Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/9

Μια ευχάριστη καθημερινότητα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ όσον αφορά στις δραστηριότητες σου, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την διακόσμηση ή γενικότερα τον εξωραϊσμό του χώρου σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τις αγορές ενδυμάτων και αξεσουάρ, όπως επίσης και την συμμετοχή σου σε κάθε είδους καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/223940397&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως για ένα διάστημα προβληματιστείς ή νοιώσεις κάπως «μετέωρος/η». Τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως θέλεις, οπότε δεν συντρέχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Επιπλέον το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα συμβάλλει στον καλλωπισμό και την φροντίδα σου σώματός σου.

Ερωτικά
Η Ηλιακή έκλειψη θα εξακολουθήσει να σε επηρεάζει για αρκετές ακόμη ημέρες, δημιουργώντας τις συνθήκες για να συμβεί κάτι πολύ καλό στην προσωπική σου ζωή! Ίσως όμως είναι λίγο πρόωρο να στοχεύεις στην μονιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν και πολλά είναι εκείνα που μπορεί να «σου βγουν» με την βοήθεια της τύχης. Επιπλέον, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει σε ένα όμορφο ταξίδι ή στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου. Καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε καθημερινές πλην «ανούσιες» δραστηριότητες αλλά να στοχεύσεις και ψηλότερα!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, διευρύνοντας μάλιστα τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας, Αλλά και αν είσαι μόνος/η, θα προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, είτε με την μεσολάβηση ενός οικείου προσώπου, είτε με την αξιοποίηση κι εκμετάλλευση των φυσικών ταλέντων σου. Επιπλέον ίσως λάβεις ένα σημαντικό δώρο. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε ωθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να περιποιηθείς κάποιους «δικούς σου» ανθρώπους, ξοδεύοντας κάτι παραπάνω!

Ερωτικά
Το κλίμα είναι θετικό και οι όποιες εντάσεις υποχωρούν για να αντικατασταθούν από πιο «αγαπησιάρικες» στιγμές! Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να επιδιώξεις κάτι περισσότερο ή απλά να αφεθείς στην ροή απολαμβάνοντας τις αγκαλιές σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η γοητεία σου αλλά και η καλή σου τύχη σε βοηθούν να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς ή απλά να διασκεδάσεις! Επιπλέον, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια όμορφη εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Μια γνωριμία, κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου, θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ καλά κι αν είσαι μόνος/η όλα είναι πιθανά! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με καλή παρέα και τον άνθρωπό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ένταση των προηγούμενων ημερών υποχωρεί σταδιακά κι ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις σου ίσως βρεις χρόνο να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και να σου αποκαλύψει μικρά μυστικά για την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε ωθεί να πάρεις τις οριστικές αποφάσεις σου γύρω από ένα σοβαρό θέμα που σε απασχολεί, καλό θα ήταν όμως να εξετάσεις τα πράγματα με κριτήριο τις δικές σου ανάγκες και όχι αυτά που θέλουν ή θα μπορούσαν να ζητήσουν οι άλλοι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες ώστε να συνθέσεις κάποιες φαινομενικές αντιθέσεις και να φέρεις πιο κοντά ανθρώπους που αρχικά επιμένουν στις διαφορές τους! Κι αν πετύχεις στο έργο σου, τότε η Αφροδίτη θα σε ανταμείψει με μια νέα γνωριμία, που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά σε πολλές από τις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής κι ίσως προβείς σε κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Καλό είναι λοιπόν να μην βιαστείς και να μην κρίνεις επιφανειακά κάποιες συμπεριφορές αλλά να περιμένεις μέχρι να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μερικά ακόμη μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις. Επιπλέον όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, ικανή να ακυρώσει κάποιες από τις δραστηριότητες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε καλεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η θα έχεις τις ευκαιρίες σου! Ωστόσο για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο κι από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσεις τις διερευνητικές σου δράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Ερμής στον Ζυγό προάγουν την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από μια ωραία ατμόσφαιρα! Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, που ίσως έχει και τα τυχερά του!

Ερωτικά
Μια τέτοια ημέρα θα πρέπει να είσαι διαρκώς στους δρόμους, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο. Αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», μια είδηση ή ένα μήνυμα θα σε ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαφών και ενδεχόμενων συνεργασιών αλλά εδώ θα πρέπει μάλλον να περιμένεις, αφού πολλά από τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ή να μην είναι όπως φαίνονται.

Ερωτικά
Με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του. Αν και για την ώρα το θέμα φαίνεται να εξαντλείται στις φιλοφρονήσεις, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά στην καριέρα σου αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, ο Ερμής θα συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές, ώστε να περάσεις όμορφα με μια νέα γνωριμία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να παραμερίσεις σκοτούρες και προβληματισμούς, ζώντας αβίαστα τον έρωτά σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Ερμής στον Ζυγό σε ωθούν να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κι αν είσαι τυχερός/η μπορεί να συμβάλλουν σε ένα έκτακτο κέρδος. Ωστόσο, η Αφροδίτη φαίνεται να σου προσφέρει μια πιο σίγουρη λύση μέσω μιας δουλειάς γι' αυτό έχε τον νου σου και μην αφήνεις τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, πολύ περισσότερο αν είσαι άνεργος/η.

Ερωτικά
Η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη θα συνεχίζει να σε επηρεάζει για αρκετές ημέρες ακόμη, δημιουργώντας πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στα προσωπικά σου. Ζήσε με όλη σου την καρδιά αυτό που σου συμβαίνει αλλά μην δένεις τίποτα κόμπο!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved