Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 7/8 έως και 9/8

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Από αυτές τις ημέρες και μετά θα ανακτήσεις τελείως τις δυνάμεις σου, αφού ο πλανήτης Άρης που είναι και ο χορηγός της ενέργειάς σου αλλάζει θέση και μπαίνει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Οπότε, όλα θα κινηθούν με ένα μεγαλοπρεπή τρόπο και είναι κάτι που σου πηγαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα αφού θα έχεις μια πολύ δυνατή ερωτική ζωή και όχι μόνο. Η ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που ίσως να έχει μπει τώρα στην ζωή σου θα είναι ακριβώς όπως τη θέλεις. Το ότι θα περάσεις καλά είναι δεδομένο αφού οι συνθήκες έρχονται κατά κάποιο τρόπο στα μέτρα σου. Οπότε άφησε τις σκέψεις και ζήσε με εκείνον το δικό σου αμίμητο τρόπο.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι η ενέργεια σου ξεχειλίζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα γιατί κάπως σε περιορίζει μια συγκεκριμένη στάση ζωής. Μπορεί βέβαια η φωτιά μέσα σου να καίει και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνεις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις και κυρίως θα βρεθείς να δείχνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου πολύ ερωτικό και συγχρόνως πολύ ρομαντικό. Πιθανόν κάτι μεγάλο που νιώθεις να το εκφράζεις με ένα τρόπο πολύ υπεροπτικό. Ευτυχώς από το Σάββατο και μετά θα αρχίσει να λειτουργεί η λογική και σιγά σιγά θα επανέλθεις σε μια αντικειμενικη πραγματικότητα. Γιατί ο υποκειμενισμός όλες αυτές τις ημέρες θα είναι υπερβολικά τονισμένος. Το ενδιαφέρον σου για το Λιοντάρι θα σε σπρώξει να κάνεις πράγματα ίσως πολύ εξτρήμ για τον χαρακτήρα σου. Όσο πάντως και να μη θέλεις να το παραδεχτείς ο Τοξότης θα σε κάνει να αλλάξεις. Την Κυριακή μπορεί να κάνει την εμφάνισή του έστω και με ένα μήνυμα.

Δίδυμοι

Προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να είσαι το επίκεντρο κάποιων συζητήσεων, γιατί θεωρείς ότι αν δεν γίνει έτσι θα περάσει απαρατήρητη όλη σου η δουλειά. Χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου κάνουν πολύ καλό, επειδή θα ξεπεράσεις τη ντροπή σου και θα βρεθείς μαζί τους σα να τους ήξερες από παλιά. Τα λόγια σου πάντως θα πιάσουν τόπο γιατί θα είναι πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Ίσως και εσύ να παραξενευτείς από που πηγάζει όλη αυτή η έμπνευση και η δοτικότητα που έχεις αυτήν τη στιγμή. Η μουσική αλλά και το θέατρο θα σε ωφελήσουν γιατί μέσα από εκεί θα μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα τον ψυχικό σου κόσμο. Η διάθεση για να ταξιδέψεις θα είναι ευτυχώς μόνιμη, οπότε θα πηγαίνεις συνέχεια σε καινούργια μέρη χωρίς να βαριέσαι. Από το Σάββατο που θα μπει η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγαλύτερη ενεργητικότητα για να υποστηρίξεις ότι θέλεις να κάνεις με μεγαλύτερη διάθεση.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Ο Άρης κοντεύει να εγκαταλείψει το ζώδιο σου αλλά δεν παύει να σε επηρεάζει ψυχικά και συναισθηματικά. Με τον δικό σου τρόπο ξεπερνάς τις έντονες επιθυμίες σου και, εκεί που νιώθεις ότι είσαι στο φουλ κτητικός/η και ζηλιάρης/α, ξαφνικά θα αλλάξεις διάθεση και από το Σάββατο το πρωί θα είναι όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Η διπλωματία και λίγο η τρέλα θα σε σώσει και με τον τρόπο σου θα δείχνεις περισσότερο νεανικός/η. Οι πολλές συζητήσεις και οι γνώσεις σε διάφορα θέματα θα σε ενθουσιάσουν. Από το κινητό σου θα στέλνεις συνέχεια μηνύματα και αυτό σίγουρα θα εκπλήξει κάποιους φίλους που όλον αυτόν τον καιρό γνωρίζουν περισσότερο τη σιωπή σου. Νέες επαφές θα σε ενθουσιάσουν γιατί θα αναλύετε μόνο ανάλαφρα και σχεδόν πολύ επιφανειακά θέματα, τα οποία δεν σου προκαλούν στεναχώρια η στρίμωγμα. Αλλά όλα αυτά θα τα κάνεις σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας, για αυτό θα γνωρίσεις νέα άτομα αλλά σε ένα περιβάλλον που θα είναι αρκετά «πριβέ». Επειδή πιθανόν να ξεσπαθώσεις, ίσως να παρασυρθείς και την ώρα που μιλάς να αποκαλύψεις και μερικά κουτσομπολιά που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα τα έλεγες.

Λέων

Αυτές τις ημέρες βρίσκεσαι στο απόγειο της δόξας και της δημοτικότητάς σου. Κυρίως όμως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται πιο εύκολα και οι στόχοι σου πλέον να έχουν μπει στο δρόμο που θα σου φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι πολύ έντονες ή ισχυρές προσωπικότητες και μέσα από όλο αυτό θα αναδυθεί και η δική σου προσωπική λάμψη. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα απολαύσεις την προσωπική σου ελευθερία και την ευκολία να πετυχαίνεις εύκολα αυτό που θέλεις. Αν είναι να λάβεις μέρος σε κάποια συγκέντρωση κοινωνική ή γιορτή ή γάμο, θα έχεις κάτι πολύ έντονα μαγνητικό που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το καλό είναι ότι νιώθεις πολύ καλά και ακόμα και κάποιες οικονομικές ανασφάλειες τις αντιμετωπίζεις τελείως διαφορετικά. Η αλλαγή ταχυτήτων θα γίνει το Σάββατο και όλα θα είναι πιο γρήγορα και εύκολα για την δική σου την κατάσταση, για αυτό θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Παρθένος

Νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει στη ζωή σου και οι υποθέσεις σου έχουν γυρίσει προς μια θετική κατεύθυνση. Όσο και να μη θέλεις να παραδεχτείς ότι το καλό είναι έτοιμο να μπει μέσα στο σπίτι σου, εσύ κάνεις κινήσεις περισσότερο αισιόδοξες σε σχέση με την δική σου ψυχοσύνθεση. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα δεις εύκολη αύξηση στα χρήματά σου και είναι πολύ πιθανόν αυτή η εύνοια να συνεχιστεί και αργότερα. Και έξοδα να κάνεις θα διαπιστώνεις ότι κάπου, όσα χρήματα χαλάς, θα σου έρχονται πίσω, ίσως και περισσότερα. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα σου δώσει το κίνητρο να περνάς καλύτερα. Το φαγητό και τα ωραία του θα σε συμπαρασύρουν για νέες βόλτες και εξόδους. Από το Σάββατο ίσως να μιλήσεις λίγο παραπάνω και να διαφαίνεται μια επιπολαιότητα στα λόγια και στις κινήσεις σου. Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου το βράδυ της Παρασκεύς θα σου δώσει λύσεις σε πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα.

Ζυγός

sunastria

Αντιλαμβάνεσαι ό,τι κάτι καλό γίνεται, για αυτό δε φοβάσαι αλλά ούτε και οπισθοχωρείς σε θέματα που άλλες φορές θα έκανες πίσω. Και ο λόγος είναι ότι νιώθεις μια ζεστή δύναμη που σίγουρα προέρχεται από το μέρος της καρδιάς σου να σε κατακλύζει και να γεμίζει όλα τα κενά της ζωής σου. Και στην αρχή και στο τέλος του ζωδίου σου αν έχεις γεννηθεί, γίνονται πολύ δυνατά πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να είχες τέτοιου είδους θετικές εξελίξεις. Η αιτία πιθανόν να είναι και η βοήθεια κάποιων δυνατών ατόμων που όμως έχουν αναγνωρίσει τα ταλέντα σου και επενδύουν πάνω σε αυτά. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα αναγκαστείς να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς αλλά θα το κάνεις με μια γενναιότητα. Γιατί τώρα ότι και να υπάρχει μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Η ερωτική εξομολόγηση σε ένα πρόσωπο που τώρα έχεις γνωρίσει ίσως να αποδειχτεί παρακινδυνευμένη. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν είσαι το άτομο που μπορεί να ζήσει χωρίς έναν έρωτα στη ζωή του. Από την Κυριακή θα είσαι ακόμα ανάλαφρος/η αλλά λιγότερο υπεύθυνος/η.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι πιθανόν μπροστά σε κάτι πολύ μεγάλο και ίσως να μην μπορείς να το χειριστείς ή να το μην το καταλάβεις πολύ καλά. Γιατί όλα σου δείχνουν ένα δρόμο. Την κοινωνική αναβάθμιση αλλά και το ότι πρέπει να είσαι στο επίκεντρο με ένα τρόπο βασιλικό. Και ίσως να μην ανεχτείς κάτι λιγότερο ή κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις κτίσει για τον εαυτόν σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα σου παρουσιαστεί ευκαιρία να γνωρίσεις και να δεις σφαιρικά όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις που θα έχουν επίκεντρο την αγάπη. Οπότε, με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις ό,τι και να γίνει, αλλά και ότι αρνητικό κι να ακούσεις. Από το Σάββατο και μετά, θα αναγκαστείς να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σου αρέσουν καθόλου, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω γιατί θα έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες επιλέξει παλιά και τώρα δεν σου κάνουν. Τουλάχιστον, θα μάθεις πολλά από το Σάββατο και θα μιλήσεις με πολύ κόσμο για να πληροφορηθείς για θέματα που ούτε καν τα είχες σκεφτεί.

Τοξότης

Νιώθεις καλά και αυτό σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Το ζητούμενο για σένα είναι μην φοβάσαι.Όταν δεν φοβάσαι γίνονται θαύματα στη ζωή σου. Γιατί έχεις δυνάμεις και μάλιστα αυτή την περίοδο πολύ περισσότερες από άλλες φορές. Οι σχέσεις σου θα είναι λίγο περιορισμένες και βασισμένες περισσότερο σε θέματα οικονομικά και ίσως να μην σου αρέσει όλο αυτό γιατί κάπου μέσα σου να νιώθεις ανασφάλεια.. Απλώς σήμερα μπορεί να περιορίζεσαι και να μην έχεις εκείνη την άνεση την οικονομική που θα ήθελες, αλλά όσο περνάνε οι ώρες θα εγκλιματιστείς περισσότερο και αυτό θα κυλήσει και θα φύγει από την αύρα σου. Έτσι θα βρεθείς περισσότερο με άτομα και καταστάσεις που πιθανόν να σου είναι πιο εύκολες να τις διαχειριστείς. Το σημαντικό είναι ότι η επικοινωνία από το Σάββατο θα είναι πιο εύκολη σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Το χιούμορ και οι πλάκες δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες από την ζωή σου.

Αιγόκερως

Έχεις ένα μεγάλο στρίμωγμα και μπορεί οι συνθήκες να μην το δημιουργούν τόσο όσο εσύ το φαντάζεσαι. Το μυστικό είναι ότι οι κρυφές σου φιλοδοξίες έχουν ανέβει πολύ ψηλά και πιθανόν να μην σε κάνουν ρεαλιστή/α και εκ των πραγμάτων μπορεί να βρεθείς ξαφνικά και απότομα προς τα κάτω. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεσαι να έχεις περισσότερο εμπιστοσύνη στα δικά σου άτομα και να μην υποψιάζεσαι συνέχεια ότι κάτι τελικά δεν πάει καλά. Κατά βάθος αυτό που θέλεις είναι να επιδιώξεις περισσότερο τα θέματα καλοπέρασης αλλά και φιλικής συμβίωσης με άλλα άτομα, γιατί πιθανόν να φιλοξενείς ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο. Η σκέψη πάντως που είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα εξελιχθεί περισσότερο και θα σου υπενθυμίζει συνέχεια να μην ανησυχείς τόσο. Οπότ,ε κάτι περιμένεις να γίνει, το οποίο θα σε βοηθήσει να ανέλθεις ή να δικαιωθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Υδροχόος

Ήξεις-αφήξεις και τελικά τίποτε δεν γίνεται χωρίς την έγκριση των ειδικών. Και οι ειδικοί είναι άτομα που εσύ παραδέχεσαι ή θαυμάζεις και σίγουρα τα έχεις ανεβάσει ψηλά. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα υπερβάλεις σε μεγάλο βαθμό γιατί η τάση σου είναι να μεγαλοποιείς τα πάντα. Οπότε θα μεγαλοποιήσεις και τις ανάγκες σου σε σχέση με τα άλλα άτομα. Το πιθανότερο είναι να φέρεσαι βασιλικά και να έχεις υπερβολικές προσδοκίες. Βέβαια όλα θα σταματάνε στην ασφάλεια ή στην ανασφάλειά σου. Με τον Ταύρο παίζεται ένα παιχνίδι πολύ δυνατό αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ισότιμη βάση για κάτι μεταξύ σας. Γιατί εσύ δίνεις πολλά και μάλλον εισπράτεις λίγα. Από το Σάββατο θα ομαλοποιηθούν οι συνθήκες και θα μπορείς πλέον να χαμογελάς με εκείνο το υπέροχο χαμόγελο που διαθέτεις αφού θα έχει φύγει από μέσα σου το άγχος για το αν είσαι σωστός/η όχι απέναντι σε άτομα που σε έχουν πάει πολύ ψηλά.

Ιχθύες

Έχεις γενικά αναστατωθεί γιατί θέλεις να πετύχεις σε κάποιες σχέσεις που ίσως είναι άτομα που φιλοξενείς αλλά συγχρόνως έχετε και κάποια επαγγελματική συνεργασία. Οπότε, κάνεις υπερβολές οι οποίες όμως δεν είναι το χαρακτήρα σου και δεν έχουν και τη σωστή οπτική που θα ήθελες. Αλλά δεν γίνεται, έχεις μπεις στο χορό και θα χορέψεις. Αν έχεις γεννηθεί κιόλας τις τελευταίες ημέρες, η υπερβολή θα είναι το μοναδικό συναίσθημα που αναγνωρίζεις. Από το Σάββατο θα πρέπει να προσέξεις γιατί τα πάντα θα είναι ρευστά και δύσκολα από την άποψη ότι τίποτε δεν θα σου κάθεται όπως θα ήθελες και πιθανόν οι υποσχέσεις σου να πάνε περίπατο. Όσο πάντως συμπεριφέρεσαι με στόχο την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών σε επίπεδο κουτσομπολιού τόσο θα σε ανακατεύουν τρίτα άτομα σε υποθέσεις που εσύ σίγουρα δεν έχεις καμία ευθύνη. Για αυτό χρειάζεσαι διάκριση και πολύ σκέψη πριν ανοίξεις το στόμα σου και πεις ή υποσχεθείς οτιδήποτε. Κατά τα άλλα θα έχεις μια ελαφρότητα εσωτερική η οποία όμως θα σε κάνει κάπως αναπόφάσιστο/η σε οτιδήποτε θελήσεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved