Star Stylist 26 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 26 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλή η ομορφιά αλλά ίσως η ξεκούραση είναι πιο σημαντική. Σήμερα, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κούρα ομορφιάς, τότε διαλέξτε τα άκρα σας.

Τα μαλλιά σας απλά χτενίστε τα και δώστε σωστά τον όγκο (μην φύγετε με το μαλλί του ύπνου). Είναι η ημέρα που τα αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους. Extreme καπέλα και υπέροχοι φιόγκοι θα σας βοηθήσουν σε ένα γρήγορο και πετυχημένο look.

Με τα άκρα σας αν θέλετε να ασχοληθείτε, κάντε πεντικιούρ. Η περιποίηση των ποδιών θα σας προσφέρει χαλάρωση. Για να τα βάψετε, προτιμήστε αποχρώσεις του κόκκινου.

Το μακιγιάζ σας κρατήστε το σε απαλούς τόνους. Η ημέρα δεν θέλει υπερβολές! Λίγο μολύβι στα μάτια, λίγη μάσκαρα, λίγο ρουζ και έτοιμες. Μην ξεχνάτε το lip- gloss! Όσο πιο απλό το μακιγιάζ σήμερα τόσο το καλύτερο.

Η συμβουλή της ημέρας: Καλύτερα να βάζετε μάσκα μία φορά την εβδομάδα, παρά κρέμα μαλλιών σε κάθε λούσιμο. Η μάσκα τα τρέφει και τα δυναμώνει ενώ η κρέμα το μόνο που προσφέρει είναι να τα μαλακώνει.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Κριαρίνες που δεν αφήνουν την πρωτιά, οι Ταυρίνες που ανυπομονούν και οι Ζυγίνες που ομορφαίνουν τον κόσμο με την παρουσία τους και τον στεναχωρούν με τα μυαλά τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved