Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/12

Απελευθερώσου από όσα σε βαραίνουν, ότι κι αν σου κοστίσει

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/12

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και σίγουρα μπορείς να ανακαλύψεις ή να αποκαλύψεις πολλά που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε μια υπόθεση ενός συγγενικού σου προσώπου. Πολύ πιο γόνιμες και δημιουργικές θα είναι όμως οι προσπάθειες σου αν στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε έναν κύκλο καχυποψίας.

Ερωτικά
Θα ήταν μάταιο να επιμείνεις σε μια κατάσταση που δεν «τραβάει», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Αντίθετα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί
να το... γλεντήσεις με την ψυχή σου κι όπου βγει...

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με μεσάζοντες ή επίδοξους «σωτήρες», που όμως η αποκλειστική έγνοια τους δεν είναι τα προβλήματα σου αλλά το δικό τους κέρδος.

Ερωτικά
Κόντρα στο γενικό κλίμα, που είναι μάλλον ακατάλληλο για... ρομαντικούς, έχεις όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» από τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σου βάζει δύσκολα κι ίσως τα βήματα σου να σε οδηγήσουν τελικά στα «λημέρια» κάποιων μεγάλων συμφερόντων, που έχουν μάθει να κινούνται και να δρουν χωρίς «περιττούς» συναισθηματισμούς. Επειδή όμως είναι πιθανόν να ζητηθεί και η δική σου συμμετοχή, να θυμάσαι ότι ανεξάρτητα από τα όποια ανταλλάγματα, ίσως γίνεσαι συνένοχος στην ανομία.

Ερωτικά
Αν νομίζεις ότι βρήκες τον «μεγάλο έρωτα», κράτα και κάποιες... επιφυλάξεις, αφού το τίμημα που θα κληθείς να πληρώσεις έχει να κάνει με την ουσιαστική ελευθερία των κινήσεων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας, ενδέχεται να σε βάλει σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης σε σχέση με όλα τα εργαλεία που συνοδεύουν την καθημερινότητα σου, από τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, μέχρι την οικοσκευή σου. Επιπλέον, σε καλεί να «τελειώνεις» με ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, που έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο υπονόμευσης.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει την γοητεία σου, μην βιαστείς όμως να «πανηγυρίσεις» για μια ερωτική επιτυχία, αφού δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια «στημένη» υπόθεση με επαγγελματικά κίνητρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια νέα πορεία. Επιπλέον σε καλεί να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να βιώσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στον χώρο της εργασίας σου ή να χαλάσει κάτι που σου είναι εντελώς απαραίτητο.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρέπει είτε να την αναβαθμίσεις, είτε να την «τελειώσεις», αφού μάλλον έχει φθάσει στα όρια της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ο Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει ένα «αμαρτωλό» πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια ακόμη κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σου. Καλό είναι λοιπόν να κλείσεις οριστικά ένα «κεφάλαιο», έστω κι αν υποστείς κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται πάντως να βιώσεις τέτοιες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου, αποδεχόμενος/η αναγκαστικά μια νέα πραγματικότητα.

Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου σε κάνει να υπερτιμάς τις δυνατότητες σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε... μπελάδες, αφού γύρω σου κυκλοφορούν αρκετά πρόσωπα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση και τον έλεγχο σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αν επικεντρωθείς στην γνώση και την πνευματική αναζήτηση, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, ίσως ταλαιπωρηθείς από ζημιές ή την απώλεια χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν αρκετοί που σε θέλουν «πιόνι» στα σχέδια τους.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», ίσως όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μην συμφωνεί με αυτό. Φρόντισε ακόμη να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή, πριν γίνει «βούκινο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων, αν όμως εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πάρεις μια «κομβική» απόφαση σχετική με τα οικονομικά σου κι αν βρεθείς προ τετελεσμένων, δεν θες και πολύ να τα μηδενίσεις όλα και να πιάσεις το θέμα από την αρχή!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει... κυρίαρχο/η των εξελίξεων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις μια καθαρή εικόνα για αυτά που ζητάς κι εκείνα που μπορούν να σου προσφερθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας απειλεί να σε «καθηλώσει» με μια δύσκολη υπόθεση αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι». Αν λοιπόν έχεις την υποστήριξη τους, όλα τελικά θα πάνε κατ’ ευχήν, αν όμως όχι, τότε ξέχνα την υπόθεση και ξεκίνα για... άλλες πολιτείες!

Ερωτικά
Ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια φαινομενικά «αθώα» κατάσταση αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται κι ίσως είναι καλύτερα να αποχωρήσεις, πριν παγιδευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι στην ζωή σου εμπλέκονται πρόσωπα που επιδιώκουν είτε να σε χειραγωγήσουν, είτε να σε υπονομεύσουν αν οι προθέσεις σου θίγουν τα συμφέροντα τους. Καλό είναι λοιπόν να είσαι πιο υποψιασμένος/η και να διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή που σε αφορά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια «γενναία» απόφαση σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για να μάθεις πολλά για τα όσα έχουν διαμειφθεί πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη αλλά... μέχρι εκεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τα συμφέροντα δεν συνάδουν ούτε με τις ιδεολογίες, ούτε με τις φιλίες, όσο «δεμένες» κι αν δείχνουν κι ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου κάθε πρόσωπο που αποδεικνύεται ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σκέψου πρώτα που πας να... μπλέξεις!

Ερωτικά
Ίσως ασχοληθείς κυρίως με το προσωπικό πρόβλημα ενός καλού φίλου ή μιας φίλης, παράλληλα όμως φαίνεται ότι ένα άλλο «φιλικό» πρόσωπο έχει την πρόθεση να παρέμβει στα προσωπικά σου «σπέρνοντας ζιζάνια»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Υπό την «επίβλεψη» του ενεργού Πλούτωνα, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον χειριστικό ή υπονομευτικό ρόλο που μπορεί να έχει παίξει ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο. Κι αν το να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά σου μοιάζει ακραίο, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου, αφού τα περιθώρια συμβιβασμών είναι ελάχιστα.

Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο που όμως έχει αρκετές κρυφές πλευρές που μπορεί να ... μην σου αρέσουν! Κι αν τελικά «η εξουσία είναι το ισχυρότερο αφροδισιακό», εσένα τι σε μέλλει;

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved