Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/1

Τύχη και αισιοδοξία

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο τυχερές της χρονιάς, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν και να αφεθείς στην ροή των γεγονότων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει μια σειρά από ευκολίες, που θα σου δώσουν το δικαίωμα να ελπίζεις στην μέγιστη δυνατή απόδοση των προσπαθειών σου κι αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, η θετική του πορεία είναι μάλλον εξασφαλισμένη!

Ερωτικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό, οι βλέψεις σου είναι πολλές και οι προσφορές ανάλογες, όμως πίσω από την «μαγεία» του ερωτικού παιχνιδιού μπορεί να μην κρύβεται τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου επιβεβαίωση.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε... παρασύρει στην «λεωφόρο» των επιτυχιών, αλλά τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει δεν είναι μόνον οικονομικά. Έχουν να κάνουν κυρίως με την χαρά της ζωής μέσα από πράγματα που μπορεί να είναι πολύ απλά, όπως για παράδειγμα οι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν είσαι γονιός, ίσως καμαρώσεις για μια επιτυχία του παιδιού σου.

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο σε κάνει πολύ πιο απαιτητικό/η, την ίδια στιγμή που ο Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σύγκρουση εφ’ όλης της ύλης. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να... αλλάξεις παρτενέρ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα σου δώσει πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμά σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, σκέψου μήπως μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα χατίρια και το μόνο που σου μένει είναι να απολαύσεις το πλεονέκτημά σου. Ζήσε λοιπόν τον έρωτά σου κι άσε τους άλλους να καμαρώνουν ή να αναρωτιούνται για την ευτυχία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αν νοιώθεις μια κάποια αβεβαιότητα σε σχέση με τους στόχους και την πορεία σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την γνώμη ενός συνεργάτη ή συγγενή σου. Γενικότερα, με την συνδρομή του Δία, οι άλλοι μπορούν όχι μόνον να σου προσφέρουν βοήθειες αλλά και τις ιδανικές λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί. Ακόμη, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές, ενώ ίσως λάβεις και μια είδηση που θα σε χαροποιήσει.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση που δεν «σε χωρά» πια θα έχεις την ευκαιρία, είτε να την βελτιώσεις, είτε να απαλλαγείς από αυτήν. Αν όμως είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, μπορεί να σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ενισχύει τις πιθανότητες μιας σημαντικής οικονομικής ή επαγγελματικής επιτυχίας, ίσως και τα δύο! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την προμήθεια εξοπλισμού, ίσως μάλιστα να βρεις σε προσφορά κάτι που χρειάζεσαι επειγόντως. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου γύρω από την λειτουργία και τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να εξασφαλίσει αν όχι την ευτυχία σου, τουλάχιστον την καλοπέρασή σου! Διώξε λοιπόν κάθε σκοτούρα από το μυαλό σου και απόλαυσε όλα εκείνα που κάνουν την ζωή σου ομορφότερη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με τον Δία «αφεντικό» στο ζώδιό σου, ακόμη και να θες να αποτύχεις, δεν θα τα καταφέρεις! Αν μάλιστα ακολουθήσεις το ένστικτό σου μπορείς να πετύχεις και κάτι που θεωρείται σχεδόν «θαύμα». Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, κάτι που θα σε απαλλάξει από έγνοιες και προβληματισμούς, που μέχρι χθες σε ταλάνιζαν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, να θυμάσαι όμως ότι η Αφροδίτη σου έχει φυλαγμένα τα καλύτερα, αν αποφασίσεις να παραμείνεις «εντός των τειχών», σε μια ζεστή φωλιά και αγκαλιά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μια ευχάριστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου «ανεβάσει» την ψυχολογία, πολύ περισσότερο που μπορεί να συνδυαστεί και με μια παράλληλη κοινωνική ή επαγγελματική επιτυχία! Ακόμη ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άριστα τα σχέδιά σου για μια γενική αναβάθμιση του χώρου σου, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν βοήθειες ή εξυπηρετήσεις που θα σου λύσουν τα χέρια.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, φαίνεται πως έχεις την διάθεση να «μετρήσεις» τα υπέρ και τα κατά, καταλήγοντας ενδεχομένως σε μια συναισθηματική επιλογή που θυμίζει μάλλον επαγγελματική συμφωνία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε ωθήσει σε μια επιμορφωτική δραστηριότητα, από την οποία έχεις να ωφεληθείς πολλά, να σου προσφέρει «φαντεζί» εργαλεία, συσκευές ή αξεσουάρ αλλά και να φέρει μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει αμφιβολίες για την εντιμότητα του/της συντρόφου σου και το κακό είναι ότι αυτά που υποψιάζεσαι μπορεί να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία διευρύνει τις οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές σου και το μόνο που σου μένει είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται! Φρόντισε όμως να μην ξανοιχτείς σε δέκα μέτωπα ταυτόχρονα, όπως επίσης να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις κινήσεις εντυπωσιασμού, που δημιουργούν μεν «ντόρο» αλλά επί της ουσίας δεν σου προσφέρουν τίποτα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου χαλαρώνει τα πρέπει σου και ίσως να σε παρασύρει σε μια επιλογή, χωρίς να υπολογίσεις το «μετά». Ακόμη κι έτσι αν είναι όμως, κανείς δεν σου... απαγορεύει να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σε διευκολύνει να βρεις λύσεις ή βοήθειες σε μια σειρά από ζητήματα, που για σένα είναι «πρώτης γραμμής». Για να έχεις όμως τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα πρέπει να υπολογίσεις και τόσο τις όποιες διαφωνίες ή αντιρρήσεις των άλλων! Στην παρούσα φάση με την συνδρομή της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μόνος/η σου, παρά μέσω μιας συνεργασίας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε ωθεί να κινηθείς μυστικά αλλά ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να έχει τις ενστάσεις του, είτε εμπλέκεται προσωπικά, είτε όχι και τελικά ίσως δημιουργηθεί μια αχρείαστη ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου, αφού το σύμπαν βρίσκει τον τρόπο να ισοφαρίζει τις όποιες απώλειες, βάζοντας θετικό πρόσημο στο ισοζύγιό σου. Ακόμη, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στην δουλειά σου. Ωστόσο, αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι βέβαιο ότι δεν θα τα καταφέρεις!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να γνωρίσεις κόσμο αλλά στην πλειοψηφία τους τα άτομα που συναναστρέφεσαι επιδιώκουν κυρίως μια φιλική σχέση και δεν έχουν όλα την άνεση σου να το βλέπουν κι έτσι κι αλλιώς!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι το «διαβατήριο» σου για ένα καλύτερο μέλλον, αφού μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, ικανούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Παράλληλα βέβαια θα γνωρίσεις και κάποιους «φελλούς» ή «φαφλατάδες» αλλά σίγουρα μπορείς να τους ξεχωρίσεις και να τους προσπεράσεις!

Ερωτικά
Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», ίσως όμως τελικά τα πράγματα να φαίνονται πολύ καλύτερα από όσο είναι στην πραγματικότητα. Από τις υποσχέσεις μέχρι την πραγματοποίηση τους υπάρχει μια κάποια απόσταση!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved