5 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
5 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
5_mar

Γενικό προφίλ

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα τονίζει τις αισθηματικές και προσωπικές υποθέσεις και δίνει έναν άλλον «αέρα» στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Γενικότερα, η μέρα αναμένεται να είναι μάλλον απρόβλεπτη με πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες. Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, δίνοντας το πλεονέκτημα σε Ταύρους και Σκορπιούς.

Κριός

Η ημέρα δεν στερείτε ευκαιριών χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή από μεριά σας για το πώς θα χειριστείτε ανθρώπους με διαφορετικές αντιλήψεις. Στα επαγγελματικά χρειάζεται να δείξετε σοβαρότητα ενώ δεν πρέπει να εστιαστείτε μόνο στον οικονομικό τομέα. Αισθηματικά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει πιο απαιτητικούς. Οι γεννημένοι του 1966 χρειάζεται να επιδείξετε μεγαλύτερη θέληση στο κυνήγι των στόχων.

Ταύρος

Έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας πολλά πράγματα φαίνονται πως γίνονται πολύ πιο εύκολα. Ωστόσο η Σελήνη μέσα από τον Λέοντα σας κάνει πιο αμετακίνητους θέλοντας να δείξετε στους άλλους το ποιος είναι το αφεντικό. Επαγγελματικά μην έχετε ιδιαίτερες αξιώσεις από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Αισθηματικά βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Οι γεννημένοι του 1975 κάνετε μια νέα αρχή.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό σας καθιστά ικανούς να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, πετυχαίνοντας...απίστευτα αποτελέσματα. Παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σας οίκο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ στα επαγγελματικά πολλά εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Στην δουλειά σας «παίζει» επίσης και πολύ...αίσθημα! Οι γεννημένοι του 1992 θα δικαιωθείτε από τις εξελίξεις.

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο βελτιώνει αρκετά πράγματα κάνοντας σας μέσα από τις φιλίες να βρείτε αυτά που ψάχνετε. Ωστόσο η σύνοδος Ερμή – Ουρανού ίσως σας βραχυκυκλώσει αφού φαίνεται πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το κλίμα ηρεμίας. Αισθηματικά, ίσως διακρίνετε πως κάποια πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική. Οι γεννημένοι του 1986 ενδέχεται να πληγώσετε κάποιον με την συμπεριφορά σας.

Λέων

Πολλά πράγματα συμβαίνουν πέρα και έξω από τα όρια σας και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θέλετε να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάρι. Επαγγελματικά οτιδήποτε δεν σας κάνει, το βγάζετε εκτός με εμφατικό τρόπο θέλοντας να δείξετε στους άλλους ποιός είναι ο αρχηγός. Αισθηματικά οι αποφάσεις που θα πάρετε σίγουρα θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον. Οι γεννημένοι του 1962 ίσως έχετε αφήσει κάποια πράγματα στην τύχη τους.

Παρθένος

Τις περισσότερες φορές μπορείτε να πετύχετε τα πάντα αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί σήμερα. Η αντίθεση Άρη – Ήλιου σας εκνευρίζει δημιουργώντας σας προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τον τρόπο αντιμετώπισης των άλλων. Η Σελήνη μέσα από τον 12ο τονίζει τη διαίσθηση σας. Αισθηματικά προσπαθήστε να κάνετε αυτό που σας επιβάλλει η καρδιά σας. Οι γεννημένοι του 1970 δείξτε ειλικρίνεια.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον οίκο των σχέσεων σας καθιστά την επικοινωνία κάπως...ακραία με τις εκατέρωθεν πολιτικές να αγγίζουν πολλές φορές τα όρια της...δικτατορίας! Το θέμα είναι πως απαιτούνται αλλαγές, αφού κάποια πράγματα έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα. Επικοινωνιακά πάντως, τα «τρυκ» που χρησιμοποιείτε μπορεί να έχουν θεαματικά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το 1982, ετοιμάζεστε να ρίξετε μαύρη πέτρα στο παρελθόν.

Σκορπιός

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα σας φέρνει αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις που μάλλον δεν είναι του...γούστου σας!. Από την άλλη, ο αισθηματικός τομέας παίρνει φωτιά αφού η μια γνωριμία διαδέχεται την άλλη και έτσι μπορείτε να...διαλέξετε με την ησυχία σας. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας ανεξάρτητα αν εσείς δεν το πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1975 αρπάξτε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά.

Τοξότης

Η Σελήνη στο Λέοντα και η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό μπορούν να σας καταστήσουν αυτόματα το φαβορί του ζωδιακού για σήμερα. Βεβαίως η αντίθεση του Άρη με τον Ήλιο αναμένεται να δημιουργήσει προστριβές ή ανταγωνισμούς, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να βάλετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Μια απροσδόκητη γνωριμία έρχεται να διευρυνει τους ερωτικούς σας ορίζοντες. Οι γεννημένοι του 1982 προσπαθήστε να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μέσα στον 8ο ηλιακό σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να τρέξετε και να δρομολογήσετε οικονομικά κυρίως θέματα. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο αφού η σύνοδος Ερμή – Ουρανού απειλεί να σας αποπροσανατολίσει μέσα από αιφνίδιες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια. Στα αισθηματικά έχετε το...κοκαλάκι της νυχτερίδας. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι παίζουν με τα συναισθήματα σας.

Υδροχόος

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επικοινωνίες θα δώσουν σίγουρα ένα άλλο χρώμα στην καθημερινότητα σας. Παράλληλα, οι ιδέες «κατεβαίνουν» πιο άμεσα ενώ πλέον νιώθετε πιο σίγουροι και δεν βαλτώνετε. Ωστόσο με την Σελήνη απέναντι σας πολλά εξαρτώνται από τους άλλους και αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πριν αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι γεννημένοι του 1991 θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις οικονομικές υποχρεώσεις σας..

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να καταλάβετε πως το παιχνίδι «παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου» και το παρασκήνιο δεν εξυπηρετεί κανέναν. Συναισθηματικά νιώθετε πως κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει νιώθοντας μονίμως αδικημένοι. Ωστόσο μέσα από καταστάσεις που αρχικά δεν σας γεμίζουν το μάτι, θα καταφέρετε τελικά να βρείτε την ευτυχία που ψάχνετε. Οι γεννημένοι του 1962 καλείστε να προσαρμοστείτε στην αλλαγή συμπεριφοράς ενός «δικού σας» προσώπου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved