Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η δυναμική σου είναι τέτοια που μπορεί να παρασύρει τον καθένα σε έναν «πολλά υποσχόμενο» δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι αν εσύ έχεις μια σχετική ευκολία να «μπαίνεις» και να «βγαίνεις» από μια κατάσταση, δεν συμβαίνει το ίδιο και με εκείνους/ες που κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, σε βλέπουν ενδεχομένως σαν... σωτήρα!

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται παράλληλα με τις επιθυμίες σου, αν μάλιστα πιείς κι ένα... ποτηράκι παραπάνω, είναι μάλλον απίθανο να καταφέρεις να μην υποκύψεις στο «μοιραίο»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τόσο στις οικονομικές, όσο και στις πιο προσωπικές σου υποθέσεις, η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει τα... εχέγγυα για να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζουν», ακόμη και με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που ποτέ δεν σου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί «κάτι» μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς, είτε να πλανήσεις άθελα σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Κι αν συμβεί το δεύτερο, ας μην προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα, γιατί θα εκτεθείς!

Ερωτικά
Στις σχέσεις σου τίθεται... εμφατικά ένα θέμα εμπιστοσύνης κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις τα «μπερδέματα». Κι αν τύχει να «την πάθεις» και ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλά με τίποτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή, ίσως όμως να συναντήσεις την αντίδραση ενός οικείου σου προσώπου, που διαφωνεί με τις προθέσεις σου. Μπορείς βέβαια να ελιχθείς ή να «κουκουλώσεις» το πρόβλημα αλλά αργά ή γρήγορα θα το ξαναβρείς μπροστά σου, έχοντας μάλιστα και την «ρετσινιά» του/της δολοπλόκου!

Ερωτικά
Αν αναζητάς μια «δυνατή» εμπειρία, μπορείς να την έχεις αλλά μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να τρέφεις υψηλές προσδοκίες, αφού τα πολύ ωραία πράγματα είναι δύσκολο να επαναληφθούν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υποσχέσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι μη πραγματοποιήσιμες. Το «καμπανάκι» κτυπά βέβαια και για τα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να πέσεις θύμα κάποιων «επιτήδειων» ή της αφηρημάδας σου.

Ερωτικά
Μπορείς να ζήσεις ένα όμορφο «παραμύθι» και να βρεις την «Σταχτοπούτα» ή τον «πρίγκιπα» σου αλλά την συνέχεια την ξέρεις: Τα μεσάνυχτα η άμαξα θα μεταμορφωθεί σε κολοκύθα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο όπως τον θες, κάτι βέβαια που μπορεί να λειτουργήσει εμψυχωτικά σε ποικίλες υποθέσεις, δημιουργώντας έναν «αέρα» νίκης. Αν όμως έχεις κατά νου κάποια υλικά οφέλη, ή ποντάρεις στην έμπρακτη υποστήριξη κάποιου/ας, μάλλον θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ρομαντική φάση, όπου όλα είναι «ροζ»! Ζήσε το, χωρίς όμως να αφεθείς σε προσδοκίες και μεγαλεπήβολα σχέδια, αφού πολύ σύντομα θα διαψευστείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για την εκπλήρωση ενός σημαντικού στόχου σου, ωστόσο ο ενεργός Ποσειδώνας σε... προειδοποιεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η απέναντι σε πράγματα που «φαίνονται» αλλά δεν «είναι». Δώσε λοιπόν μεγαλύτερη βάση στην διαίσθηση σου, που είναι η μόνη ικανή να σε προστατέψει.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι «παιχνιδιάρικη», κάτι όμως που μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στους άλλους κι αν δεν ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ίσως μπλέξεις σε ένα φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς, είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς να σε πάρει κανένας... μυρωδιά! Εσύ όμως θα αποφασίσεις αν θα πρόκειται για μια «μυσταγωγία» με τον άνθρωπο σου ή για κάτι πιο «πονηρό».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου, δέχεται την επιρροή του Ποσειδώνα και το «στοίχημα» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και είτε επιλέξεις την καλλιτεχνική δημιουργία, είτε την αποκωδικοποίηση μυστηρίων και συμβολισμών, ο σκοπός σου θα επιτευχθεί!

Ερωτικά
Όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη σου να αφεθείς στο όνειρο μιας «τέλειας σχέσης», στην παρούσα φάση, το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα πρόσωπο που είτε θα σε εκμεταλλευτεί, είτε απλά δεν σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, εξ αιτίας της έλλειψης συντονισμού με τους άλλους και ιδίως τους συνεργάτες σου. Ίσως όμως τελικά όλη αυτή η «ανακατωσούρα» δεν είναι τυχαία αλλά προϊόν μιας πολύ καλά στημένης «ίντριγκας» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να αποκαλύψεις τους ενόχους!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ούτε εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που θέλεις αλλά ούτε και οι άλλοι! Κι επειδή όλα είναι ρευστά –ίσως και παραπλανητικά- καλό είναι να μην «δένεις» τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» με κάποιες δουλειές ή εκκρεμότητες, τελικά όμως με τον Ποσειδώνα «παρόντα» είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτα, επιλέγοντας να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Παράλληλα, καλείσαι να αποτοξινωθείς και να ρυθμίσεις την διατροφή σου, πριν ο οργανισμός σου αρχίσει να διαμαρτύρεται.

Ερωτικά
Το να κάνεις την «κουτσουκέλα» σου κι ύστερα να εμφανίζεις το θέμα όπως σε συμφέρει, δεν σου είναι δα και δύσκολο! Μερικές φορές όμως υπάρχουν πειστήρια που δεν μπορείς να «διαστρέψεις»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όταν η πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύει, το να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις στο καλύτερο δεν είναι απλά δικαίωμα σου αλλά χρέος απέναντι σε σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Ωστόσο ο ενεργός Ποσειδώνας εγγυάται το θετικό αποτέλεσμα μόνον αν δώσεις βαρύτητα στις πνευματικές και πανανθρώπινες αξίες κι όχι σε υλικές «επιταγές».

Ερωτικά
Η καλή ψυχολογία σου μπορεί να συμβάλλει σε όμορφες καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να τις χάσεις για κανένα λόγο. Ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις ότι τα «θαύματα» γίνονται μόνον αν πιστέψεις σε αυτά!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved