Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/3

 

Σελήνη στον Σκορπιό

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη









Η μυστηριώδης γυναίκα μέσα σε ένα γαϊτανάκι ευνοϊκών πλανητικών διελεύσεων, περιφέρεται αχόρταγα, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 11/3 στις 7:25 το πρωί.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 9:38 το πρωί, δημιουργεί στην ημέρα μια μυστηριακή αύρα με δυνατές επιθυμίες, έντονα συναισθήματα, ρομαντισμό, ασταμάτητη έμπνευση και δημιουργικές εξάρσεις.

Ως το απόγευμα θα αντιλαμβανόμαστε τα πάντα γύρω μας διαισθητικά, ενώ το αλάθητο ένστικτό μας μπορεί να μας εκπλήξει. Η σεξουαλική μας ενέργεια πυροδοτείται, ενώ οι φαντασιώσεις, μας έχουν αποκόψει από τη συνηθισμένη καθημερινότητα.

Ο ερωτισμός που εκπέμπουμε είναι πιθανόν να δημιουργήσει απρόσμενες και αινιγματικές γνωριμίες.

Στις 18:31 το απόγευμα η αντίθεση με την Αφροδίτη, κάνει όλες τις προηγούμενες αισθήσεις μας να επιζητούν να πραγματοποιηθούν με κάθε τρόπο.

Ασυγκράτητοι και ορμητικοί έχουμε την τάση να επενδύσουμε σε υλικά και συναισθηματικά αγαθά, προκαλώντας με διάφορους τρόπους την απόκτησή τους.

Το να ξοδέψουμε και να ξοδευτούμε με μανία, είναι ένα γεγονός που από τη μία τρομάζει, από την άλλη λυτρώνει.

Η συνέχεια αυτής της ασυγκράτητης ορμής κορυφώνεται στις 22:14 το βράδυ με την αντίθεση με τον Δία και λίγο αργότερα στις 22:37 με το εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Πρόκειται για μια ημέρα που η επιθυμία και η ανάγκη συνασπίζονται τόσο στενά, ώστε κάθε εμπόδιο να εκμηδενίζεται, ακόμα και ηθικά.

Η υπερβολή και η εμμονή να εμβαθύνουμε σε κάθε τι όσο πιο βαθιά γίνεται, μας κάνει να θέλουμε να ζήσουμε έντονα την κάθε στιγμή, ενώ το βράδυ αναμένεται θερμό, ερωτικότατο και παθιασμένο.

Η αναβίωση της ταινίας της «αυτοκρατορίας των αισθήσεων» μπορεί να μην οδηγήσει σε αυτό το τέλος, αλλά σίγουρα μπορεί να δώσει έμπνευση ως εκεί.

Στις 12/3 στις 00:33 λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Άρη δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στις κινήσεις μας από το προηγούμενο βράδυ, γεγονός που μας κάνει να πάρουμε πρωτοβουλίες, που καταχωρούνται ως αξέχαστες εμπειρίες.

Η ημέρα θα κυλήσει με τον απόηχο της προηγούμενης, αισθανόμενοι πως λικνιζόμαστε πάνω σε ένα στρώμα στην γαλήνια επιφάνεια της θάλασσας, βουτώντας συχνά μέσα της για να την απολαύσουμε.

Στις 20:30 το βράδυ η κορύφωση του τριγώνου με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα και το βράδυ μας με ανεβασμένη διάθεση, ικανοποίηση, σωματική και συναισθηματική πληρότητα, ενώ μια βραδινή έξοδος σε πολύ κόσμο θα κατέγραφε πλήρως την ερωτευσιμότητά μας.

Στις 13/3 στις 8:54 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο ίδιο πλανητικό γαϊτανάκι, αλλά αυτή τη φορά μεταμφιέζεται εντελώς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved