Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 18/9 έως και 20/9

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Προσπαθείς να σπάσεις ένα κλοιό δύσκολων συναισθημάτων που ίσως βρίσκεσαι. Η διορατικότητα που έχεις αυτή την στιγμή σε ωθεί να προχωρήσεις σε ένα βαθύ ψυχολογικό θέμα που δεν είναι και πολύ εύκολο να διαχειριστείς αλλά θα τα καταφέρεις και θα αλλάξεις κάποιες δικές σου πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό. Η δράση σου από το Σάββατο και μετά θα είναι πολύ δυναμική και θα δημιουργήσεις νέες προϋποθέσεις οι οποίες θα είναι ραμμένες στα μέτρα σου. Η σκέψη ενός Τοξότη θα σε αναστατώσει γιατί ξερεις ακριβώς τι θέλει από εσένα. Όσο πάντως και να προσπαθείς να μειώσεις την δράση σου από τις εξωτερικές συνθήκες, τόσο θα αντιστέκεσαι και θα βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά γιατί το κέφι και η διάθεση σου θα είναι αμείωτα.

Ταύρος

Η σκέψη σου και οι ενέργειές σου θα σε φέρουν πολύ κοντά στα άλλα άτομα και θα σε βάλουν να ασχοληθείς περισσότερο με το πως θα βρεις εύκολες και πρακτικές λύσεις. Ένα κομμάτι σε γυρνάει πίσω και χρειάζεται να κάνεις μια γενναία προσπάθεια για να αποκοπείς τελείως από οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε πονάει. Το καλό είναι ότι θα βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και θα προσπαθήσεις να τα συμμαζέψεις. Θα ανεβάσεις ρυθμούς από το Σάββατο και μετά και απελευθερωμένος/η πλέον από την επίδραση του Κρόνου στον άξονά σου θα δοκιμάσεις να κάνεις κινήσεις πιο δυναμικές. Τίποτα πια δε θα σε κρατάει, οπότε θα έχεις δύναμη να ρισκάρεις σε πολλά θέματα. Η σκέψη του Τοξότη θα σε αναστατώνει και ίσως μαζί του να γίνεις περισσότερο τολμηρός/η.

Δίδυμοι

Θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και σιωπηλός/η και θα προσπαθήσεις να δεις τι κρύβεται πίσω από όλα τα κλειστά παράθυρα. Χρειάζεται να διαφυλάξεις καλά ένα κρυμμένο μυστικό το οποίο ίσως κληθείς να το αποκαλύψεις και σίγουρα δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Απλά βλέπεις ότι είναι αναγκαίο για να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην μπλεχτείς σε διάφορα παρατράγουδα. Από το Σάββατο και μετά θα κινηθείς περισσότερο και θα ανταλλάξεις πολλές απόψεις με κόσμο οι οποίες δεν θα παραμείνουν τελείως σταθερές γιατί ανά πάσα στιγμή θα επηρεάζεσαι και θα σκέφτεσαι κάτι καινούργιο. Αυτό που χρειάζεσαι και θα το δεις άμεσα είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου απέναντι σε κάποια άτομα που δεν σου φέρονται καλά ή κατά την γνώμη σου δεν σε υπολείπτονται. Το χαμόγελό σου είναι αφοπλιστικό και με αυτό θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και το να γίνεις το επίκεντρο.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Μπορεί να σε πιάσει το παράπονο για κάποιες υποθέσεις που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες αλλά τελικά θα τις ξεπεράσεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό γιατί όλα θα είναι για σένα πιο εύκολα πλέον και πιο έντονα συναισθηματικά. Οι φίλοι σε υποστηρίζουν για αυτό θα βρεθείς μαζί τους. Η δράση σου θα είναι εστιασμένη περισσότερο σε θέματα που θα σε κάνουν να φανείς και να ξεχωρίσεις. Δεν θα είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος/η γιατί έχεις μια ιδιαίτερη λάμψη και εκπέμπεις μια εσωτερική ζεστασιά. Η σχέση με τον Υδροχόο θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο γιατί θα κάνετε κι οι δυο υπερβάσεις. Από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά, μπορεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις λόγω αρκετών υποχρεώσεων. Επίσης ένα μικρό ταξίδι θα βγει εύκολα, από εκεί που δεν το περίμενες γιατί θα βρεις και την ιδανική παρέα για να το κάνεις. Η σχέση με τον Τοξότη σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου αλλά σου φαίνεται και συγχρόνως πολύ έντονη και ενδιαφέρουσα.

Λέων

Είσαι σε φάση που κρατάς τις δυνάμεις σου και περιμένεις να κάνεις μια κίνηση ματ. Και θα την κάνεις, αρκεί να μην αφήσεις μια δύσκολη προσωπική στιγμή να σε πάει λίγο πίσω. Οικονομικά θέματα και κληρονομικές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν και να μεταθέσουν για αργότερα δικές σου τις δουλειές ή να παραμείνεις για ένα χρονικό διάστημα στο σπίτι και να νιώθεις ένα αποκλεισμό. Αλλά τελικά δεν θα αφήσεις να σε πάνε πίσω καταστάσεις που ενδεχομένως δε σε αφορούν άμεσα. Εσένα σε ενδιαφέρει περισσότερο να έχεις χρήματα για να μπορείς να είσαι καλυμμένος/η και με ασφάλεια. Θα το ρίξεις έξω κι από την Κυριακή και μετά και θα νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου και γενικά θα είσαι μέσα στην δύναμή σου. Πάντως η ελευθερία είναι πολύτιμο αγαθό για σένα και θα το εκτιμήσεις περισσότερο όταν το έχεις γιατί χρειάζεσαι κάπου να ξεφορτωθείς πολλά από τα βάρη σου.

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ακόμα σου δίνει πολύ ενέργεια με την οποία μπορείς να κάνεις τα σχέδια και τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η διάθεσή σου να μιλήσεις και να εκφραστείς περισσότερο συναισθηματικά ίσως να "χρωματίσει" αυτά που λες και αν δεν προσέξεις, να σε χαρακτηρίσουν ειρωνικό/η δικά σου άτομα και κυρίως συγγενείς. Από το Σάββατο και μετά, θα διανθίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση περιπέτειας τις επόμενες ημέρες. Το ρίσκο που καλείσαι να πάρεις ίσως να είναι δύσκολο αλλά επειδή θα σου δώσει μια δόση διαφορετικότητας και πιθανόν επικινδυνότητας η οποία σε βγάζει από την πλήξη, θα τις κάνεις τις τρέλες σου. Πιθανόν να κάνεις πολλά πράγματα που θα σε αποσυντονίσουν αλλά εσύ θα είσαι σταθερός/η στο καινούργιο και στο διαφορετικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, σίγουρα θα νιώσεις ότι σε ό,τι κάνεις υπάρχουν όρια τα οποία όμως πρέπει να τα υπερβείς για να έχεις το πάνω χέρι.

Ζυγός

sunastria

Έχεις πολλά να κάνεις και μερικές φορές χάνεσαι μέσα σε αυτά. Ο Ερμής που έχει γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου θα σε φέρει σε επαφή με μια πραγματικότητα η οποία θα σε κάνει να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο και ίσως γίνεις υποκειμενικός/η στην σκέψη αλλά και στις αποφάσεις σου. Επειδή θα έχεις διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις να εκπληρώσεις μέσα στην Παρασκευή αλλά θα περιμένεις από άλλους να σε καλύψουν, ίσως βιώσεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος στο παρελθόν. Από το Σάββατο και μετά, θα έρθεις σε επαφή με μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία θα είναι περισσότερο αισιόδοξη για τα δικά σου δεδομένα. Ο τρόπος που θα μιλήσεις θα σε καθορίσει για αυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις θετικό κλίμα με τις απόψεις σου. Το πνεύμα της ελευθερίας και της γνώσης θα σε διαπεράσει και πιθανόν να ζητήσεις να κάνεις πολύ περισσότερους, δυναμικούς διάλογους με άτομα τα οποία έχεις μεγάλη επαφή και επικοινωνία. Πολλές μετακινήσεις σε ποικίλα μέρη θα σου δώσουν την δυνατότητα να γνωριστείς ακόμα και με άτομα που δεν περίμενες.

Σκορπιός

Ο Κρόνος έφυγε πλέον από το ζώδιό σου, οπότε μπορείς να αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες περισσότερο λυτρωτικές και με λιγότερα πρέπει και ενοχές. Τα συναισθήματα μαζί με τις επιθυμίες σου θα είναι πολύ έντονα και θα προσπαθήσεις να ικανοποιηθείς με μια έντονη σφοδρότητα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες το ερωτικό στοιχείο θα παίξει πολύ έντονα στην ζωή σου και θα νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα για να γίνεις το επίκεντρο. Με ένα κραυγαλέο τρόπο θα περάσεις κάποιες προσωπικές σου απόψεις σε ένα κύκλο ατόμων που φυσικά εμπιστεύεσαι. Από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά, θα σταματήσεις τις εξομολογήσεις και τις προσωπικές θέσεις και θα γίνεις περισσότερο ουδέτερος/η. Επειδή σίγουρα θα βρεθείς με κόσμο που διαφέρετε κατά πολύ, ίσως πρέπει να έχεις ένα πιο φιλελεύθερο στυλ για να μπορούν οι κεραίες σου να πιάσουν καινούργια πράγματα.

Τοξότης

Μαζεύεις πολλά πράγματα που πρέπει με το μυαλό σου να τα κατατάξεις σε μια διαφορετική πραγματικότητα για να έχεις την ησυχία σου. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο γιατί σε τραβάει σαν μαγνήτης το παρελθόν και βλέπεις πλέον ότι πρέπει να το ξεπεράσεις. Ο Κρόνος που έχει μπει στο ζώδιό σου θα σε κάνει πιο προσεκτικό/η σε κινήσεις και σε πρωτοβουλίες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα βλέπεις πλέον ότι όλα είναι πιο δύσκολα και τα πάντα θα τα θέλεις στη θέση τους, τακτοποιημένα και σωστά. Η Κυριακή θα κυλήσει πιο εύκολα και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε ό,τι κάνεις. Η διάθεσή σου θα είναι μοναδική και το ερωτικό σου κομμάτι πολύ ισχυρό. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο σωστό μέρος με τα κατάλληλα άτομα.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες οι οποίες σε έχουν βγάλει για λίγο έξω από τα νερά σου. Αλλά εσύ έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες, αρκεί να καταλάβεις ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για σένα. Απλά χρειάζεσαι αυτές τις ημέρες να κάνεις κάποιες διπλωματικές κινήσεις για να μην είσαι έξω από το παιχνίδι. Η σχέση σου με την τέχνη αυτές τις ημέρες θα είναι έντονη και θα προσπαθήσεις, αν ασχολείσαι ήδη με αυτή, να φτιάξεις δείγματα της δουλειάς σου, ακόμα και σήμερα, για να μπορέσεις να ζητήσεις χρήματα αλλά και γενικά να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Από το Σάββατο θα σε πιάσουν οι καλές σου αλλά θα μείνεις και με τον εαυτό σου κι ίσως κατορθώσεις με τον δικό σου τρόπο κάποιες τύψεις και ενοχές που έχεις από μια κακή προηγούμενη συμπεριφορά. Μια σχέση σου μπορεί να θέλεις να μείνει κρυφή γιατί υπάρχει αυτή την στιγμή ένα παρασκήνιο που σε απασχολεί αλλά έχεις το τσαγανό να τα φέρεις όλα σε μια ισορροπία.

Υδροχόος

Οι παρεμβάσεις δεν σου αρέσουν αλλά βλέπεις ότι καμία φορά είναι απαραίτητες για να ξεφορτωθείς όλες τις αρνητικές καταστάσεις που σε κάνουν να κολλάς σε πραγματικότητες που δεν σου κάνουν. Έχεις μια πρόκληση και πρέπει να την πιάσεις από τα μαλλιά και να την φέρεις στο εδώ και τώρα. Ειδικά αυτές τις ημέρες δεν θα πρέπει να το ξεχάσεις. Τα ενδιαφέροντά σου είναι πολλά αλλά θα εστιάσεις εκεί που χρειάζεται να αναβαθμιστείς. Από την προσωπική σου ζωή μέχρι και το περιβάλλον της δουλειά σου που αναγκαστικά θέλεις να βάλεις νέους όρους, θα σε απασχολήσουν έντονα, με στόχο την αλλαγή, οπότε θα έχεις να ασχολείσαι αυτές τις ημέρες. Αλλά επειδή είσαι και πρόσωπο που σε ενδιαφέρουν τα κοινά, σίγουρα θα κάνεις πολλές επαφές και θα μαζέψεις διάφορες απόψεις για να είσαι όσο μπορείς μέσα στα πράγματα.

Ιχθύες

Η σχέση με τους γύρω σου έχει πάρει πλέον μια διαφορετική διάσταση, για αυτό θα ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σε εμποδίζουν με στόχο να κάνεις νέα πράγματα, περισσότερο συμβατά στην προσωπικότητά σου. Η άποψή σου για ένα Σκορπιό που ενδιαφέρεσαι θα είναι πολύ έντονη και θα ξεσηκωθείς ενάντια στην αδικία που μπορεί να γίνει στο πρόσωπό του. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι θα είσαι αρκετά σκληρός/η και επικριτικός/η με ένα άτομο που μέχρι τώρα ήταν πολύ κοντά σου. Όμως καλύτερα να περιμένεις να μάθεις περισσότερα που ίσως αυτή την στιγμή σου ξεφεύγουν, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος/η. Η δυνατότητα να κάνεις πολλά από αυτά που είχες βάλει σαν στόχο θα είναι πιο μεγάλη την Κυριακή για αυτό θα ενδώσεις ακόμα και σε ρίσκο ή πειρασμούς που συνήθως φοβάσαι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved