Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 8/1 έως και 10/1

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Επηρεάζεσαι αρκετά από τη Νέα Σελήνη που γίνεται τα ξημερώματα της Κυριακής και μάλιστα πολύ γρήγορα θα βγάλεις κρίσεις και θα πάρεις άμεσες αποφάσεις. Έχεις τα φόντα από την Παρασκευή να περάσεις τα τεστ που θα σε βάλουν σε μια νέα ζωή και θα επιδιώξεις να κάνεις τις πιο φιλόδοξες κινήσεις για σένα γιατί θέλεις πλέον να ξεχωρίσεις ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο. Η σκοπιμότητα μπορεί να είναι ένα κίνητρο για να πετύχεις. Αυτή την φορά τα θέλω σου θα μπουν σε μια τάξη και έλεγχο. Η σχέση σου με τον Αιγόκερω, αν νιώθεις ότι σε πιέζει πολύ, μπορεί να φτάσει στα άκρα.

Ταύρος

Θα έχεις έντονη την αίσθηση της ελευθερίας, κυρίως την Παρασκευή. Μετά θα νιώσεις ότι μπαίνεις σε πρόγραμμα πολύ σημαντικό για σένα γιατί θα αναζητήσεις την ποιότητα σε συνδυασμό με την τυπικότητα σε όλους τους τομείς. Κυρίως θα ξεκαθαρίσεις τις ιδέες σου που αφορούν σε σπουδές εξωτερικού ή ακόμα και μια δουλειά. Η σχέση με τον Τοξότη είναι πολύ δυνατή αλλά βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον γιατί δεν το επιτρέπουν οι καταστάσεις. Το καλό είναι ότι θα σταματήσεις να κάνεις κριτική σε θέματα που παλιά σε ενοχλούσαν, οπότε θα αναβαθμιστείς λόγω συνθηκών οι οποίες θα είναι για σένα πολύ ευεργετικές.

Δίδυμοι

Αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια μέσω των άλλων ατόμων αν και ερμηνεύεις οτιδήποτε είναι κοντά σου με ένα υπερβολικό τρόπο. Όμως τώρα θα χαλαρώσεις και θα γειωθείς γιατί οι συνθήκες θα γίνουν οριακές. Θα βιώσεις κάποιες κοινωνικές πιέσεις γιατί θα χρειαστεί να συμπεριφερθείς όπως θα ήθελαν οι άλλοι. Σίγουρα δε θα είσαι ο εαυτός σου αλλά τουλάχιστον θα εξασκηθείς προς μια κατεύθυνση που τελικά θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις κάποιες καλές συνθήκες για σένα. Η εκτίμηση, ο σεβασμός και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει ακόμα και με στήριξη σε οικονομικό επίπεδο από άτομα που είναι καταξιωμένα, θα είναι το ζητούμενο αυτών των ημερών.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Προσπαθείς να δεις και τις δυο πλευρές ενός ζητήματος όπως επίσης και να βρεθείς με κάποια σημαντικά άτομα για να καθιερωθείς στον χώρο σου. Η σχέση σου με τον/την σύντροφο θα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Πιθανόν να πιέσεις τον εαυτό σου, ώστε να είσαι το «καλό παιδί», χωρίς όμως να κάνεις συμβιβασμούς ή να στερηθείς προνόμια που τα χρειάζεσαι αυτή την στιγμή. Με την Νέα Σελήνη θα επιδιώξεις συνεργασίες, αν υπάρχει αναγκαιότητα αλλά όσο πιο ξεκάθαρες γίνεται για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα στην πορεία.

Λέων

Έχεις αποφασίσει να δουλέψεις μέσα στα υπάρχοντα καλούπια και χωρίς να το πολυσκεφτείς, θα επιζητήσεις κάπως να δεσμευτείς. Η τυπικότητα και οι όροι θα είναι αυτά που χρειάζεται να καλλιεργήσεις. Μπορεί να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα πάνω σε θέματα ποιοτικής διατροφής, διακοπής καπνίσματος ή γυμναστικής. Θα νιώσεις ότι μόνο αν οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, η βοήθεια από ένα πολύ μεθοδικό πρόσωπο θα σου διδάξει κι ένα καινούργιο τρόπο δράσης.

Παρθένος

Αναζητάς πλέον ξεκάθαρες συνθήκες στον ερωτικό τομέα κι ίσως σου γίνει μια ιδιαίτερη εξομολόγηση από ένα άτομο που μέχρι τώρα είχατε φιλική σχέση. Το ζητούμενο είναι να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις για να μπορείς να πορευτείς από εδώ και πέρα. Με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα έρθεις πολύ κοντά. Το πιο δύσκολο είναι να γίνει το κλικ κυρίως από την πλευρά σου γιατί όλα μέσα σου τα έχεις ελαφρώς γειώσει, επειδή δεν πιστεύεις τόσο πολύ στον εαυτό σου και κατά επέκταση αυτό που θα σου πει το άλλο πρόσωπο δεν το δέχεσαι εύκολα. Πάντως ίσως κερδίσεις χρήματα είτε από τυχερά παιχνίδια, είτε από μια δουλειά που θα ρισκάρεις.

Ζυγός

Η αδυναμία σου να κατανοήσεις και άλλα κομμάτια του εαυτού σου δεν σε βοηθάει να αλλάξεις εύκολα την αντίληψή σου. Η κοινωνία αλλά και ένα κομμάτι σου σε πιέζουν να κάνεις το σωστό με το οποίο δεν είναι και σίγουρο ότι εκφράζεις απόλυτα τον εαυτό σου. Η ουσία σου είναι αλλού, που την βρίσκεις στην αρμονία, την ομορφιά και τη συντροφικότητα. Αλλά τώρα υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι με τους οποίους πρέπει να λειτουργήσεις και επειδή τελικά θα τα καταφέρνεις, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα πάρεις και το ΟΚ, ακόμα και από άτομα που ήταν κάπως απόμακρα από εσένα.

Σκορπιός

Η συντροφική ζωή μπορεί και να μην σου πηγαίνει αυτό το διάστημα γιατί έχεις ανάγκη να πάρεις τις εμπειρίες. Καλό είναι να έχεις την άνεση και να διαπραγματευτείς τις προσωπικές σου υποθέσεις με ένα ήπιο και έξυπνο τρόπο. Φίλοι και επικοινωνία με κόσμο θα είναι η προσφορά της Νέας Σελήνης. Γενικά οι μετακινήσεις και οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Το να σχεδιάζεις το τι θα κάνεις, ακόμα και ημέρες ξεκούρασης ή χαλάρωσης μην το πάρεις σαν κάτι αρνητικό, αφού οφείλεις να κοιτάξεις περισσότερο την επαγγελματική σου τακτοποίηση αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Έχεις πολλά να κάνεις σε πρακτικό επίπεδο κι ίσως ξεκινήσεις από την τακτοποίηση του σπιτιού σου. Είναι σημαντικό για σένα να έχεις ένα χώρο που θα σου δημιουργεί ασφάλεια και το κυριότερο να ξέρεις που έχεις το κάθε αντικείμενο. Έχεις μια ανάγκη για προστασία και οικονομική εξασφάλιση αλλά και σε οτιδήποτε θέλεις να κατέχεις. Η προσωπικότητά σου αλλάζει κι ίσως νιώσεις την επιθυμία να μπεις σε ένα καινούργιο πρόγραμμα διατροφής που θα περιλαμβάνει και σωματική άσκηση. Έχεις ανάγκη να πετάξεις τις άχρηστες πεποιθήσεις για να ελευθερώσεις μαζί με αυτές και ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν σου είναι πλέον χρήσιμο.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου τα ξημερώματα της Κυριακής θα σε ενεργοποιήσει με ένα δυναμικό τρόπο γιατί θα νιώσεις ότι έχεις βαθιά ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα παντού. Θα θέσεις νέους στόχους τους οποίους θα είναι εύκολο να τους φτάσεις γιατί θα έχεις ξεκάθαρη πλέον ματιά. Αυτό σίγουρα σε βάζει στην πρίζα να ασχοληθείς περισσότερο με τα δικά σου θέλω που συνδέονται όμως με κάποιες ατομικές αξίες και για σένα είναι πολύ σημαντικό. Οπότε τώρα θα δοκιμάσεις μια καινούργια εμπειρία, όπως το να διαπραγματεύεσαι για πράγματα τα οποία μπορεί ακόμα και να τα είχες απωθήσει από το μυαλό σου, επειδή πίστευες ότι δεν τα άξιζες.

Υδροχόος

Καταλαβαίνεις πλέον την χρησιμότητα του να μένεις για ένα διάστημα με τον εαυτό σου και να μην είσαι συνέχεια με φίλους, άτομα, σε ομάδες ή παρέες που πιθανόν να χάνεσαι. Κάνεις ένα μικρό απολογισμό σε πράγματα που αφορούν στην οικογένεια και γενικά στα πρόσωπα που σχετίζεσαι συναισθηματικά. Μια μικρή καταπίεση την νιώθεις, οπότε τώρα θα κάνεις αυτά που θέλεις εσύ χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Ο χορός, η τέχνη και γενικά οτιδήποτε σε ηρεμεί και σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα θα σου κάνουν καλό. Μπορεί να βρεθείς με πολύ λίγα και εκλεκτά άτομα και αυτό θα σε ανακουφίσει. Απόφυγε το παρασκήνιο.

Ιχθύες

Κάνεις τα πάντα για να έχεις επιτυχία σε κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο κι αυτό θα σε φέρει μπροστά σε επιλογές πρωτοποριακές αλλά και στην επιτυχία. Η διάρκεια πιθανόν να μην είναι μεγάλη αλλά τουλάχιστον θα πάρεις ικανοποίηση από την υλοποίηση κάποιων ιδεών ή σχεδίων σου αυτές τις ημέρες. Πάντως θα έχεις την υποστήριξη ατόμων που έχουν άμεση πρόσβαση σε θέματα εξουσίας ή κατέχουν θέσεις-κλειδιά. Η στάση σου θα είναι πολύ συγκρατημένη απέναντι σε ένα φιλικό σου πρόσωπο που αυτή την στιγμή συμπεριφέρεται μάλλον ερωτικά και σου κινεί πολύ έντονα το ενδιαφέρον. Επειδή ενδεχομένως έχεις κάποια δέσμευση, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, ωστόσο θα φλερτάρεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved