Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 9 έως 16 Μαρτίου

Αν και το Σ/Κ οι πλανήτες... ησυχάζουν, σε αρκετές περιπτώσεις θα γίνει αισθητή η επιρροή της μεγάλης συνόδου Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο (γίνεται με ακρίβεια την Τετάρτη, κάτι που απλά σημαίνει ότι οι χαρές της ζωής και οι ευκολίες αποκτούν ένα σαφές προβάδισμα έναντι της μιζέριας και της μουρτζουφλιάς.

Έτσι λοιπόν για όλη ουσιαστικά την εβδομάδα έχουμε:

Main stream: Αγορές, διασκέδαση, γλέντι, ξεφάντωμα. Κοινωνικές εκδηλώσεις. Επίσημες προτάσεις, βοήθειες, «τυχερά».

SOS: Σπατάλες, επιπολαιότητες, αμετροέπεια. Δίαιτες, λιτότητα. Πολύ κακό για το τίποτα.

__________

Την Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα κρατήσει μέχρι τις 4 Απριλίου.

Main stream: Ενασχόληση με εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος. Κάλυψη κενών-ατελειών. Επιστράτευση λύσεων και εφαρμογών που βρίσκονταν στο συρτάρι. Αναθεωρήσεις, μελέτες. Φουλ δράση και συγκριτικό πλεονέκτημα για όσες ή όσους έχουν ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη τους.

SOS: Επαφές, συμβόλαια, συμφωνίες. Μετακινήσεις με εμπόδια ή απρόοπτα. Αποτυχία χρονοδιαγράμματος, καθυστερήσεις. Όλα αυτά σε σχέση κυρίως με νέες προσπάθειες ή πρωτοβουλίες.

Την ίδια ημέρα έχουμε ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην τροπική Αφροδίτη και τον αστρικό Ποσειδώνα

Main stream: Ρομαντισμός, χαλάρωση, ύπνος. Διακόσμηση, καλλιτεχνικές εργασίες. Αγάπη, συγχώρεση, ανθρωπισμός.

SOS: Υπερβολική εξιδανίκευση, απιστία. Σχέσεις που δεν υλοποιούνται, φαντασιώσεις. Παράσιτα, μύκητες.

__________

Την Τρίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη, η Αφροδίτη, ο Δίας. Ο Άρης, ο Πλούτωνας μα και ο Ουρανός συγκροτούν μια ...απίστευτη δέσμη επιρροών, αφήνοντας ανοικτά πολλά ενδεχόμενα. Σίγουρα οι συνθήκες είναι καλές αλλά πάντα υπάρχει το ...αλλά!

Main stream: Επιχειρηματικές δραστηριότητες, επενδύσεις, αγορές κάθε είδους. Μεγάλοι και δυνατοί έρωτες.

SOS: Άρση προστατευτικών μέτρων, έκθεση σε κίνδυνο. Επιπολαιότητες που στοιχίζουν ακριβά. Ζήλεια, απώλεια ελέγχου, κυριαρχία των «σκοτεινών« ενστίκτων. Διακεκριμένες καταστροφές, τραγωδίες.

__________

Και η εβδομάδα κλείνει με μια ακόμη «κρυφή» όψη του Ποσειδώνα, αυτήν την φορά με τον Ήλιο. Έτσι για την ερχόμενη Παρασκευή έχουμε:

Main stream: Καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δραστηριότητες. Απόκρυψη αδυναμιών, καμουφλάζ. Υπέρβαση, διαλογισμός, πίστη. Φυγή από τα δύσκολα. Θεραπείες με βότανα ή «εναλλακτικά» σκευάσματα. Θαύματα.

SOS: Εξαπάτηση ή λανθασμένες επιλογές. Καταστάσεις που δεν υλοποιούνται-ακυρώσεις. Κατά φαντασίαν ασθένειες, ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Άσκοπη χρήση φαρμάκων, φυγή μέσω του αλκοόλ ή των «ουσιών».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved