Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10

Προτεραιότητα στα εργασιακά και τις τεχνικές ρυθμίσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συμμάχους που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, Ακόμη, η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία μια υπόθεση που αρχικά φάνταζε «βουνό» αλλά και να αθληθείς, φροντίζοντας για την σωματική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ένα φλερτ στην δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας απαραίτητης εργασίας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά καλό είναι να μην προχωρήσεις περισσότερο, αφού αυτά που θα δεις ή θα βιώσεις δεν θα είναι τα αναμενόμενα.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/228639951&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Παράλληλα, ο ενεργός Ήλιος στον Ζυγό ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θεμάτων σχετικών με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Ερωτικά
Ίσως αφεθείς σε μια ονειροπόληση, που μπορεί να σε ενδυναμώσει ψυχικά και να σε μπολιάσει με την αισιοδοξία που χρειάζεσαι. Τα πράγματα όμως μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο όταν θελήσεις να περάσεις από την φαντασία στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Δία σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό εύφλεκτων υλικών, αφού δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά.

Ερωτικά
Ο «εχθρός» του καλού είναι βέβαια το καλύτερο αλλά πρόσεξε μήπως τελικά παρασυρθείς σε μια επιλογή που φαίνεται ιδανική χωρίς να είναι. Βλέπεις, η ευκολία να «τουμπάρεις» τους άλλους «με το τίποτα» δεν είναι μόνον δικό σου προσόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ήλιος στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να προβείς σε ανάλογες ενέργειες και στην δουλειά σου, όπου φαίνεται να απαιτείται η συνδρομή ειδικευμένου προσωπικού.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να «ταξιδέψεις» και να ονειρευτείς τα καλύτερα για σένα και τον άνθρωπό σου αλλά ακόμη κι αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου προσφέρει μια αίσθηση ευτυχίας, χωρίς απαραίτητα να έχεις κάτι συγκεκριμένο στα χέρια σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα αλλά και την δουλειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό ίσως συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις, είτε για να κλείσεις μια συμφωνία εξ αποστάσεως.

Ερωτικά
Ίσως λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ή δεις «ξεκάθαρα» τα σημάδια μιας εύνοιας από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξοδέψεις χρήματα και συναισθήματα για μια μάλλον απατηλή υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, κρατώντας «ψηλά» εκείνα που αναφέρονται στην υγεία σου. Επιπλέον, ο πλανητικός «συνωστισμός» στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων σου και την συνειδητοποίηση του πολύτιμου ρόλου σου στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεων, αρκεί να φανείς λίγο πιο τολμηρός/η!

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές» αλλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών. Ίσως μάλιστα τελικά να μην μπορέσεις να πράξεις διαφορετικά, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να συσσωρευτούν τεχνικές αναγκαιότητες που δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος σου. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να μην παραμελήσεις την υγεία σου.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως η απομάκρυνση και η αποστασιοποίησή σου από αυτές τις διαδικασίες να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι ουρανοί «απαιτούν» να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν είτε την υγεία σου είτε την εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι ίσως σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που μπορεί να σε βοηθήσει με πολλούς τρόπους.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας αναμένεται να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή, είτε επειδή κατά τα φαινόμενα, ο άνθρωπός σου « κάνει νερά», είτε λόγω κάποιων δικών σου «πονηρών» προθέσεων, που αναζητούν... εφαρμογή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα εξαιρετικά φιλόδοξο εγχείρημα κι ίσως να ρισκάρεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε, τελικά όμως μπορεί να δικαιωθείς, πετυχαίνοντας μια «περήφανη νίκη»! Γενικότερα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω» στην ζωή σου, καλό θα ήταν όμως να μην ξανοιχτείς σε «άγνωστα νερά», διακινδυνεύοντας να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς όμως να υλοποιήσεις τις «υποσχέσεις» σου. Πρόσεξε βέβαια μην «την πατήσεις» με ανάλογο τρόπο μπροστά σε κάποιον/α, που ξέρει να «παίζει» με το μυστήριο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ήλιος σε καλεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε μουρμούρα! Κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου αλλά και μια αβεβαιότητα στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάποια στιγμή συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον... εαυτό σου, αφού ίσως κάνεις κάποια «απίστευτα» πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Καλές και... άγιες είναι οι θεωρίες, μα σήμερα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις, θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ήλιος μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, οπότε καλό είναι να «βολευτείς» με την θετική αίσθηση που σου έχει αφήσει κάποιος/α, χωρίς να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία σου συνιστά να «μην παίζεις με την φωτιά» μεταφορικά και κυριολεκτικά, παράλληλα όμως μπορεί να σου δώσει την προωθητική δύναμη για να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή έναν μοναδικό «άθλο»! Σε κάθε περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα αλλά και από τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου γνέφει ώστε να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», μην διστάσεις να τα ζήσεις!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved