Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 9/10 έως και 11/10

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και όλα σου φαίνονται κάπως δύσκολα αλλά επειδή έχεις φιλότιμο μπορεί να κάνεις και κάτι περισσότερο αν χρειαστεί. Από το να περιθάλπεις ζωάκια που έπεσαν στον δρόμο σου, μέχρι να κάνεις τα θελήματα ακόμα και ηλικιωμένων ατόμων που έχουν την ανάγκη σου. Σήμερα και αύριο θα θυμίζεις πρόσκοπο. Από την Κυριακή και μετά, η ατμόσφαιρα θα όμορφη και θα έχεις μια μεγαλύτερη ευελιξία σε ό,τι κάνεις. Θα κάνεις μια διστακτική απόπειρα να πλησιάσεις ένα Ζυγό γιατί κουβαλάς πολλές αμφιβολίες, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις γιατί θα βρεις ένα έξυπνο τρόπο και δε θα χρειαστεί να εκτεθείς.

Ταύρος

Έχεις μπει για τα καλά στο παιχνίδι των εντυπώσεων και, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά θα το κερδίσεις γιατί νιώθεις ότι έχεις τις δυνατότητες. Επειδή θα βρεθείς σε μια έντονη διαπραγμάτευση με θέματα δουλειάς και προσφοράς, μην βιαστείς να πεις αμέσως το «ναι». Περίμενε λίγο γιατί έχεις πολλά αυτή την περίοδο που σε περιτριγυρίζουν. Η αναβάθμισή σου μπορεί να ξεκινήσει από ένα απλό πρόβλημα υγείας και μετά να το ρίξεις τελείως στην αθλητική ζωή και στην καλή διατροφή. Όσο μπορέσεις να κρατηθείς βέβαια γιατί αρκετές φορές δεν αντιστέκεσαι σε ένα καλό γλυκό ή ποτό. Η διατήρηση των ισορροπιών που θα χρειαστεί την Κυριακή μπορεί να σε κουράζει αλλά είναι απαραίτητη. Με τον Ζυγό παίζεται κάτι πολύ δυνατό.

Δίδυμοι

Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω γιατί έχεις την αγωνία του τι θα γίνει μετά. Θα υλοποιήσεις άμεσα και γρήγορα όλα αυτά τα σχέδια που είχες συζητήσει ή είχες ανακοινώσει από πριν. Το σπίτι σου μπορεί γίνει το επίκεντρο μεγάλων αλλαγών, αφού θα τακτοποιήσεις ντουλάπια, συρτάρια, αποθήκες και ίσως το μπογιατίσεις κιόλας για να το φρεσκάρεις. Όλο αυτό βέβαια θα σε κουράσει και πιθανόν να σε στρεσάρει αλλά επειδή θα «καθαρίσεις» τον χώρο σου, θα νιώσεις ανακουφισμένος/η. Η Κυριακή θα περάσει άνετα και ευχάριστα και θα καλύψεις πολλά κενά σου. Ένας Παρθένος θα είναι πολύ κοντά σου αλλά με τον τρόπο του θα σε «τσιτώνει».

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Αναλαμβάνεις δράση αφού θα πας σε πολλά μέρη και θα μιλήσεις με κόσμο που ούτε καν είχες σκεφτεί. Αν τύχει και είσαι σε ένα συνέδριο ή σε επαγγελματικό ταξίδι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύ καλές και ίσως χρήσιμες επαφές. Η προοπτική ενός ταξιδιού θα σου φτιάξει τις ημέρες. Γενικά θα περάσεις καλά και αυτό θα σου γεμίσει τις μπαταρίες. Η υγιεινή διατροφή και τα γεύματα χωρίς λιπαρά ή μαγειρεμένα με ιδιαίτερο τρόπο μπορεί να είναι το νέο σου χόμπυ και κυρίως αυτές τις ημέρες που θα δώσεις έμφαση σε θέματα μαγειρικής. Η σχέση με Παρθένο θα σε ανακουφίσει αφού θα έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε. Η Κυριακή θα είναι πιο χαλαρή ημέρα και θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ακόμα και κάποια άτομα που είχατε χαθεί.

Λέων

Βαδίζεις σύμφωνα με τις υλικές σου ανάγκες για αυτό θα είσαι πολύ συγκεκριμένος/η με τα θέλω σου και τα κεκτημένα σου. Όμως η τάξη που θα μπει και στα οικονομικά σου τελικά θα σου κάνει πολύ καλό, αφού θα μεριμνήσεις και για υποθέσεις που είχες αφήσει στην τύχη τους. Το ζητούμενο είναι να περάσεις και λίγο καλά και να μην τα ψειρίζεις και τα αναλύεις όλα γιατί θα χάσεις την μπάλα. Το ότι μερικές φορές νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί ίσως είναι πολύ αόριστο και δε σε βοηθά, όμως πρέπει να εμπιστεύεσαι. Η Κυριακή θα κυλήσει χαλαρά, αφού θα βρεθείς με φίλους και άτομα που συμπαθείς, οπότε δεν θα καταπιεστείς και θα έχεις μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να κάνεις πράγματα που εδώ και καιρό ήθελες και δεν σου έβγαιναν. Η διευθέτηση προσωπικών θεμάτων μπορεί να γίνει σε έντονο κλίμα αλλά χωρίς απαραίτητα να τσακωθείς και θα κάνεις ένα βήμα εμπρός που μπορεί να οδηγήσει στην χειραφέτησή σου. Όσο πάντως δεν γκρινιάζεις και πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά, τόσο θα προοδεύεις και θα το δεις άμεσα και αυτές τις δυο ημέρες. Ίσως μαζέψεις και χρήματα τα οποία δεν τα περίμενες. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι περισσότερο συζητήσιμος/η σε θέματα οικονομικών και οι διαπραγματεύσεις σου πιθανόν να είναι πολύ πετυχημένες.

Ζυγός

sunastria

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους ορθόδρομος οπότε κάποια μικρά προβλήματα στην επικοινωνία που υπήρχαν, τώρα θα τελειώσουν οριστικά. Το να δίνεις ένα κομμάτι από την ψυχή σου είναι για σένα αρκετά ψυχοφθόρο γιατί μερικές φορές πιστεύεις ότι δεν αγαπιέσαι αρκετά σε σχέση με αυτά που έχεις δώσει. Αν δεν βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα θα δεις ότι όλα σε οδηγούν κάπου που τελικά δεν το περίμενες, αρκεί να μην κολλάς μόνο σε μια στείρα πραγματικότητα. Μια κρυφή σχέση που σε απασχολεί αυτές τις ημέρες θα είναι στο φόρτε της και τα μηνύματα θα δίνουν και θα παίρνουν. Από την Κυριακή θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι επιτέλους στα δικά σου λημέρια και θα αποκτήσεις και πάλι τη δύναμή σου.

Σκορπιός

Η διαφορετικότητα αυτή την στιγμή δεν σε εκφράζει και προτιμάς την πεπατημένη την οποία και θα ακολουθήσεις για να βγεις από μικρά αδιέξοδα. Η παρουσία κάποιων φίλων στη ζωή σου θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο ομαδικός/η και να συμμετέχεις σε πολλά δρώμενα τα οποία μάλλον βαριόσουν τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα όμως πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και κάνεις βήματα μαζί και με άλλα άτομα. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που μπορεί να ασχοληθείς με τα ρούχα σου, με θέματα καλλωπισμού όπως κούρα ή μάσκα ομορφιάς και χαλάρωση του νευρικού σου συστήματος.

Τοξότης

Μπορεί να ξυπνήσεις με άγχος και νεύρα και να νιώσεις ότι με κάποιον θέλεις να μαλώσεις ή έστω να διαπληκτιστείς για να ξεσπάσεις. Πιθανόν κάπου να έχεις κουραστεί και να σου έχουν πέσει όλα μαζεμένα. Η απώλεια ενός φίλου από την ζωή σου μπορεί να σου στοιχίσει με την έννοια ότι σε έχει αδικήσει και ότι δεν κάθισε καθόλου να ακούσει την πλευρά σου. Οι ιδιωτικές σου στιγμές μπορεί να είναι μην είναι και τόσο ιδιωτικές αφού θα τις μοιραστείς με πολύ κόσμο. Ίσως το παρακάνεις με την λογική και τις πολύ γειωμένες σκέψεις που πιθανόν να νομίζεις ότι σου κάνουν καλό αλλά μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι έτσι. Άφησε την καρδιά σου να μιλήσει και όχι το μυαλό σου. Από την Κυριακή θα ξεπεράσεις κάποιες ανάποδες στιγμές και θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η ανώτερη σκέψη σε βοηθά, ώστε να έχεις ποιότητα στη ζωή σου και κυρίως να κάνεις καλά πράγματα για τον εαυτό σου. Και αυτές τις ημέρες ευτυχώς θα δείξεις ένα μίνιμουμ αγάπης προς εσένα γιατί δεν θα υποβληθείς σε ενοχές και βασανιστήρια αυστηρών κριτικών. Θα προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα που ζουν μακριά σου αλλά έχεις κάποιο είδος επικοινωνίας μαζί τους. Όσο πάντως διατίθεσαι να αλλάξεις, τόσο θα κάνεις τις ημέρες σου καλύτερες. Η γνωριμία με ένα άτομο που έχει γνώσεις και ανεπτυγμένο πνευματικό επίπεδο θα σε αναβαθμίσει και εσένα. Από την Κυριακή οι ισορροπίες, η ευγένεια και η ομορφιά σαν αξία θα είναι το ζητούμενό σου.

Υδροχόος

Οι περιπέτειές σου δεν έχουν τέλος αλλά μέσα από αυτές θα βγεις με περισσότερες εμπειρίες και λιγότερο εγωισμό γιατί θα αναγκαστείς να προσφέρεις, χωρίς να περιμένεις χρήματα για τις υπηρεσίες σου. Θα απομονώσεις το κομμάτι σου που θέλει να είναι καλά και να μην χαλάει η ζαχαρένια του. Επειδή νιώθεις καταπίεση από πολλά άτομα και καταστάσεις γύρω σου και δεν σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις, θα προτιμήσεις την ελευθερία σου. Αν είναι να βρεθείς με φίλους θα βάλεις και τους δικούς σου όρους αλλιώς δεν θα πας πουθενά. Η Κυριακή θα είναι μια υπέροχη ημέρα για την κάλυψη των δικών σου αναγκών γιατί θα βρεις ανθρώπους που θα σε καταλάβουν ή θα σε δικαιώσουν.

Ιχθύες

Όλοι μαζεύονται γύρω σου. Συνεργάτες, σύντροφοι και πολύ στενοί σου φίλοι ικανοποιούνται μόνο και μόνο από την παρουσία σου. Αυτό σίγουρα σε κάνει περισσότερο δημοφιλή και σε φέρνει κοντά στις ανάγκες των άλλων. Θα καταλάβεις γρήγορα ότι όλα έχουν τον δικό τους χρόνο για να γίνουν. Μπορεί να κάνεις τον απολογισμό μιας δουλειάς και να μην έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Αλλά, ευτυχώς, δεν θα κάνεις πίσω γιατί έχεις ακόμα τόσες πολλές ευκαιρίες, που θα είναι κρίμα να τις χάσεις. Την Κυριακή χρειάζεσαι μια ιδιαίτερη πολιτική, κυρίως σε θέματα δουλειάς για να μην έχεις αντιδράσεις από την πλευρά ατόμων που θέλεις να συνεργαστείτε.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved