Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/3

 

Σελήνη στον Τοξότη

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη









Η μυστηριώδης γυναίκα ξεχύνεται στον πλανητικό ουρανό σαν χυμός από ώριμο φρούτο, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 13/3 στις 8:54 το πρωί.

Στο ζώδιο της χαράς και της περιπέτειας συναντά σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα στις 11:19 το πρωί, ανοίγοντας την ημέρα με μια παγιδευτική τάση.

Η ικανότητά μας να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά μειώνεται, ενώ η επιθυμία μας γίνεται αφελής και ευκολόπιστη. Τα πράγματα διέπονται από μια ακαθόριστη και θολή εικόνα και καλό θα ήταν ως το μεσημέρι να μην πραγματοποιήσουμε κανένα σημαντικό ραντεβού στο οποίο θα χρειαστεί να επενδύσουμε χρήματα ή και το συναίσθημά μας. Η υπεραισιοδοξία ς και η δοτική μας διάθεση μπορεί να μας κοστίσει με μια απογοήτευση που δεν περιμέναμε, ξεγελώντας τις ειλικρινείς και ξεκάθαρες προθέσεις μας.

Στις 15:25 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό σε συνδυασμό και με το υπόλοιπο ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό μας απογειώνει, αντισταθμίζοντας το πιθανό πρωινό φιάσκο.

Η δημιουργική μας διάθεση είναι ασυγκράτητη ενώ επιθυμούμε να κάνουμε κάτι που θα τονώσει την εικόνα μας στους άλλους, ενώ παράλληλα θα δώσει χαρά σε εμάς τους ίδιους.

Στις 20:09 το βράδυ η κορύφωση του τριγώνου με τον ανάδρομο Ερμή, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι σκεφτόμαστε πολλά, αλλά πρέπει να πράξουμε με εγκράτεια.

Το μυαλό μας ταξιδεύει συνεχώς, οι προθέσεις μας είναι ζεστές και φιλικές, ενώ ο αυθορμητισμός μας κυμαίνεται σε ένταση πολλών μποφόρ.

Νιώθουμε την ανάγκη να θέσουμε αρκετά θέματα που χρειάζονται υλοποίηση, αλλά ας μην είμαστε βιαστικοί για το ξεκίνημά τους.

Οτιδήποτε μας απασχολεί μπορεί να καταγραφεί αυτό το διάστημα, τοποθετώντας τα σε λίστα αναμονής κάποιες μέρες, έως ότου ο Ερμής να ξαναγυρίσει σε ευθεία φορά.

Το βράδυ προσφέρεται για φιλικές συζητήσεις και αρκετό κουτσομπολιό.

Στις 14/3 στις 1:23 μετά τα μεσάνυχτα, το τετράγωνο με τον Άρη επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ επισημαίνοντας την ανάγκη της διατήρησης των συζητήσεων και των θεμάτων που καταπιανόμαστε σε μια ισορροπία. Κάθε υπερβολή, απαίτηση και πείσμα μπορεί να επιφέρουν εκνευρισμό και καβγάδες, εφόσον οι διαφωνίες καραδοκούν να εμφανιστούν με το ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Τοξοτίσια Σελήνη θα περιπλανηθεί μόνη της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε την διαρκή της παρότρυνση, δημιουργώντας, στοχεύοντας, φιλοσοφώντας και σκανδαλίζοντας.

Στις 15/3 στις 3:24 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο σκοπό έχει να ανακόψει και πάλι την εύθυμη διάθεσή μας, προβληματίζοντάς μας από αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Αν δεν πάρουμε μαζί μας στο κρεβάτι έγνοιες και προσδοκίες, θα ενεργήσουμε έξυπνα τριπλάροντας ιδανικά και δημιουργώντας προϋποθέσεις για να σκοράρουμε.

Στις 9:35 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση του νικητή μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα. Παρόλα αυτά μια αυτοκριτική είναι απαραίτητη, κάτι σαν μίνι απολογισμός, εφόσον στις 12:24 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σφίγγοντας τα λουριά, αισθανόμενοι ενίοτε και ένα σαμάρι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved