη διασκέδαση. Επιλογές που υπαγορεύονται από το θυμικό. Δυνατές σεξουαλικές εμπειρίες.

SOS: Ζήλεια, παρενόχληση, βίαιη διεκδίκηση. Σπατάλες, κραιπάλες.

__________

Από την Τρίτη μπορεί να αρχίσει να ενεργεί και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, παρότι σχηματίζεται με ακρίβεια την Παρασκευή.

Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με ένα υπό διαμόρφωση τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και τον Άρη, οπότε στα ερωτικά θέματα με δεδομένη την κρίση εμπιστοσύνης το πράγμα ...αγριεύει! Επιπλέον, ο ερωτισμός ενδεδυμένος με την φαντασία μπορεί σίγουρα να κάνει «πράματα και θάματα».

Main stream: Ρομαντισμός, εξιδανίκευση. «Εξωτικές» ερωτικές εμπειρίες, αισθησιασμός. Καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δραστηριότητες, διακόσμηση. Χαλάρωση, μασάζ, αιθέρια έλαια. Φιλανθρωπίες.

SOS: Απιστία εξαπάτηση, αποπλάνηση. Διαφθορά, όργια. Παρασιτισμός, μύκητες.

Τέλος την Παρασκευή το βράδυ γίνεται η Πανσέληνος του Απριλίου, η οποία ουσιαστικά ρίχνει κι άλλο «λάδι» στη «φωτιά» των συναισθημάτων μας.

Από μεταπτώσεις άλλο τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved