Star Stylist 8 Μαρτίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 8 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Πανσεληνιάζει η μέρα ή μου φαίνεται; Τέλεια! Η κατάλληλη ευκαιρία για ομορφιά. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος βοηθάει την υγεία των μαλλιών και όχι μόνο. Η μόνη ένσταση είναι ο Άρης αλλά θα το ξεπεράσουμε!

Για τα μαλλιά σας είναι ημέρα υγείας. Αν θα σκεφτείτε να κάνετε βαφή σήμερα, διαλέξτε προϊόντα που να μην έχουν αμμωνία. Το κούρεμα θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα επειδή τα μαλλιά σας θα έχουν την προοπτική να μακρύνουν πιο υγιή. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε υπερβολές, απλά κόψτε τις ακρούλες. Μην ξεχνάτε ότι παραμονεύει και ο Άρης.

Στα νύχια σας δώστε τους τροφή και θεραπεία. Ξέρετε εσείς! Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε μια θεραπεία χημική από αυτές που πουλάνε στο εμπόριο. Η πιο απλή και εύκολη είναι να τα βάλεις σε ένα μείγμα από λεμόνι και λάδι για 10 λεπτά. Αυτή η θεραπεία είναι για όσες γυναίκες σπάνε εύκολα τα νύχια τους.

Για το πρόσωπο σας τώρα δώστε σημασία στην ενυδάτωσή του. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται peeling, κάντε το αλλά ίσως είναι προτιμότερο να κάνετε μια μάσκα προσώπου ή κάτι για τους μαύρους κύκλους των ματιών. Ένας φυσικός τρόπος είναι οι φέτες αγγουριού στα μάτια (ξέρετε άλλος το τρώει και δροσίζεται και άλλος….) αλλά και ένα μείγμα από αγγούρι ή ωμή πατάτα λιωμένα στο μπλέντερ σε συνδυασμό με σκόνη γάλακτος. Αφήστε το στο ψυγείο για λίγη ώρα πριν την βάλετε στα μάτια σας κι αν δείτε ότι έχει πήξει πολύ, βάλτε λίγο νερό. Ο χρόνος παραμονής είναι 10 λεπτά.

Η συμβουλή της ημέρας: Υπάρχουν βαφές στο εμπόριο που είναι φορτωμένες με χρωστικά και δεν έχουν ανάγκη την αμμωνία. Βέβαια όλες αυτές οι βαφές μπορεί να μην βοηθούν στο ξάνοιγμα του μαλλιού αλλά για να καλύψουν τα λευκά στις σκούρες αποχρώσεις είναι οι καλύτερες.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες που η ταλαιπωρία έχει πάει σύννεφο, οι Ιχθύες που προσπαθούν να πάρουν ανάσα επειδή στο τελευταίο όνειρο έβλεπαν ότι πνίγονταν, οι Τοξοτίνες που έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουν… έχουν ήδη αργήσει και οι Διδυμίνες που ετοιμάζουν την επόμενή τους αταξία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved