Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3

Παρορμήσεις και... κόντρες!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει πιο ανυπόμονο/η και πιο βιαστικό/η, κάτι που ενδεχομένως να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Μπορείς όμως να περιορίσεις τις δεύτερες αν ασχοληθείς με κάτι που ήδη γνωρίζεις κι αν δεν προβείς σε επιφανειακές κρίσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να δημιουργήσει εμπόδια ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Ερωτικά
Η αποφασιστικότητά σου μπορεί να «μετρήσει» υπέρ σου, αφού είσαι σε θέση να πετύχεις έναν θεωρητικά δύσκολο «στόχο» στα προσωπικά σου. Ωστόσο η πραγματική επιτυχία σου θα είναι όταν καταφέρεις να «κρατήσεις» την σχέση σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση μπορεί να «ταράξει τα νερά», επισπεύδοντας κάποιες αποφάσεις που σκόπευες να πάρεις λίγο αργότερα. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να λειτουργήσεις γρηγορότερα, ώστε να προλάβεις μια «ζημιά» που πάει να γίνει. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σου ασκήσει οικονομικές πιέσεις, που θα σε αναγκάσουν να περιορίσεις κάπως τις βλέψεις και τα σχέδια σου.

Ερωτικά
Ένα καβγαδάκι είναι προ των πυλών αλλά όσο κι αν τα πράγματα δείχνουν να είναι εκτός ελέγχου, σύντομα θα επανέλθει η τάξη, συνοδευόμενη πιθανότατα και από τις αναγκαίες εξηγήσεις. Γι’ αυτό «δώσε τόπο στην οργή» και κάνε υπομονή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει νευρικό/η κι ίσως δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις!
Επιπλέον όμως, θα συμβάλλει θετικά στην άμεση και γρήγορη εκμάθηση μιας τεχνικής, όπως επίσης και σε διαδοχικές επαφές με πολύ κόσμο. Παράλληλα ο ενεργός Κρόνος περνάει από «τεστ» τις συνεργασίες σου κι ίσως συνειδητοποιήσεις κάποιες ανεπάρκειες.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσεις μια δοκιμασία, που μπορεί να σχετίζεται είτε με την ποιότητα της, είτε με ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τον άνθρωπό σου. Όσο για την προοπτική που μπορεί να έχει μια νέα γνωριμία... ούτε να το συζητάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε βάλει σε παραπάνω έξοδα, αφού θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάτι που θέλεις πολύ και τελεί υπό διεκδίκηση! Από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως γύρω σου κυκλοφορούν διάφορα «αρπακτικά» και καλό είναι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να επωμιστείς επιπλέον ευθύνες στην δουλειά σου κι εδώ είναι που πρέπει να θέσεις τα όρια σου.

Ερωτικά
Κάποιος/α σε πολιορκεί επίμονα κι ίσως να ξεπεράσει τα όρια, προβαίνοντας σε εξαιρετικά τολμηρές κινήσεις! Από την στιγμή όμως που δεν θέλεις να προχωρήσεις είναι καλύτερα να απευθυνθείς στο φιλότιμο του/της κι όχι να κοντράρεις «στα ίσια».

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος σου, που μπορεί να είναι και συνεργάτης σου, φαίνεται να παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες με τις οποίες δεν συμφωνείς κι είναι πιθανό να υπάρξει μια μικρή ή μεγαλύτερη σύγκρουση. Επειδή όμως δεν υπάρχουν κακές προθέσεις καλό είναι να μην το «τραβήξεις» στα άκρα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος κάνει την επανεμφάνισή του στα προσωπικά σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα που θεωρούσες δεδομένα να αρχίσουν να ξεμακραίνουν. Αν πάλι σου γίνει μια πρόταση, το καλύτερο θα ήταν να απαντήσεις «πιο καλή η μοναξιά!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι οικογενειακές σου ευθύνες αυξάνονται κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις ένα τέλος στις υπερβολικές απαιτήσεις κάποιου/ας, που θεωρεί ότι «οφείλεις» να τον/την υπηρετείς αιωνίως! Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από βάρη άλλων, προχωρώντας αν χρειαστεί σε μια πώληση. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να περάσεις από ψιλό κόσκινο τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν υπέπεσαν στην αντίληψή σου κάποια πράγματα που δεν συνάδουν με μια ισότιμη σχέση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, αντιμετώπισε με μεγάλη επιφύλαξη την όποια «κρούση» σου γίνει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, ίσως είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις μετακινήσεις σου, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι επαγγελματικό. Αν λοιπόν έχεις κατά νου μια ψυχαγωγική εκδρομή, απλά... ξανασκέψου το! Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να «στρωθείς» στο διάβασμα ή να μάθεις μια τεχνική που σίγουρα θα σου χρειαστεί. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα.

Ερωτικά
Το ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας μιας παρεξήγησης, που πιθανότατα οφείλεται σε μια επιπόλαιη ή επιφανειακή κρίση. Μην της δώσεις λοιπόν τόση σημασία, ώστε να γίνει κεντρικό θέμα, απλά προσπέρασέ την με ένα... χαμόγελο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει ένταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που κάνει του κεφαλιού του, κόντρα σε αυτά που έχετε συμφωνήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και προνοητικός/η στον χειρισμό των οικονομικών σου, αφού ενδέχεται να προκύψει ένα απρόβλεπτο, όσο και αναγκαίο έξοδο. Αν όμως επιθυμείς να πωλήσεις κάτι, τότε έχεις το ελεύθερο!

Ερωτικά
Θέλεις να προσφέρεις τα πάντα στον άνθρωπό σου σε σημείο μάλιστα «να γίνεις χαλί να σε πατήσει», ωστόσο η ανταπόκριση που θα λάβεις δεν φαίνεται να είναι αυτή που θα επιθυμούσες. Ίσα-ίσα, μπορεί να θεωρηθείς υπερβολικός ή «πνιγηρός».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, απαιτεί από σένα μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα σε ένα οικογενειακό ζήτημα, αφού τώρα είναι που σε χρειάζονται οι δικοί σου. Επιπλέον, αν έχεις κατά νου να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου ζήτημα, είναι προτιμότερο να περιμένεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, μπορεί να προκαλέσει μια μίνι διένεξη με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που κινείται μάλλον υπόγεια!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση καλείσαι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπό σου, αποφεύγοντας κάθε «εύκολη» κριτική. Αν πάλι είσαι μόνος/η, οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε δικαιώσει σε ένα «φλέγον» επαγγελματικό ζήτημα, παράλληλα όμως σου ζητά να μην παραβείς κάποιους κανόνες που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να «αρπάξεις» μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να καλύψεις κάποιες ανάγκες ή υποχρεώσεις που δεν παίρνουν περαιτέρω αναβολή.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με προβλήματα και πάθη των φίλων σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να θυμάσαι ότι αν δεν κρατήσεις τις αποστάσεις και πάρεις το θέμα πολύ «ζεστά», στο τέλος μπορεί να βγεις εσύ ο/η φταίχτης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου, όμως θα συναντήσει αντιδράσεις, από όσους/ες δεν συμφωνούν με αυτά, ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια «επίθεση» αναφορικά με τις αντιλήψεις ή τις επιλογές σου. Κι εδώ είναι σκόπιμο να προσέξεις την συμπεριφορά σου, αφού αν χάσεις την ψυχραιμία σου, κινδυνεύεις να απολέσεις παράλληλα και το δίκιο σου.

Ερωτικά
Εντάσεις καιροφυλακτούν και στα προσωπικά σου, αν μάλιστα είσαι σε μια σχέση και προτάξεις την ανεξαρτησία σου, μην περιμένεις να «περάσει» έτσι! Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να ζήσεις μια «καυτή» περιπέτεια σύντομης διάρκειας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να φερθείς υπεύθυνα και να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, πριν σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι που είχες αναλάβει και δεν έγινε. Από την άλλη πλευρά όμως, πρέπει κι εσύ να βάλεις τα όριά σου, πριν «φορτωθείς» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη
μπορεί να σου προκαλέσει μια αναστάτωση, ειδικά αν μάθεις κάποια πράγματα που λέγονται για σένα στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Αν έχεις να κρύψεις κάτι, μάλλον ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων αλλά χίλιες φορές να ξεμπερδεύεις με τα λάθη σου παρά να τα κουβαλάς και να διακατέχεσαι από ενοχές. Αν όμως είσαι «καθαρός/η», τότε για... άλλον/η κτυπά η καμπάνα!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved