Star Stylist 27 Μαρτίου - Sexy ζουμερά χείλη

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 27 Μαρτίου - Sexy ζουμερά χείλη

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε τα κεφάλια μέσα πάλι. Τι; Τρίτη είναι ακόμα; Κουράγιο θα έρθει και το Σάββατο!

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε το νεανικό στυλ. Για τα κοντά μαλλιά είναι πολύ εύκολο το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο αφρό ή gel και με ανάλαφρες κινήσεις να ξεχωρίσετε την κάθε τούφα. Τώρα για τα μακριά μαλλιά, ένα χτένισμα στο ίσιο ή με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες είναι μια πολύ καλή ιδέα. Αν κάνετε και καμία πλεξούδα στο πλάι, τότε σίγουρα θα διαφορετικό και πρωτότυπο.

Για τα νύχια σας, αφού κάνετε το εβδομαδιαίο μανικιούρ σας (το οποίο καλύτερα να μην το αφήσετε για αύριο), δώστε μια άποψη με το βάψιμό τους. Αν πάτε σε κάποια ειδικό, ζητήστε να σας κάνει σχέδια, αν τώρα τα φτιάξετε μόνη σας, κολλήστε ένα ανοιξιάτικο αυτοκόλλητο.

Για το μακιγιάζ σας σήμερα η πρόταση έχει ως εξής… αποχρώσεις γήινες και bronze (ελαφριές) αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι τα ζουμερά χείλη! Βάλτε περίγραμμα με το μολύβι χειλιών το οποίο να μην έχει διαφορά από το κραγιόν και από πάνω περάστε ένα lip gloss.

Η συμβουλή της ημέρας: Ποτέ στο μακιγιάζ να μην τονίζετε τα μάτια και τα χείλια συγχρόνως. Θα πρέπει να διαλέγετε ή το ένα ή το άλλο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Ταυρίνες που σιγά- σιγά το παίρνουν απόφαση, οι Αιγοκερίνες που ο Άρης δεν τις αφήνει να κάνουν τίποτα και οι Παρθένες που έχουν φάει το γάιδαρο και κόλλησαν στην ουρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved