Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

Συνεργασίες σε κατάσταση… νευρικής κρίσης!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης... επιμένει ότι κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου κι αυτήν την φορά μάλλον έχει δίκιο! Γιατί αν μπλεχτείς σε συνεργασίες και συμφωνίες, το πιθανότερο είναι ότι θα «τα σπάσεις» ή θα «βγεις από τα ρούχα σου», χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την «ακαταστασία».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά και σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, έχοντας απαλλαγεί οριστικά από περιττούς... καημούς! Από τούδε και στο εξής θα έχεις τις ευκαιρίες σου χωρίς μπερδέματα και πισωγυρίσματα.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/222717636&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης ταράζει την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με... υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για μια αναποδιά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου, είτε για την διατάραξη των σχέσεων σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο μπορεί να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, κρατώντας σε «δέσμιο» σε μια κατάσταση για την οποία βέβαια φέρεις κι εσύ τις ευθύνες σου. Ωστόσο η... απελευθέρωση σου δεν αργεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου. Κατ' αρχήν μια διαφωνία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δεν συμφέρουν καμία από τις δύο πλευρές, γι' αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης. Την ίδια στιγμή όμως μπορείς να πετύχεις μια νέα οικονομική συνεργασία ή «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να... καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο... σύμπαν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου. Γιατί «βγάζοντας στη φόρα» τις αδυναμίες σου, μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που είτε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, είτε απλά η γνώμη τους μετράει. Όλα αυτά όμως, σίγουρα μπορείς να τα αποφύγεις αν είσαι «στο κέντρο σου».

Ερωτικά
Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να το... πιστέψεις αφού όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση..

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, με προτεραιότητα ίσως μια επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο μέσα στις πολλές ασχολίες σου καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά κλείνοντας μια παρένθεση που σε βοήθησε να καταλάβεις περισσότερα για τον εαυτό σου και ίσως να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Και βέβαια τα καλύτερα... έρχονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν εξακολουθείς να προβληματίζεσαι για ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σου είτε με την υγεία σου, δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ αν δεν δράσεις άμεσα και αποφασιστικά προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητες σου.

Ερωτικά
Η αποκάλυψη ή η εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε... κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο... άλλοθι!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει «μέσα στο παιχνίδι» κι όταν οι συνεργασίες... πάσχουν, τότε ο ρόλος σου αποκτά αποφασιστική σημασία, αφού είσαι ο/η πλέον κατάλληλος/η για να αποτρέψεις μια καταστροφική ρήξη. Το «παράδοξο» βέβαια είναι ότι δεν τα καταφέρνεις το ίδιο καλά στις δικές σου υποθέσεις κι ίσως τελικά ο ενεργός Άρης να προκαλέσει μια σύγκρουση ή μια διάσπαση που θα σου στοιχίσει.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να... προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να του πας κόντρα. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι λεπτομέρειες μια υπόθεσης σου φαίνεται να δημοσιοποιούνται χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Ωστόσο αν επιτρέψεις στον Άρη να σε παρασύρει σε «αδόκιμους» τρόπους έκφρασης, τότε όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς «εντός των πλαισίων».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά, κάτι που μπορεί να απελευθερώσει τις αλήθειες αλλά και τα... πάθη σου! Όπως κι αν έχει, είναι σίγουρα προτιμότερο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις σχέσεις σου παρά να φτιάχνεις σενάρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες που δεν σε... συμφέρουν! Επιπλέον η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.

Ερωτικά
Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από... παράξενες συνθήκες. Ποτέ μην λες ποτέ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Την ίδια στιγμή που αναλαμβάνεις κρίσιμα καθήκοντα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με συνεργάτες οι οποίοι είτε δεν ξέρουν τι θέλουν, είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν συναισθηματική βάση. Το θέμα εδώ είναι ότι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ, γι' αυτό αν χρειαστεί μην διστάσεις να... υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι «σκληρός ο νόμος αλλά νόμος»!

Ερωτικά
Συνήθως δεν διακρίνεσαι για την αμεσότητα σου σε προσωπικά θέματα και αποφεύγεις την δημοσιοποίηση τους αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλει και πολύ για να γίνεις... μαλλιά κουβάρια με όσους/ες εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην καθημερινότητα σου, «βγάζοντας» διαρκώς νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, γι' αυτό είναι σκόπιμο να «επιβάλλεις την τάξη» βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων... κακομαθημένων!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απελευθερώνει τις δυνατότητες σου για κάτι... καλό! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με το παρελθόν, αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ουδέν κακόν αμιγές καλού... Ο Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί με μια ρήξη με το παλαιό καθεστώς. Αλλά στην ανησυχία σου για το «τι μέλλει γενέσθαι» έρχεται να συνδράμει η Αφροδίτη, η οποία δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει κάποιες ευκολίες που έχουν να κάνουν είτε με το ωράριο σου, είτε με την αμοιβή σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι... καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved