Star Stylist 28 Μαρτίου - Ανανεώστε και τονώστε την ενέργειά σας

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 28 Μαρτίου - Ανανεώστε και τονώστε την ενέργειά σας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα! Η ημέρα μας ζητάει να ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια. Πως θα το κάνουμε αυτό; Πολύ απλά, με αιθέρια έλαια στο χώρο! Το άρωμα που συνήθως βοηθάει πολύ είναι το γιασεμί.

Για τα μαλλιά σας η πρόταση είναι περίπου ίδια με την χθεσινή. Νεανικό στυλ που μπορείτε να το δημιουργήσετε κρεπάροντας μερικά σημεία και τοποθετώντας τσιμπιδάκια όπου θέλετε. Με αυτό τον τρόπο θα βγει κάτι δημιουργικό και σίγουρα διαφορετικό. Μην πλησιάσετε τα ψαλίδια για κανέναν λόγο σήμερα.

Τα νύχια σας σήμερα αποφύγετε να τα κόψετε. Διαλέξτε το γαλλικό σαν βάψιμο ή απαλά χρώματα. Το μόνο διαφορετικό που θα πρότεινα είναι να κάνετε μια γραμμή παραπάνω με ένα άλλο χρώμα.

Το πρόσωπο σας αφήστε το σήμερα να αναπνεύσει. Η καθημερινή περιποίηση του είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε. Τώρα σε αποχρώσεις του μακιγιάζ διαλέξτε τις νεανικές. Ξεκίνησε η μόδα με τα πολύ έντονα και φλουό χρώματα.

Η συμβουλή της ημέρας: Προτιμήστε να κουρεύετε τα μαλλιά, αντί να κάνετε καθάρισμα της ψαλίδας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες που θέλουν να ταξιδέψουν και δεν μπορούν, οι Ιχθύες που γύρισε ο Ερμής και χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια και οι Υδροχόες που δεν λένε να αλλάξουν βιολί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved