Πανσέληνος Μαρτίου στην Παρθένο – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Η καθημερινότητά μας μπαίνει στο μικροσκόπιο

Παπασταύρου Λίντα
Πανσέληνος Μαρτίου στην Παρθένο – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Στις 8/3 και ώρα 11:39 το πρωί ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η πανσέληνος του μήνα στις 180 13΄ του ζωδίου της Παρθένου με ωροσκόπο στις 25ο των Διδύμων.

Η επιρροή της αφορά περισσότερο του γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες, αλλά και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από αυτές τις μοίρες.

Η πανσέληνος αυτή θα ισχυροποιήσει τις υπόλοιπες όψεις που σχηματίζονται, όπως αυτή της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα, τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στον Ταύρο και το τρίγωνο του Άρη με Δία και Πλούτωνα.

Επίσης σημαντικό γεγονός είναι πως η αυτή η πανσέληνος γίνεται πάνω στον άξονα των Δεσμών της Ελλάδας (Ιχθύων – Παρθένου).

Αρχικά, η εύφλεκτη σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Ελλάδας και σε τετράγωνο με τον Δία της, θα δημιουργήσει έκτακτες ανατροπές, που θα έχουν σχέση με βίαιη, άμεση και υπερβολική επίδραση στον τρόπο σκέψης των εμπλεκόμενων, για την πορεία της χώρας.

Από την άλλη, οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία στον Ταύρο και του Άρη με τους Δία και Πλούτωνα φέρνουν μια δημιουργική πνοή, τάση για ανάπτυξη, οικονομική διευκόλυνση και γενικότερα καλλιεργούν το έδαφος μιας γόνιμης διαδικασίας.

Γενικότερα, η καθημερινότητά μας μπαίνει στο μικροσκόπιο, η αναλυτική μας τάση πρωτοστατεί, ενώ η κριτική, ο σχολιασμός, οι αναθεωρήσεις και οι λεπτομέρειες, μας κάνουν πιο συνετούς και αποφασιστικούς στις κινήσεις μας.

Ιδανική πανσέληνος για ξεκίνημα δίαιτας, υγιεινής διατροφής, άσκησης και διαλογισμού.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει καθένα ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Εργασία και υγεία είναι οι τομείς που σας υποδεικνύει αυτή η πανσέληνος.

Οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει στη δουλειά σας, είναι ευκαιρία να το λύσετε με ευθύ και ξεκάθαρο τρόπο. Αν συνυπολογίσετε και την παρουσία της συνόδου Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σας, θα αξιολογήσετε τις καταστάσεις με το ειδικό τους βάρος και όχι με την φαινομενική τους αξία. Η καθημερινότητά σας χρειάζεται εκτονωτικές δραστηριότητες, αρχίζοντας με ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα, ενεργοποιώντας τις άμυνες σας για την ανοιξιάτικη υποδοχή. Αρνηθείτε κάθε τι, που θεωρείτε πως δεν σας αφήνει να εξωτερικεύσετε την άφθονη ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας δίνεται το σύνθημα της εκκίνησης μιας πολύ δημιουργικής περιόδου.

Διασκέδαση, χαρά, αισιοδοξία, τύχη και εύνοια, σας ακολουθούν σαν άριστα εκπαιδευμένοι υπηρέτες φροντίζοντας για την εξυπηρέτησή σας. Η φιλική αυτή πανσέληνος σας δίνει ευκαιρίες αναζωογόνησης, τρυφερές στιγμές με τους αγαπημένους σας, καινούργιους έρωτες, φλερτ και δημιουργική διάθεση.

Η σχέση με τα παιδιά σας γίνεται πιο στοργική, τα οικονομικά σας αναπτερώνονται και η απόλαυση έχει στήσει σκηνή έξω από την πόρτα σας. Προσέξτε μόνο την υπερβολή και την καταναλωτική σας έξαψη, σε οποιονδήποτε τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε εκνευρισμό και αναστάτωση σε αυτή την πανσέληνο, που μοιάζει με ενοχλητικό κουνούπι γύρω από τα κουρασμένα μάτια σας, που θέλουν να αφεθούν στον ύπνο.

Η διάθεσή σας περιορίζεται, βρίσκοντας το σπίτι σας σαν το ιδανικό καταφύγιο. Πέραν αυτού, ασχολείστε με οποιαδήποτε εκκρεμότητα του σπιτιού, νιώθετε προστατευμένοι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και κάποια προβλήματα που θα βγουν στην επιφάνεια, είστε διατεθειμένοι να τα λύσετε. Εκείνο που χρειάζεται την προσοχή σας είναι το να ενεργήσετε μεθοδικά, οργανώνοντας την οικογενειακή σας ζωή και περικόπτοντας όλα εκείνα, που σας κρατάνε μακριά από την θαλπωρή της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα κινητικούς και επικοινωνιακούς σας βρίσκει η φιλική αυτή πανσέληνος, στην οποία θα ανταλλάξετε πολλά λόγια και θα τρέξετε για πολλές εκκρεμότητες δικές σας αλλά και των άλλων. Συμβόλαια, υπογραφές, συνεννοήσεις, μετακινήσεις, έγγραφα, συνομιλίες, τηλέφωνα, θα αποσπάσουν την προσοχή και το χρόνο σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και να τακτοποιήσετε άλλα τόσα, γι αυτό χρειάζεστε οργάνωση και τακτική. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν ούτε και η ένταση, μπορείτε όμως να αιφνιδιάσετε εσείς πριν αιφνιδιαστείτε από τις καταστάσεις και τους άλλους. Οι εκπλήξεις σας περιμένουν στη γωνία και δεν είναι καιρός για επιπλέον απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ

Έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις και ξαφνικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επιφυλάσσει για εσάς αυτή η πανσέληνος, που μάλλον σας βρίσκει απροετοίμαστους σε ότι αφορά όλα εκείνα που θεωρούσατε δεδομένα. Η υπερβολή στις δαπάνες αλλά και στο συναισθηματικό σας απόθεμα θα σας προβληματίσει, ζητώντας πλέον ανταλλάγματα για όσα ξοδέψατε, κάνοντας έναν απολογισμό που σας βρίσκει εκτός ορίων. Το μήνυμα της πανσελήνου είναι πως πρέπει να συμμαζευτείτε, αναθεωρώντας κάποιες κινήσεις που ως τώρα απολαμβάνατε, αλλά πλέον σας δυσαρεστούν. Μην δοκιμάσετε καμία νέα αγορά και επενδύστε μόνο στη μεγαλόψυχη φύση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρωταγωνιστείτε με την πανσέληνο στο ζώδιό σας και έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιοριστείτε απέναντι στον εαυτό σας και στους άλλους.

Ιεραρχείτε τα γεγονότα και τις καταστάσεις με σκοπό να σφραγίσετε την τελική τους έκβαση. Ιδιαίτερα επικριτικοί, αυστηροί και αυτόνομοι, δίνετε μεγάλη σημασία στην εικόνα σας και το πώς θα την επιβάλλετε. Οι ανάγκες σας μπορούν να προβληθούν με τον καταλληλότερο τρόπο κάτω από το φως αυτής της πανσελήνου, ενώ η περιποίηση της εξωτερικής σας εμφάνισης επιβάλλεται. Η ανανέωση είναι σίγουρη, έχοντας πρώτα σχεδιάσει το τέλειο πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσετε κατά γράμμα, το ίδιο και οι έκθαμβοι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σας φέρνει κοντά στις πιο βαθιές σας σκέψεις και στον εσώτερο εαυτό σας. Η απομόνωση που χρειάζεστε είναι αποτέλεσμα διαίσθησης και ενστίκτου, που ο συνδυασμός τους παίρνει καταλυτικές διαστάσεις. Απωθημένα και ανοιχτά θέματα από το παρελθόν, βγαίνουν στην επιφάνεια προκαλώντας σας να τα ξεκαθαρίσετε μια και καλή. Το ιδανικό θα ήταν να το κάνετε με ψυχραιμία και με μορφή τελεσίγραφου, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις και εντάσεις έτσι ώστε να γίνετε αφοπλιστικά κατανοητοί. Αποκαλύψεις, μυστικών και κρυφών θεμάτων μπορεί λυτρώσουν πολλούς από εσάς. Η μοναξιά που επιλέγετε, θα μοιάζει περισσότερο με σύνεση, παρά με απελπισμένη απόδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλικούς, αμέριμνους και χαλαρούς σας βρίσκει αυτή η πανσέληνος, που στρώνει το τραπέζι της κοινωνικής σας ζωής με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις. Σκοπεύετε να παρατηρείτε τις καταστάσεις, στοχεύοντας μέσα από διάφορες φιλικές παρέες, μακριά από εντάσεις.

Το συλλογικό πνεύμα, η ομαδική δουλειά και οι φίλοι θα μονοπωλήσουν τις ημέρες, ενώ παράλληλα σας δίνεται και η ευκαιρία να κάνετε δημοφιλή την παρουσία σας. Δεν αφήνετε κανέναν και τίποτα να διαταράξει την ηρεμία σας, ενώ επιλέγετε να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν και δίνουν χαρά και στους άλλους. Κάθε κοινωνική δραστηριότητα σας βρίσκει στο πρώτο τραπέζι και με ένα λουλούδι στο πέτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένταση και πίεση σας δημιουργεί αυτή η πανσέληνος, που σας κάνει να αισθάνεστε πως όλοι περιμένουν κάτι από εσάς, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Η καριέρα, σας απασχολεί ιδιαίτερα ενώ δεν αποκλείεται για πολλούς από εσάς η πανσέληνος να φέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία στη σταδιοδρομία σας. Εκείνο που σας καταπιέζει είναι πως χρειάζεται να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε να πείσετε πως αξίζετε τη θέση που ήδη έχετε, ή διεκδικείτε.

Το επικοινωνιακό σας status είναι εκείνο που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της επιτυχίας, ωστόσο η διάθεσή σας μπλοκάρεται από ένα σωρό καθυστερήσεις και εμπόδια. Η υπευθυνότητα και η εκλογίκευση των γεγονότων, θα επιφέρουν τα πολυπόθητα bonus.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκφραστείτε ελεύθερα σε αυτήν την φιλικότατη πανσέληνο, που σας εφοδιάζει με ενεργητικότητα και ζωντάνια. Αν έχετε κάτι μεγαλόπνοο στο νου σας, είναι ευκαιρία να το κυνηγήσετε, ενώ η εσωτερική σας αναζήτηση σας οδηγεί σε συναρπαστικά μονοπάτια. Αισθάνεστε μια φυσική πληρότητα συνδυασμένη με πνευματική ανάταση, ενώ κάθε επιμορφωτική απόπειρα θα σας ανανεώσει ακόμα περισσότερο. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι επαφές με το εξωτερικό, αλλά και κάθε διεκπεραίωση νομικών θεμάτων. Η περιπετειώδης διάθεσή σας εξαπλώνεται σε όλους τους τομείς, αλλά προτιμήστε την παρορμητική σας διάθεση, να μην την προσκαλέσετε στο πάρτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χρέη πάσης φύσεως θα σας απασχολήσουν σε αυτήν την πανσέληνο, ειδικά εκείνα που δεν μπορούν να εξοφληθούν άμεσα. Συνειδητοποιείτε πως τα δανεικά σας έχουν τελειώσει και οι τρίτοι έγιναν δυσκολοθώρητοι. Συναισθηματικά λειτουργείτε σαν τραπεζίτες που δίνουν εντολή κατάσχεσης, των δικών σας όμως συναισθημάτων. Δάνεια, υποθήκες, διακανονισμοί και όλα τα συναφή θα σας απασχολήσουν στο έπακρον και όσοι δεν εμπλέκεστε με αυτά, θα εστιαστείτε στην ανεβασμένη σας λίμπιντο και στην καλοπέραση μέσω αυτής. Ωστόσο δεν μένετε εκτεθειμένοι κάτω από το πρίσμα της δικής σας λογικής, καταφέρνοντας να γίνετε πλούσιοι, αρκούμενοι στις ιδιοφυείς κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο απέναντί σας νιώθετε πανίσχυροι σε ότι αφορά τις σχέσεις, το γάμο, τη συμβίωση αλλά και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο αυτή η πεποίθηση δεν βασίζεται σε τόσο γερά θεμέλια, αφού η πανσέληνος σκοπό έχει να διαχωρίσει τη φαντασία από την πραγματικότητα. Οι στιγμές που θα βιώσετε θα είναι έντονες με αρκετή δόση συγκίνησης και συνειδητοποίησης, αλλά δεν θα λείπει η ανώφελη ωραιοποίηση και εξιδανίκευση. Ο απολογισμός των συναισθημάτων και των αναγκών σας είναι αναγκαίος, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε όμορφες στιγμές που θα έχουν διάρκεια και όχι την αγωνία του πρόσκαιρου.

Οι συναισθηματικές διαπραγματεύσεις επισκιάζουν τη λογική, γι αυτό φανείτε φειδωλοί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved