Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 25/12 έως και 27/12

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Θα έχεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις γιατί νιώθεις την ανάγκη και εσύ να προσφέρεις υλικά και συναισθηματικά στους δικούς σου ανθρώπους. Το πιο σημαντικό μήνυμα που θα λάβεις θα είναι την ημέρα των Χριστουγέννων με την Πανσέληνο. Ο λόγος είναι ότι θα αντιληφθείς την αναγκαιότητα της συναισθηματικής έκφρασης και συγχρόνως της προστασίας των προσώπων που αγαπάς αλλά και της δικής σου ψυχικής ηρεμίας. Πιθανόν οι κεραίες της διαίσθησής σου να ανοίξουν υπερβολικά και να πιάνεις πράγματα στον αέρα που δεν τα περίμενες.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια συμφωνία με το περιβάλλον σου και το μέσα σου. Η Πανσέληνος την ημέρα των Χριστουγέννων θα σου δώσει την αίσθηση ότι με όποιο άτομο μιλάς, μπορείς να αντιληφθείς ακριβώς τις συναισθηματικές του ανάγκες για αυτό θα είσαι προσιτός/η και πολύ ανοικτός/η σε όλα. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις καλές επαφές και κυρίως με συγγενικά πρόσωπα. Η εμπειρία του να μαγειρέψεις κάτι πρωτότυπο και να πετύχει θα είναι μοναδική. Η επαφή με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι πολύ δυνατή. Ένα ταξίδι μπορεί να σου φέρει τα πάνω κάτω γιατί εκεί θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία.

Δίδυμοι

Έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και όλα όσα αφορούν σε οικονομικά αλλά και διεκδίκηση θα σε απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος τα Χριστούγεννα θα σου στείλει το μήνυμά της που θα είναι μια συναισθηματική αποκάλυψη, εσωτερική ή από άλλους. Σίγουρα πάντως θα προσέξεις ιδιαίτερα κάποια αγαπημένα σου άτομα τα οποία εδώ και καιρό σου είχαν λείψει. Το ότι θέλεις να κατέχεις πράγματα και καταστάσεις γιατί πιθανόν να νιώσεις ότι είχες απομακρυνθεί από πολλά άτομα, θα σου κάνει καλό και θα σου βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα προστασίας αλλά και συντροφικότητας. Η σχέση με τον Αιγόκερω ίσως είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον σου προσφέρει κάτι που από μόνος/η σου δεν μπορείς να αποκτήσεις. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά, θα βγεις ή θα βρεθείς με άτομα που αγαπάς και ταιριάζεις και θα περάσεις πολύ όμορφα.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που γίνεται την ημέρα των Χριστουγέννων θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα που πιθανόν να είχες ξεχάσει λόγω της καθημερινότητας που τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. Η διαίσθησή σου θα είναι οξυμένη και θα μιλήσει περισσότερο η καρδιά παρά η λογική σου. Το ενδιαφέρον σου για τους δικούς σου ανθρώπους θα αυξηθεί και θα περάσεις πολύ όμορφα, αφού θα περιστοιχίζεσαι από τους αγαπημένους σου. Πάντως έχεις ευκαιρία να ανέβεις ένα σκαλοπάτι στην συνειδητότητα και να καταλαβαίνεις γιατί κάνεις το κάθε τι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό δώρο των εορτών. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα των δώρων αλλά και του απολογισμού της χρονιάς που πέρασε.

Λέων

Με την Πανσέληνο θα γίνουν ανατροπές και πιθανόν να στραφείς προς τον εαυτό σου άσχετα με το αν φαίνεται προς τα έξω γιατί θα αναγνωρίσεις κάποια εσωτερικά στοιχεία τα οποία δεν είναι και τόσο εμφανή στην καθημερινότητά σου. Η διαδικασία του να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ενοχλήσεις και να βρεθείς αντιμέτωπος/η με αλήθειες δεν είναι εύκολη αλλά τελικά θα τολμήσεις και θα βγεις νικητής/α. Την Κυριακή που θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου η δύναμή σου θα κάνει την εμφάνισή της οπότε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις μπορεί να σου φανεί παιχνιδάκι και να καταλάβεις γιατί κολλούσες σε μια υπόθεσή σου. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο και θα εκφραστείς πιο ελεύθερα.

Παρθένος

Θα βρεθείς με φίλους και άτομα που για σένα αποτελούν καλή πηγή ενέργειας και το κυριότερο τα εμπιστεύεσαι και τα θεωρείς της οικογενείας σου. Μπορεί με την Πανσέληνο την ημέρα των Χριστουγέννων να νιώθεις ότι πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός/η και μετρημένος/η γιατί οι καταστάσεις το απαιτούν. Οπότε, δεν θα έχεις κανένα ενδοιασμό ή κανένα αρνητισμό σε οτιδήποτε γίνει και είναι έξω από την δικαιοδοσία σου. Η διασκέδασή σου θα είναι πολύ μετρημένη αλλά ιδιαίτερη γιατί θα επιλέξεις ποιοτικά μέρη ή να περάσεις αυτές τις ημέρες με λίγα και εκλεκτά άτομα. Η σκέψη ενός Λιονταριού ή Υδροχόου θα είναι πολύ έντονη από την Κυριακή και μετά.

Ζυγός

Θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες κι ίσως οι κλειστές σου γιατί με την Πανσέληνο των Χριστουγέννων μπορεί να αντιληφθείς τα κομμάτια που έχεις χάσει και κάπως θα τα αναζητήσεις μέσα σε άτομα που σου λείπουν ή δεν είναι τόσο κοντά σου όσο θα ήθελες. Καλύτερα να μην εστιάσεις στις ελλείψεις που μπορεί να έχεις αλλά στην αφθονία διάφορων τομέων. Η οικογένειά σου θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι που πάνω εκεί θα «δουλέψεις» και θα δώσεις την περισσότερη ενέργειά σου. Από την Κυριακή και μετά όλα θα είναι πιο έντονα και ερωτικά και αυτό σου πηγαίνει ιδιαίτερα. Πιθανόν να συναντήσεις ένα άτομο από το παρελθόν και να νιώσεις σαν να μην πέρασε μια ημέρα από την τελευταία φορά που το είδες.

Σκορπιός

Η δοτικότητά σου είναι το κάτι άλλο γιατί το να δίνεις και να προσφέρεις προστασία και τρυφερότητα στους δικούς σου ανθρώπους σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Η ποιότητα που θα αναζητήσεις αυτές τις ημέρες σε ό, τι κάνεις θα είναι αποτέλεσμα της Πανσελήνου που γίνεται την ημέρα των Χριστουγέννων η οποία θα σε αφυπνίσει. Πιθανόν ένα ταξίδι να είναι η αιτία που θα σε κάνει να αλλάξεις τόσο μέσα σου όσο και περιβάλλον και παραστάσεις. Πάντως θα κάνεις καλές κουβέντες με τον εαυτό σου και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα ιδιαίτερη, με μεγάλη δυναμική σε όλα τα επίπεδα.

Τοξότης

Πιθανόν να μην έχεις τα τρελά κέφια που συνήθως σε πιάνουν αλλά οι κεραίες σου θα είναι ανοικτές προς όλες τις κατευθύνσεις. Ίσως θυμηθείς κάποια άτομα που σου λείπουν υπερβολικά και την ημέρα των Χριστουγέννων να είσαι κάπως στις κλειστές σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα είσαι σε εγρήγορση. Για σένα το πιο σημαντικό είναι να αφεθείς και να μην φοβάσαι ότι θα χάσεις την ελευθερία σου ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπόστασή σου. Ο λόγος είναι ότι ο Κρόνος σε βάζει να παίξεις καινούργιους ρόλους και αυτό είναι κάτι που σε έχει από την μια πιέσει αλλά και από την άλλη σου έχει δώσει μεγάλη διάθεση για να εξελίξεις τις καταστάσεις. Αυτό θα το δεις τούτες τις ημέρες που δεν θα είσαι και τόσο πολύ της κατανάλωσης και της σπατάλης αλλά του πώς θα μειώσεις τις ελλείψεις που υπάρχουν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Από την Κυριακή και μετά, θα σου είναι περισσότερο εύκολο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με την σχέση με ένα Λιοντάρι που τώρα τελευταία χρειάζεται αναβάθμιση.

Αιγόκερως

Είσαι σε κίνηση και αλλαγή γιατί η Πανσέληνος των Χριστουγέννων κάπως σε παραπέμπει στα παραμύθια των γιορτινών ημερών και θα σου βγουν μνήμες στην επιφάνεια που θα είναι πολύ συναισθηματικές. Σίγουρα το χρειάζεσαι όλο αυτό γιατί με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις μπορεί να ξεχνάς ότι πρέπει να προσέξεις και τον εαυτό σου. Ίσως προσπαθήσεις να έχεις καλές σχέσεις για να εισπράξεις με τη σειρά σου από τους άλλους. Είναι σημαντική για σένα η κατανόηση ενός Καρκίνου γιατί έτσι θα καταλάβεις κι ένα δικό σου κομμάτι. Την Κυριακή πιθανόν να χρειαστεί να δείξεις περισσότερα πράγματα και να μπεις στην διαδικασία να κάνεις κινήσεις που ίσως νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζουν πολύ. Δεν πειράζει γιατί τελικά μπορεί να το έχεις ανάγκη να μαζέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να είσαι έστω για μια ημέρα η βασίλισσα ή ο βασιλιάς στον χώρο σου.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι εν μέσω υποχρεώσεων και μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι βομβαρδίζεσαι από άτομα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν αλλά είναι και αυτό μια εμπειρία. Κυρίως την ημέρα των Χριστουγέννων με την Πανσέληνο θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, προκειμένου να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το ότι για σένα έχουν σημαντικότητα κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι και με άλλα που ίσως δεν έχεις κατανοήσει ακόμα. Η σχέση με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω δεν θα είναι και τόσο εύκολη γιατί νιώθεις ότι καλουπώνεσαι αλλά υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον και δεν μπορείς να το αρνηθείς. Η Κυριακή είναι ιδιαίτερη ημέρα για σένα, αφού θα είσαι με άτομα που επικοινωνείς για αυτό θα περάσεις όμορφα.

Ιχθύες

Η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος θα είναι κομμένη και ραμμένη στα δικά σου γούστα και ενδιαφέροντα. Έχεις πάρει απόφαση να γεμίσεις τα κενά σου και θα το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Το καλό είναι ότι θα πάψεις να ενοχλείσαι από πράγματα που παλιά δεν μπορούσες ούτε ένα λεπτό να σκεφτείς. Η αλλαγή σε σένα είναι μεγάλη και προφανής. Όσο ζεις στο παρόν τόσο καλύτερα τα καταφέρνεις σε όλα. Η δράση σου είναι σημαντική γιατί όλα εξαρτώνται από αυτή. Μια ήσυχη ατμόσφαιρα και με την οικογένεια σου σε ηρεμία είναι το καλύτερο δώρο σε σένα. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα δημιουργήσεις και θα κάνεις τα μικρά σου θαύματα σε ό,τι έχεις ταλέντο. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι ιδιαίτερη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved