Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/11

Αναζητώντας την «χρυσή τομή»

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό σε ένα θέμα που αφορά στα εργασιακά σου κι έχει νομικές διαστάσεις. Επιπλέον, να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα όμως, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική ρύθμιση, που θα σε βοηθήσει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου υπόσχεται τα καλύτερα, ίσως μάλιστα μέσα από μια παρέα ή με την συνδρομή κάποιων φίλων σου, καλό είναι όμως να κάνεις γρήγορα την «βολιδοσκόπησή» σου και να κινηθείς αποφασιστικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/232567804&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «ξεκολλήσεις» από όσα σε κρατάνε πίσω. Σε αυτό μάλιστα μπορεί να σε βοηθήσει ένας δικός σου άνθρωπος ή ένας συνεργάτης σου. Φαίνεται όμως ότι για να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα σχέδιά σου, θα χρειαστεί να καλύψεις μια έκτακτη οικονομική υποχρέωση.

Ερωτικά
Κάτι καλό φαίνεται να σου ετοιμάζει το σύμπαν στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να μην πρόκειται απλά για μια ευχάριστη εμπειρία αλλά για μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί να «σταθεί» πλάι σου όπως ακριβώς το ονειρευόσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συγκυρίες δεν ευνοούν τις συνεργασίες, ίσως μάλιστα προκύψει μια σοβαρή διαφωνία με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να κινηθείς συμβιβαστικά αφού μια ρήξη δεν συμφέρει κανέναν. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα αλλά και να τονώσει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί το ερωτικό «παιχνίδι», κάτι όμως που σίγουρα θα σου δημιουργήσει θέμα, αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια, μπορείς να «αξιοποιήσεις» άμεσα κάποια από τις πολλές επιλογές σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να οδηγήσει σε αδιέξοδο κάποιες διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με την δουλειά σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση. Να θυμάσαι όμως ότι, αν παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου και κάνεις μεγάλες παραχωρήσεις, δεν θα σου βγει σε καλό, οπότε... βάστα γερά! Επιπλέον, αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου και μπορεί να γίνει ο σύντροφός σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί την ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αγορές ή βελτιώσεις, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να ασχοληθείς επειγόντως με τις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μην υπάρξουν «παρατράγουδα».

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανόν να υπάρξει μια κρίση στην σχέση σου κι αν δεν χειριστείς το θέμα συνετά τα πράγματα μπορεί να τραβήξουν στα άκρα. Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια εντυπωσιακή γνωριμία με πολλές προοπτικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σοβαρής κρίσης, σχετικής με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν πρόκειται για κάποια διαφωνία, καλό είναι να αναζητήσεις την μέση οδό, ώστε να αποφύγεις μια σύγκρουση που δεν συμφέρει κανέναν. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη και ο Δίας σε στηρίζουν στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, όπου μπορείς να πετύχεις πολλά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», αφού μπορεί να συμβάλλει σε μια νέα γνωριμία, που πέρα από το καθαρά αισθηματικό της περιεχόμενο, μπορεί να γίνει το «όχημα» μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι αν αναζητάς κάποιον χρηματοδότη ή γενικότερα τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ένα συγγενικό σου πρόσωπο, αφού η όποια εμπλοκή του στις υποθέσεις σου θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου είναι η αναποφασιστικότητά σου! Κάνε λοιπόν το σωστό βήμα, χωρίς πολλές σκέψεις και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε οπλίζει με δύναμη και μπορεί να σημάνει την επανεκκίνηση μιας σημαντικής προσπάθειας, ίσως μάλιστα πάρεις μια πρωτοβουλία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να μην εμπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού η αρχική συμφωνία μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί σε σύγκρουση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό επιχειρεί να σε παρασύρει σε κάτι κρυφό αλλά να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις, που ίσως να μην σε συμφέρουν. Καλό είναι επίσης να μην εμπλακείς σε μια υπόθεση που αφορά φίλο ή φίλη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου φαίνεται να βάζει «φρένο» σε μια σημαντική σου επιδίωξη και δεν είναι σοφό να πας κόντρα στο ρεύμα. Περίμενε λοιπόν μια καλύτερη συγκυρία, αποφεύγοντας να συγκρουστείς με ένα πρόσωπο που σίγουρα σου χρειάζεται! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Σίγουρα η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε αποζημιώσει για τις έγνοιες και τις σκοτούρες που κουβαλάς, σε αυτήν την φάση όμως φαίνεται να προηγούνται οι παρέες και οι φιλίες κι όχι τόσο κάτι άλλο πιο προσωπικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε βοηθά να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου σε μια υπόθεση που σχετίζεται με την δουλειά σου αλλά δείχνει να έχει και νομικές διαστάσεις. Κι αυτό οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες και την στάση που έχεις τηρήσει όλο το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, φαίνεται να αποκτάς πρόσβαση σε κύκλους που μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά
Παρότι το πρώτο μέλημα της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι να κερδίσεις «πόντους» στην καριέρα σου, σε αυτήν την φάση δείχνει πρόθυμη να σου ανοίξει και... άλλου είδους «πόρτες»! Κι αν είσαι μόνος/η, ο δρόμος προς την ευτυχία σου είναι ανοικτός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων που πάνω απ' όλα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις αισθητά τα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν όμως να κινηθείς μόνος/η, αφού σε αυτήν την φάση το ομαδικό «παιχνίδι» δεν σε ωφελεί, αντίθετα σε φορτώνει με αχρείαστες ευθύνες. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα σοβαρό θέμα με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα άτομο που ξεχωρίζει για το στυλ ή την προσωπικότητά του κι αν πραγματικά το επιθυμείς, ίσως προχωρήσεις σε κάτι περισσότερο από τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να είσαι συμβιβαστικός/η στις επαφές σου με άτομα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά αλλά και να μην φορτωθείς με δυσβάστακτες ευθύνες, που κανείς άλλος δεν θέλει να πάρει! Παράλληλα, καλείσαι να διαχειριστείς νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις την αντικατάσταση κάποιου συνεργάτη, που οι απόψεις του δεν συμβαδίζουν με τις δικές σου.

Ερωτικά
Σήμερα, καλείσαι να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου ανάμεσα σε κάποιες επιτακτικές υποχρεώσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες ή επιθυμίες, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μεταφέρεις στην σχέση σου την ένταση της δουλειάς σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved