Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/4

Τήρηση της δεοντολογίας

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε «στριμώχνει», καλώντας σε να διευθετήσεις άμεσα καθήκοντα και υποχρεώσεις, που ίσως σκόπευες να ρυθμίσεις αργότερα. Αν μάλιστα θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό ή νομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμη κι αν αντιπαθείς τους τεχνοκράτες, αυτή τη φορά μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμοι, προστατεύοντας σε από λάθη που θα μπορούσαν να σου στοιχίσουν.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και το μόνο που σου μένει είναι να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αιφνιδιάζοντας δηλαδή ευχάριστα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν η Σελήνη στον Σκορπιό πασχίζει να σε αναστατώσει συναισθηματικά, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε «επαναφέρει στην τάξη» μέσα από σοβαρές συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Μάλιστα, στη λογική του «ανάγκα και θεοί πείθονται», είναι στο πρόγραμμα και μια συνεργασία «ειδικού σκοπού» αλλά εδώ θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα να μοιραστούν ακριβοδίκαια.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό είναι πολύ εύκολο να μπλέξεις σε μια κατάσταση που υποτίθεται πως θα έπρεπε να παραμείνει κρυφή αλλά τελικά μόνον αυτό δεν συμβαίνει! Έχε τον νου σου λοιπόν, μήπως τελικά εκτεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας κι από αυτήν την άποψη η μέρα σου δεν προβλέπεται και τόσο ξεκούραστη. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα με ένα πρόσωπο που θα περίμενες να σε στηρίξει χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά στην παρούσα φάση σου ζητά κάποια υλικά ανταλλάγματα ή ακόμα χειρότερα στέκεται «απέναντί» σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς άμεσα από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα συναντήσεις κι ένα «ξεχωριστό» πρόσωπο, που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο «ιδιαίτερες» απαιτήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σου ζητά να γίνεις πιο κοινωνικός/η, τηρώντας όμως τους τύπους και αξιοποιώντας μια νέα όσο και σημαντική γνωριμία, που μπορεί να παίξει ρόλο στην επαγγελματική σου πρόοδο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δικαιώσει τους κόπους, την εμπειρία και τις γνώσεις σου σου, αρκεί να μην παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα δώσεις την εντύπωση ότι μπορούν εύκολα να σε χειραγωγήσουν.

Ερωτικά
Φαίνεται πως στην δουλειά σου υπάρχει κι άλλου είδους ενδιαφέρον για το άτομό σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς άμεσα, είτε για να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που «σε νοιώθει», είτε για να πετύχεις ευκολότερα τους «στόχους» σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ικανή να σε ξεβολέψει δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν επιβάλλεις άμεσα την τάξη, μπορεί να χάσεις την μέρα σου ικανοποιώντας τα καπρίτσια των άλλων. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο ενεργός Κρόνος θα σε αναγκάσει να «συγκεντρωθείς», κάνοντας πιο πολλές δουλειές ή λύνοντας τεχνικά προβλήματα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό να σε «προμοτάρει», όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι συγκεντρώνεις πολύ καλύτερες πιθανότητες αν ταξιδέψεις ή απλά απευθυνθείς σε ένα άτομο του εξωτερικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν και η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε ποικίλες επαφές ή συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, ο Ερμής στον Ταύρο σε επαναφέρει στην σοβαρότητα, βάζοντάς σου δύσκολα σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι έχει νομικές προεκτάσεις. Ίσως μάλιστα να χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού παρά τις δεδομένες ικανότητες σου, αποκλείεται να τα ξέρεις όλα!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Αν όμως ζητάς έμπρακτες «αποδείξεις» της αγάπης του, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τα κριτήριά σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να ασχοληθείς κυρίως με αυτά που πρέπει να γίνουν κι είναι πιθανό να αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε «πληκτικές» μεν αλλά χρήσιμες δράσεις. Ακόμη, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να πάρεις στα σοβαρά ένα οικονομικό ζήτημα, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους μπορεί να αποκτήσεις έξτρα μπελάδες.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Ίσως μάλιστα να δεχθείς «πυρά» από ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θεωρούσες ότι ενδιαφέρεται για σένα αλλά... να που συμβαίνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Φαίνεται όμως ότι τελικά ο ενεργός Κρόνος θα σε «συνεφέρει», φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα, που δεν παίρνει αναβολή. Να θυμάσαι ακόμη ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγορές, πέραν των εντελώς αναγκαίων..

Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να έχει άμεσες συνέπειες στην προσωπική σου ζωή, αφού σίγουρα θα υπάρξει μια αμοιβαία έλξη με ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, όσο κι εσύ αυτό, με τα δικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιο αργά από όσο θα επιθυμούσες, με συνέπεια να εκνευριστείς ή να νιώσεις κάπως αμήχανα. Τελικά όμως ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού με «αφεντικό» τον Κρόνο, τα λάθη... πληρώνονται και η βιασύνη θα μπορούσε να σου στοιχίσει. Ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με κάποιες εργασίες που απαιτούν υπομονή. Παράλληλα όμως, μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, σου ταιριάζει καλύτερα μια ερωτική περιπέτεια, που ακόμη κι αν έχει σύντομη διάρκεια, μπορεί να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Κανείς δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να ζήσεις τέτοιες στιγμές με τον/την νυν σύντροφο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο φίλος σου, ο Κρόνος, σε καλεί να βάλεις μια τάξη στο «χάος», κάτι που μπορείς να πετύχεις εύκολα αν επιστρατεύσεις τις οργανωτικές αρετές σου. Ίσως βέβαια τα πράγματα να καθυστερήσουν περισσότερο από όσο υπολόγιζες αλλά είναι γνωστό ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Φρόντισε, ωστόσο, να μην τα φορτωθείς όλα πάνω σου, ώστε να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα μπορεί να πιεστείς από ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες οικογενειακές αλλά και ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σου, ίσως όμως τελικά η παρέα να μεγαλώσει με την προσθήκη κάποιων φίλων ή γνωστών, που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ευτυχία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή στενοχώρια ή μια δυσάρεστη είδηση σχετική με έναν φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη πρόσωπα και πράγματα του οίκου σου, παίρνοντας όμως σοβαρά υπόψη σου και κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς. Παράλληλα η Σελήνη στον Σκορπιό σε αναγκάζει να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που έχουν μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την δική σου.

Ερωτικά
Αν και δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων «πικάντικων» λεπτομερειών της προσωπικής σου ζωής, για σήμερα ανήκεις στους προνομιούχους του ζωδιακού κι όλα μπορεί τελικά να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Αν όμως ταξιδέψεις καλό είναι να προνοήσεις για την εύρυθμη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων, ώστε να αποφύγεις μια αχρείαστη ταλαιπωρία. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως μια τεχνική ανεπάρκεια ή ατυχία σε εκθέσει στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως προβληματιστείς από κάποιες «παραξενιές» του/της συντρόφου σου. Παράλληλα όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «μυηθείς» σε κάποια ερωτικά μυστικά, που θα προσθέσουν μπόλικο «αλατοπίπερο» στην ζωή σου.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved