16 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
16 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
16_mar

Γενικό προφίλ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω προηγούνται τα καθήκοντα ενώ κάποιες υποθέσεις ή δραστηριότητες αναστέλλουν τον παρορμητισμό σας και προτάσσουν να κινηθείτε μέσα στα κοινώς αποδεκτά πλαίσια τηρώντας τα δέοντα. Καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με άτομα κοινωνικά αναγνωρισμένα ή επαγγελματικά καταρτισμένα.

Κριός

Μέσα στο χώρο εργασίας χρειάζεται να λέτε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα κι αυτό σας κουράζει. Κάποιες υποθέσεις δεν έχουν εξελιχθεί όπως περιμένατε και αυτό αποτελεί αιτία για να προκύψουν καθυστερήσεις και σε άλλα ζητήματα. Αισθηματικά, αποφύγετε να μεταφέρετε την ένταση της δουλειάς και προτιμήστε να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα της σχέσης σας. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως παρεκτραπείτε σε φιλικές συζητήσεις.

Ταύρος

Η μέρα είναι έντονη και συνάμα κουραστική αλλά καθώς νιώθετε τις δυνάμεις σας να κάμπτονται, η ανάγκη να βελτιωθείτε σας ωθεί να ασχοληθείτε με την επιμέλεια της εμφάνισης σας. Αισθηματικά, κάποιες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως τα πάντα εξαρτώνται από το πώς εσείς χειρίζεστε τις καταστάσεις. Καλή μέρα για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι του 1987 θα προβληματιστείτε σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Οικονομικά ζητήματα και ερωτικά τετ- α- τετ απασχολούν κυρίως το μυαλό σας σήμερα. Ίσως ετοιμάσετε μια εκδρομή ή μια μετακίνηση στην ύπαιθρο, προκειμένου να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις του σπιτιού. Επαγγελματικά, τα έχετε ρίξει λίγο στον κόκορα και αυτό γίνεται αντιληπτό από άτομα που δεν θα θέλατε. Αποφύγετε να μιλήσετε για μελλοντικά σχέδια. Οι γεννημένοι του 1981 θα αναζητήσετε επαγγελματικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες σήμερα, καθώς οι άλλοι πιστεύουν ότι αγνοείτε τις ανάγκες τους. Αισθηματικά, δεν θα πρέπει να ανακατέψετε την οικογένεια του συντρόφου σε δικά σας θέματα, αντίθετα βρείτε τα μεταξύ σας. Επαγγελματικά, βγάλτε προς τα έξω τον κρυμμένο σας δυναμισμό και αξιοποιήστε ευκαιρίες για εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1971 αισθηματικά βρίσκεστε σε καλή φόρμα.

Λέων

Σε θέματα εργασίας αυτό που χρειάζεται σήμερα δεν είναι βιασύνη αλλά μεθοδικότητα. Συντονίστε τους υφιστάμενούς σας και οργανώστε τις εργασίες με τέτοιο τρόπο που θα μπορείτε να επιβλέπετε την εξέλιξή τους ανά βήμα. Αισθηματικά, μην φοβάστε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, αντίθετα αναλάβετε την ευθύνη των προσδοκιών σας και όλα θα κυλήσουν μια χαρά. Οι γεννημένοι του 1963 θα δείτε τα πράγματα με τη δέουσα νηφαλιότητα.

Παρθένος

Σήμερα, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με καρτερικότητα και σύνεση, προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Επαγγελματικά, προετοιμάζετε κάποια νέα σχέδια στα οποία θα συμμετέχουν και άτομα από το στενό σας κύκλο. Αισθηματικά, αφεθείτε ελεύθεροι και μη ζορίζετε τα πράγματα διυλίζοντας τον κώνωπα. Οι γεννημένοι του 1987 θα δώσετε ενέργεια σε μια ανιδιοτελή υπηρεσία.

Ζυγός

Σήμερα, προσπαθείτε να τελειώσετε κάποιες βαρετές εργασίες, προκειμένου να απελευθερωθείτε από το άγχος που σας προκαλούν. Αισθηματικά, ίσως εγκαταλείψετε ένα σχέδιο που δείχνει ότι δεν λειτουργεί ενώ επαγγελματικά πιθανόν να κάνετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν, πιστεύοντας ότι οι άλλοι θα το αξιολογήσουν θετικά. Οι γεννημένοι του 1974 θα παραμερίσετε κάποιες έχθρες προκειμένου να επιτευχθούν επαγγελματικοί στόχοι.

Σκορπιός

Σήμερα, χρειάζεται να συζητήσετε με άτομα ιδιαιτέρως αυστηρά σε ένα άκρως τυπικό και αποστειρωμένο κλίμα. Επαγγελματικά, μια νέα συνεργασία ταράζει τα ήρεμα νερά σας ευχάριστα, καθώς σας υπόσχεται νέες συγκινήσεις και μεγάλα κέρδη. Αισθηματικά, ίσως ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να σας φέρει πιο κοντά, επιτρέποντας στον έρωτά σας να πάρει φωτιά. Οι γεννημένοι του 1985 θα ξεκαθαρίσετε κάποιες παλιές ερωτικές ιστορίες.

Τοξότης

Αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να τα είχατε όλα, εάν στο παρελθόν είχατε κάνει διαφορετικές επιλογές. Και τώρα όμως δεν είναι αργά, καθώς μπροστά σας βλέπετε το όμορφο και καλό που έρχεται. Αισθηματικά, με τη βοήθεια του συντρόφου καταφέρνετε να ξεπεράσετε κάποιες εντάσεις που προκύπτουν από ασήμαντες αφορμές. Επαγγελματικά, χρειάζεται να ξεκουραστείτε. Οι γεννημένοι του 1964 θα αποδειχτείτε πιο δυνατοί από όσο οι άλλοι υπολογίζουν.

Αιγόκερως

Δεν θέλετε να φύγει η σημερινή μέρα, χωρίς να έχετε κάνει κάτι που θα σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Αισθηματικά, τρέχετε να προλάβετε το τρένο της αγάπης, προκειμένου να ζήσετε αυτό που βαθιά μέσα σας επιθυμείτε. Κάποιοι συνάδελφοι ίσως δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανέλιξη σας, γεγονός που αντιλαμβάνεστε και ίσως αντιδράσετε κάπως παρορμητικά. Οι γεννημένοι του 1989, αποφύγετε σήμερα συναλλαγές με το Δημόσιο.

Υδροχόος

Ίσως πήρατε κάποιες αποφάσεις βιαστικά και τώρα με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο τις επαναξιολογείτε από ένα πιο ώριμο πρίσμα. Επαγγελματικά, δείχνετε αφοσίωση και δημιουργείτε ένα όμορφο κλίμα μεταξύ εσάς και των συνεργατών σας, γεγονός που φέρνει και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ερωτικά, νιώθετε έναν ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε καταστάσεις που ούτε φανταζόσασταν μέχρι χτες. Οι γεννημένοι του 1982 θα εργαστείτε υπερωρίες.

Ιχθύες

Άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο σας βοηθούν οικονομικά, γεγονός που σας κάνει να νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Επαγγελματικά μια νέα συνεργασία για να πετύχει χρειάζεται να δείξετε διάθεση να μάθετε και σε κάποιες περιπτώσεις να βάλετε νερό στο κρασί σας. Αισθηματικά, ίσως επηρεάζεστε λίγο περισσότερο από όσο χρειάζεται από το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1964 θα κρύψετε τις προσδοκίες σας όσον αφορά ερωτικά θέματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved