Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 22/1 έως και 24/1

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Η σταδιακή απελευθέρωση από γεγονότα και καταστάσεις που κατά κάποιο τρόπο σε φυλάκιζαν, θα σου φέρει ηρεμία και διάθεση να μένεις περισσότερο στο σπίτι σου, επειδή το θέλεις κι όχι επειδή υπάρχει ανάγκη ή κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λύσεις. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω μπορεί να γίνει ξαφνικά μοναδική κι εκεί που πίστευες ότι είχατε πάρει τον δρόμο του χωρισμού, θα δεις αλλαγές που δεν περίμενες. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις μαζέψει τις δυνάμεις που χρειάζεσαι και θα βγεις, θα ερωτοτροπήσεις και γενικά θα περάσεις καλά ό,τι κι αν κάνεις. Η Πανσέληνος της Κυριακής που γίνεται τα ξημερώματα θα σου δημιουργήσει πολύ όμορφα και έντονα συναισθήματα.

Ταύρος

Η οικογένεια σίγουρα θα σε απασχολήσει και θα σε επηρεάσει συναισθηματικά. Μπορεί να πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις μαθήματα μαγειρικής και οτιδήποτε σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις. Γενικά το κλίμα της επικοινωνίας σου θα είναι πολύ συναισθηματικό και ήρεμο. Από την Κυριακή και μετά, λόγω της Πανσελήνου οι αντιστάσεις σου, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα είναι πολύ ισχυρές ίσως γιατί θέλεις αλλά φοβάσαι το καινούργιο. Μην αφήνεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις να σε παρασύρουν σε εγωιστικά ή μοναχικά μονοπάτια. Καλύτερα να μοιραστείς αυτά που νιώθεις και να μην αφήνεις συνέχεια σπόντες ότι κάτι δεν πάει καλά. Ταύρος, Λιοντάρι, Σκορπιός και Υδροχόος θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο.

Δίδυμοι

Συναντάς μια διαφορετική αντιμετώπιση από τους γύρω σου αλλά και εσύ έχεις αρχίσει και νιώθεις πολύ καλά γιατί βλέπεις φως στο τούνελ. Ο προγραμματισμός στο φαγητό σου αλλά και σε οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου θα σου δώσει μια έξτρα αυτοπεποίθηση ότι τελικά τα έχεις όλα κάτω από τον έλεγχό σου και μπορείς να τα καταφέρεις. Η αισθαντικότητά σου σήμερα θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω και γενικά θα σε βοηθήσει ώστε οι κεραίες σου να είναι ευαισθητοποιημένες σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει ακόμα και μέσα στην οικογένειά σου. Η Πανσέληνος θα δώσει μια καινούργια διάσταση στα πράγματα και θα βρεθείς με πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους. Η διάθεση για θέατρο, κινηματογράφο και γενικά για χαλαρή διασκέδαση, σε συνδυασμό με γνώση καινούργιων πραγμάτων, θα είναι μεγάλη.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Σήμερα και αύριο θα είσαι στα πάνω σου γιατί θα αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και θα προσπαθήσεις να τις καλύψεις, χωρίς τύψεις και ενοχές ότι τελικά παραμελείς τους άλλους. Επειδή κάτι καινούργιο ήδη έχει μπει στο μυαλό σου και θα θελήσεις να το βάλεις σε εφαρμογή, θα έρθεις σε επαφή με ομάδες ή άτομα που σε μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν θα είναι εύκολο να αντιληφθείς την αλήθεια μέσα από τα μάτια των άλλων και κυρίως ενός ερωτικού ή φιλικού σου προσώπου αλλά με την Πανσέληνο όλα μπορεί να γίνουν, αρκεί να δεχτείς την δύναμη και την απελευθέρωση που σου δίνεται.

Λέων

Σήμερα και αύριο θα μείνεις περισσότερο σπίτι για να ξεκουραστείς και αυτό θα σου δώσει κίνητρο για να φτιάξεις και λίγο τον προσωπικό σου χώρο. Η επαφή με έναν Καρκίνο μάλλον θα κρατηθεί κρυφή κι αν δεν υπάρξει, η σκέψη σου μπορεί να είναι συνέχεια καρφωμένη εκεί. Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσεις ότι θα βάλεις όλο και περισσότερα άτομα στην ζωή σου, με στόχο να συνεργαστείς ή να έρθεις πιο κοντά από άποψη κοινής ιδεολογίας αλλά και δουλειάς. Ο λόγος δεν είναι μόνο η Πανσέληνος η οποία γίνεται την Κυριακή και θα σου φέρει κάποιες καινούργια γεγονότα που σίγουρα θα σε εξελίξουν, αλλά και η τάση να μοιραστείς από κοινού εμπειρίες, συναισθήματα και γενικά οτιδήποτε βιώνεις.

Παρθένος

Βιώνεις ιδιαίτερες καταστάσεις και μέσα από αυτές θα αναγνωρίσεις μια νέα, δική σου πραγματικότητα γιατί η ανάγκη σου είναι να συνδεθείς με περισσότερο κόσμο και να μην παραμείνεις κολλημένος/η σε μια παρέα που ίσως αυτή την στιγμή να μην σου δίνει τα ερεθίσματα που αναζητάς. Επίσης, μπορεί να μην θέλεις πλέον να είσαι με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα γιατί βλέπεις ότι δεν βοηθάνε στην εξέλιξη σου και αυτό σίγουρα θα σου δώσει μια διαφορετική κατεύθυνση. Το θέμα γενικά της φιλίας θα σε προβληματίσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Η Πανσέληνος θα σε ανακουφίσει εν μέρει γιατί θα νιώσεις δύναμη για κάποιες οικονομικές σου επιλογές. Πιθανόν να αναζητήσεις μια νέα, ερωτική εμπειρία που θα είναι έξω από τα δικά σου θέλω και πρέπει.

Ζυγός

Αναπτύσσεις περισσότερο τις άμυνες σου και θα βρεθείς σε κομβικό σημείο ώστε να αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές. Η σχέση με ένα κομμάτι του παρελθόντος κρατάει ακόμα αλλά εσύ δεν θα παρασυρθείς αυτή την φορά και δεν θα υποταγείς στα θέλω των άλλων. Η δουλειά σου ή ο κοινωνικός σου χώρος θα σε υποχρεώσουν, λόγων των συνθηκών, να κινηθείς με στόχο να προστατέψεις και να φροντίσεις τους γύρω σου. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πιεστείς αλλά τουλάχιστον θα κυνηγήσεις την εξασφάλιση ιδιαίτερων εμπειριών. Το ότι θα γίνεις πιο κλειστός/η, θα κρατήσει για λίγο κάποιες οικογενειακές ισορροπίες. Η Πανσέληνος της Κυριακής θα σου φέρει δώρα και όμορφα πράγματα γιατί ήδη έχεις δουλέψει για αυτά. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα οδηγηθεί σε καλά μονοπάτια.

Σκορπιός

Δέχεσαι την φροντίδα και την προστασία από τα δικά σου άτομα. Αν είσαι σε ταξίδι θα νιώσεις ότι δεν σου λείπει καθόλου το σπίτι σου γιατί θα βρεις αντίστοιχες συνθήκες κι εκεί που θα πας. Το καλό είναι ότι θα νιώσεις γαλήνη και θα ισορροπήσεις με τις δικές σου εσωτερικές δυνάμεις. Η Πανσέληνος, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα σε αναγκάσει να τοποθετηθείς πολύ ανοικτά σε θέματα τα οποία δεν είναι εύκολο ούτε καν να τα αναφέρεις. Θα δημιουργηθούν πολλές πιέσεις εξωτερικές ή εσωτερικές, με στόχο να αδράξεις την αλήθεια και να κινηθείς πολύ πιο άνετα στο μέλλον. Αλλά μέχρι να γίνουν όλα αυτά εσύ θα περιορίζεσαι, κυρίως από τον εαυτό σου.

Τοξότης

Έχεις αρχίσει και αναγνωρίζεις ότι θα έπρεπε να είχες κάνει κάποια πράγματα πολύ καιρό πριν κι αυτό είναι για σένα το πιο σημαντικό. Από εδώ και πέρα όλα θα είναι διαφορετικά. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή με την οικογένεια θα σε κρατά συνέχεια στο παρόν, φροντίζοντας ή αναλαμβάνοντας ευθύνες που αυτήν τη στιγμή μπορεί να σου φαίνονται δύσκολες. Ίσως έχεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις τις οποίες δε θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς ή να τις αποφύγεις. Από την Κυριακή, με αφορμή την Πανσέληνο, θα δοκιμάσεις από μια άλλη πλευρά να λύσεις τα θέματά σου και γι’ αυτό θα περάσεις καλύτερα και κυρίως πολύ δημιουργικά αλλά και ερωτικά.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνεις την φροντίδα και προστασία όλων και αυτό σίγουρα θα σε επιβαρύνει αλλά εσύ δεν το νιώθεις έτσι γιατί πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο θωρακίζεσαι. Η διορατικότητα που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα σε βοηθήσει όχι μόνο να επισημάνεις, αλλά και να λύσεις συναισθηματικούς «κόμπους» που αφορούν τις προσωπικές σου σχέσεις. Όσο πάντως και να προσπαθείς να αποφύγεις να έρθεις τετ α τετ με κάποια άτομα τα οποία δεν σου είναι και τόσο ευχάριστα, τελικά θα πέσεις πάνω τους και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει. Από την Κυριακή και μετά, η Πανσέληνος θα σε διαφοροποιήσει και όλα θα τα δεις με μια ψύχραιμη ματιά. Η αμφισβήτηση ενός Λιονταριού μπορεί να σε κουράζει. Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιό σου το Σάββατο θα είναι το δώρο σου για να αναβαθμιστείς αλλά και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Έχεις αναλάβει χρέη που πιθανόν να σε κουράζουν αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς για αυτό να δοκιμάσεις να δεις το οτιδήποτε με μια εύθυμη κι αισιόδοξη ματιά. Σίγουρα κάτι θα μάθεις και μάλιστα οι «δάσκαλοί» σου μπορεί να είναι πολλοί γιατί η ζωή έχει πολυπλοκότητα και δεν έχεις μόνο ένα μέτωπο να αντιμετωπίσεις άλλα κι αυτό των σχέσεων και της οικογένειας. Η Πανσέληνος της Κυριακής έρχεται με φόρα να σου θυμίσει κάτι που είχες ξεχάσει και κυρίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ελέγχου πάνω στις καταστάσεις και στους άλλους. Πιθανόν να κοντραριστείς για προσωπικά σου ζητήματα αλλά θα βγεις τελικά πιο δυνατός/η. Αν έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δεις ότι θα γίνουν πολύ βαθιές αλλαγές.

Ιχθύες

Δοκιμάζεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου και βλέπεις ότι τελικά όταν έχεις εσωτερικό σθένος όλα τα καταφέρνεις. Θα έχεις μια καλή επικοινωνία ερωτικά και μια αρμονική σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις για λίγο τουλάχιστον ανακούφιση. Το θέμα της δουλειάς που σε απασχολεί τελικά θα λυθεί με ένα τρόπο μαγικό. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις ότι θα βρεις λύση και με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις περισσότερο. Από την Πανσέληνο και μετά θα είσαι πιο δυνατός/η γιατί θα δοκιμάσεις να σταθείς διαφορετικά απέναντι στα προβλήματα και σίγουρα κάπου θα σε βγάλει όλο αυτό. Αρκεί να μην κοντραριστείς με το Λιοντάρι γιατί εκεί θα τα βρεις σκούρα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved