Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/3

 

Σελήνη στην Παρθένο – Πανσέληνος

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα λαμπερό διήμερο που φώτισε πολλές συναισθηματικές πλευρές, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη λάμψη της βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 7/3 στις 5:28 το πρωί.

Λίγο αργότερα στις 7:30 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα και στις 8:52 το εξάγωνο με την Αφροδίτη, μας συνοδεύουν ως το μεσημέρι με την αίσθηση του απόλυτα ελεγχόμενου ρομαντισμού, που απεχθάνεται τις ρεαλιστικές προσθήκες.

Αυτό σημαίνει πως η αναλυτική φύση της σελήνης, εξιχνιάζει την Ποσειδώνια πλάνη και την μετατρέπει σε μια εποικοδομητική έκσταση, χωρίς να γινόμαστε ψυχροί αλλά ούτε και γλυκανάλατοι.

Το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και ζεστούς στις συναναστροφές μας οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια γλυκιά και αισιόδοξη αναζήτηση.

Στις 19:16 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 20:54 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, κλείνουν την ημέρα με μια υπέροχη αίσθηση, μετατρέποντας το βράδυ μας σε πανηγύρι χαράς και απόλαυσης. Έχουμε βαθιά επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και κατανοούμε τόσο τις δικές μας ανάγκες όσο και των άλλων.

Το γεγονός αυτό μας πριμοδοτεί με ανεκτικότητα και συγκατάβαση, δημιουργώντας θαυμάσιες συνθήκες διαβίωσης.

Στις 8/3 στις 1:28 το πρωί, η σύνοδος με τον ανάδρομο Άρη που επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης, μπλοκάρει την έως τότε αβίαστη ροή ενέργειας και καλό θα ήταν να μην πάρουμε καμία απόφαση, ούτε να θέσουμε θέματα που έχουμε την υποψία πως θα επιφέρουν δυσαρέσκεια και καβγά.

Στις 11:39 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια πανσέληνο κάτω από την οποία αισθανόμαστε πρώτα απ όλα την ανάγκη να αποβάλλουμε κάθε ανθυγιεινή συνήθεια.

Πολλοί θα αποφασίσουν την αρχή μιας δίαιτας, ενός προγράμματος υγιεινής διατροφής και άσκησης, ή την απαλλαγή από οτιδήποτε τους κρατάει υπό πίεση και τους πηγαίνει πίσω, αντί μπροστά. Τα συναισθήματα και οι ανάγκες μας ιεραρχούνται αναλύοντας το κάθε τι, τοποθετώντας το έπειτα στην ανάλογη θέση.

Έως την επόμενη ημέρα στις 6:51 το πρωί που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, έχουμε την ευκαιρία να αφουγκραστούμε πολλά θέματα και να τα διευθετήσουμε με λογική και σύνεση, κάτω από το φως μιας πανσελήνου, που δείχνει δρόμους, τρόπους, λύσεις και προοπτικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved