Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/1

Η λογική του… παραλόγου!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στο σύνολο των υποθέσεων σου, θέτοντας επιπλέον ένα ζήτημα αξιοπιστίας σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα. Όλα αυτά όμως, είναι προσωρινά και δεν φαίνεται τελικά να έχουν σοβαρές συνέπειες. Αντίθετα στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται αλλαγές και ανατροπές, οπότε... ανασκουμπώσου και μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο.

Ερωτικά
Παρά την επιβεβαίωση που παίρνεις από ένα πρόσωπο που σε «κυνηγά» εσύ έχεις... μάτια για ένα άλλο που για την ώρα δείχνει να μην ενδιαφέρεται. Κλασσικές καταστάσεις, θα έλεγε κανείς αλλά αφού σου αρέσουν, ας γίνει το θέλημα σου!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σκοπεύει να εφαρμόσει πάνω σου το «δόγμα του σοκ», όχι όμως για να υποφέρεις αλλά για να γίνεις πιο δημιουργικός/η. Επιπλέον ή ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές μετακινήσεις ή επαφές, όχι απαραίτητα για κάτι σημαντικό. Ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από «ανώριμες» συμπεριφορές ή απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια νέα τεχνική.

Ερωτικά
Η καρδούλα σου κτυπά πιο δυνατά κι ίσως θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάποιον «θελκτικό» πειρασμό. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να δεις να συμβαίνουν τα ανάλογα από την πλευρά του/της... συντρόφου σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου. Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως να σε θορυβήσουν και να σε βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης μιας νέας πηγής εσόδων αλλά σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς την λύση του. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να αλλάξεις ρότα, ώστε να ανταποκριθείς στα νέα δεδομένα στη δουλειά ή την οικογενειακή σου κατάσταση.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα είναι πρόθυμα να το αποδείξουν και στην πράξη και το... περίεργο είναι ότι έχεις την άνεση να επιλέξεις μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς όμως να δεσμευτείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με απρόοπτες καταστάσεις αλλά και να αναδείξει τα πλεονεκτήματα και τις αρετές σου. Σε μια περίοδο μάλιστα, που η αλληλεγγύη έχει γίνει μια επιτακτική ανάγκη μπορείς να... ξαναβρείς τον εαυτό σου, προσφέροντας παρηγοριά σε κάθε «πικραμένο/η». Επιπλέον, μέσα από όλα αυτά ίσως προκύψουν και κάποια «τυχερά» που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα!

Ερωτικά
Ίσως να γίνεις το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο τουλάχιστον πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα, πιθανότατα μια παλιά και μια νέα γνωριμία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σώνει και καλά να ανταποκριθείς σε αυτό το «παιχνίδι».

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε «ξεβολέψει» μέσα από αλλαγές και ανατροπές, ο σκοπός όμως όλων αυτών δεν είναι να... τρομάξεις αλλά να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα και την διαφορετικότητα σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα όσα μπορεί να διαμείβονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα θα μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να σας χωρίζουν αρκετά χρόνια, ή έχει κάποιο γνωστό και συγκεκριμένο πρόβλημα.. Πρόσεξε μόνον μήπως έχει κάποιες δεσμεύσεις που τις κρατά... μυστικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να ανανεώσεις τις φιλικές σου σχέσεις και να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης». Παράλληλα όμως, ο Δίας στο ζώδιο σου αίρει κάποιους περιορισμούς που σε... συγκρατούσαν και τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα»! Κι επειδή από ότι φαίνεται κάποιοι δικοί σου άνθρωποι δεν συμμερίζονται ούτε τα σχέδια, ούτε τον ενθουσιασμό σου, τελικά μπορεί να προκύψει μια ανεπιθύμητη ρήξη.

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής θέλει να «ξαναδείς» μια σχέση του παρελθόντος κι επειδή αυτήν την εποχή δεν καταλαβαίνεις από περιορισμούς, το καλύτερο θα ήταν να «τρέξεις» την κατάσταση ώστε να σου περάσει ο... καημός αλλά και η περιέργεια σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως δημιουργήσει μια ποικιλία υποχρεώσεων στις οποίες όμως μπορείς να ανταποκριθείς επιδεικνύοντας την συνήθη ευελιξία και διπλωματικότητα σου. Ωστόσο, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να κάνεις περισσότερα βήματα προς την απεξάρτηση σου από πρόσωπα και καταστάσεις κι ίσως βρει έναν αρκετά εμφατικό τρόπο για να σε... πείσει, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στην ζωή σου.

Ερωτικά
Ο Ουρανός στον Κριό σε φέρνει προ απροόπτου και σε προκαλεί να ανταποκριθείς σε μια ξεχωριστή πρόκληση. Αυτό όμως μπορεί να συνδυαστεί και με καταστάσεις, που δεν θα είναι εύκολες στην διαχείριση τους, ειδικά αν είσαι δεσμευμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός... διψάει για αλλαγές και με τον Άρη να δεσπόζει στο ζώδιο σου είτε θα ενεργοποιηθείς εκούσια προς αυτήν την κατεύθυνση, είτε θα εξαναγκαστείς να το πράξεις, με αφορμή κι αιτία ποικίλες εντάσεις ή διαφωνίες. Το σωστό λοιπόν θα ήταν να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργεια σε μια δημιουργική κατεύθυνση και ιδιαίτερα σε τομείς που κατέχεις καλά, από τα σπορ και τις δουλειές μέχρι το... σεξ!

Ερωτικά
Όταν ο Άρης κινεί (και) τα ερωτικά «νήματα» δεν υπάρχει ερωτικό «κλισέ» που να μην σε αφορά! Είτε εκτιμήσεις ένα πρόσωπο μόλις το χάσεις, είτε ζηλέψεις, είτε σε ζηλέψουν, όλα είναι μέρος ενός «παιχνιδιού» με αβέβαιη ή απροσδόκητη εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν και ο Κρόνος στο ζώδιο σου επιμένει να σε «φρενάρει», τελικά μπορεί να «φύγεις προς τα εμπρός» ύστερα από την «μεσολάβηση» του Ουρανού, που δείχνει πρόθυμος να αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Κι εδώ που τα λέμε, ένας «από μηχανής θεός» που θα σου προσφέρει εύκολα και γρήγορα ότι επιθυμείς, είναι αυτός που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε φόβο και κάθε ανησυχία σου στην... στιγμή!

Ερωτικά
Οι συγκινήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και δεν θα ήταν υπερβολή να θεωρήσεις ότι ζεις μοναδικές στιγμές. Ακόμη λοιπόν κι αν και όλη αυτή η περιπέτεια δεν θα έχει απαραίτητα την συνέχεια που επιθυμείς, αξίζει να την ζήσεις μέχρις εσχάτων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να αυξήσει προσωρινά την αβεβαιότητα σου σχετικά με το τι ακριβώς μπορεί να ζητούν οι άλλοι από σένα, κάτι βέβαια που μπορεί να σε απασχολήσει πολύ πιο έντονα αν πρόκειται για κάποιον μόνιμο συνεργάτη σου. Παράλληλα όμως με την συνδρομή του ενεργού Ουρανού θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνος/η σου!

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό είναι πιθανόν να δημιουργήσει κάποια «μπερδέματα» μεταξύ των φίλων σου κι αν βέβαια αναμείξεις τον άνθρωπο σου ή συμμετάσχεις κι εσύ σε αυτό, τότε τα πράγματα μπορεί να «ξεφύγουν» στα... καλά καθούμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να είσαι απλά ο εαυτός σου κι όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει... αυτός, προωθώντας τις αλλαγές που σου αρέσουν! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θέτει κάποια ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, συμβάλλοντας στη λήψη αποφάσεων, που αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να πάρεις. Επιπλέον, ίσως δημιουργήσει μια προσωρινή αστάθεια στις εργασιακές σχέσεις σου.

Ερωτικά
Όσο προτάσσεις την ανεξαρτησία σου, τόσο σε... κυνηγούν! Το... ωραίο μάλιστα είναι πως ακόμη κι αν έχεις φερθεί με «μη ενδεδειγμένο» τρόπο, το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα θα επιμείνει μέχρι να βρεθεί στην αγκαλιά σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που σου... αρέσει και σε παροτρύνει να εκφραστείς δημιουργικά Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει πιο δυναμικό στην επικοινωνία και τις επαφές σου αλλά αντί να σπαταλάς την ώρα σου σε αντιδικίες, στρέψου σε πιο πνευματικά ζητήματα ή οτιδήποτε αφορά στην επιμόρφωση σου, ώστε να νοιώσεις πραγματικά «γεμάτος/η».

Ερωτικά
Μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, αφήνοντας απλά τους άλλους να... εκπληρώσουν κάθε σου επιθυμία. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το πώς θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση, θα κρίνει και την συνέχεια της.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved