Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/7

Πιέσεις και αντιστάσεις!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/7

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αξιώσεις και απαιτήσεις σε αγχώνουν και κάποιοι προσπαθούν να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, είτε στον οικονομικό, είτε στον οικογενειακό τομέα. Όμως, ο Ουρανός δεν «καταλαβαίνει» από περιορισμούς και έτσι δε θα αργήσει η ώρα και η στιγμή που θα αντιδράσεις. Τότε, ποιος είδε τον Κριό και δεν τον φοβήθηκε! Χρειάζεσαι επειγόντως περισσότερο «αέρα».

Ερωτικά
Έχεις μια ακόμη ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή απλά με μια καλή παρέα και δεν είναι σκόπιμο να ακυρώσεις αυτήν την προοπτική χάριν κάποιων υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Συζητήσεις με γνωστούς και συγγενείς θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Ακόμη, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να δώσεις οριστικές λύσεις σε τεχνικά θέματα που χρονίζουν και να εφαρμόσεις στην πράξη τις αρχές σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να περιμένεις και κάποιες ισχυρές αντιδράσεις ή απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Μπόρα είναι θα περάσει!

Ερωτικά
Μακάρι οι σχέσεις να διέπονταν από «επαγγελματικούς» κανόνες. Όμως, όσα «σχέδια επί χάρτου» κι αν καταστρώσεις, πάντα κάτι θα σου ξεφεύγει! Ζήσε λοιπόν το σήμερα και μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οικονομικές και επαγγελματικές αναγκαιότητες σε «φρενάρουν», αναγκάζοντας σε να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. Γενικά, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου, ώστε να κάνεις μικρά μεν, αλλά σίγουρα βήματα. Παράλληλα όμως, ο Ουρανός σου ετοιμάζει μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη, προερχόμενη από το φιλικό σου περιβάλλον κι εκεί είναι που πρέπει να δράσεις άμεσα!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, χωρίς να αποσπάσαι. δεξιά κι αριστερά! Καλό είναι λοιπόν να μειώσεις τα «ξεπορτίσματα», έστω και προσωρινά. Κάθε πράγμα στην ώρα του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Υποχρεώσεις και επιπλέον ευθύνες απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και ίσως σε «φορτώσουν» με επιπλέον άγχος ή βασανιστικές αγωνίες για το αύριο. Κι εδώ είναι που χρειάζεται να δώσεις περισσότερο «χώρο» στον εαυτό σου. Αντί, δηλαδή, να υπομείνεις αγόγγυστα τους κανόνες και τα «πρέπει» των άλλων, όρισε τα πράγματα με τα δικά σου μέτρα, πριν εκραγείς!

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αν όμως σκέφτεσαι να της δώσεις μια πιο «σοβαρή» διάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να δεις και τα υπόλοιπα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Κρόνος εξακολουθεί να σε πιέζει, σπέρνοντας στο διάβα σου ποικίλα εμπόδια ή αναγκαιότητες που αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, είναι βέβαιο όμως ότι έχεις τις κατάλληλες απαντήσεις. Προσπάθησε να βγεις από τον φαύλο κύκλο των εξαναγκασμών, αναζητώντας σε φίλους και συνεργάτες λύσεις και βοήθειες. Μάλιστα μια συμφωνία μπορεί να σε βγάλει άμεσα από τα όποια αδιέξοδά σου, αρκεί να την «δεις».

Ερωτικά
Τα πρόσωπα που σε θαυμάζουν αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για κάτι πιο μεγάλο! Διάλεξε το καλύτερο για σένα με γνώμονα την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η προνοητικότητα σου, όχι μόνον σε «σώζει» από τους μπελάδες αλλά σου προσφέρει και σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε όσους/ες δεν φρόντισαν να μαγειρέψουν, πριν πεινάσουν! Αν όμως δε «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σε συγκεκριμένα οφέλη, τότε θα είναι ένα δώρο άδωρο! Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός δεν θέλει και πολύ για να σε κάνει έξω φρενών με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και προσελκύει κόσμο, κάτι όμως που, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δημιουργήσει ζήλειες και ανταγωνισμούς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Βιώνεις ισχυρά διλήμματα γύρω από τις οικονομικές και επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι σε αυτήν την φάση η αναζήτηση μιας χρυσής τομής δείχνει σχεδόν ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να ρίξεις το βάρος, όχι τόσο στα δικά σου θέματα, όσο στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύψουν σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Εκεί θα έχεις μια πιο καθαρή ματιά και βέβαια τις απαιτούμενες λύσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε σπρώχνει να μπεις σε μια μάλλον κρυφή κατάσταση, να ξέρεις όμως ότι το μυστικό σου δεν θα μείνει για πολύ καιρό... μυστικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Έχεις «βυθιστεί» μέσα σε «απαράβατους» κανόνες που πιστεύεις ότι σε διασφαλίζουν από κάθε ανεπιθύμητη εξέλιξη, αλλά σύντομα θα διαπιστώσεις ότι τουλάχιστον υπερβάλλεις, αφού τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα μπορείς να ωφεληθείς πολλά από τους άλλους! Καλά θα κάνεις λοιπόν να χαλαρώσεις και να δείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, αξιοποιώντας άμεσα τις προσφορές του Δία!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους έχετε πολλά κοινά κι αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Από εκεί και ύστερα όμως, για να γίνει και το δεύτερο, απαιτούνται προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μπορείς να ελιχθείς ανάμεσα σε πιέσεις και αναγκαιότητες βρίσκοντας τελικά τον τρόπο να τις αποφύγεις. Σε αυτό σε βοηθά ο Δίας, που είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει εύκολες λύσεις, ιδιαίτερα μέσω μιας συνεργασίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, καλά θα κάνεις να «ακούσεις» τις προειδοποιήσεις του Κρόνου σε θέματα υγείας και διατροφής. Αν πρέπει να περιορίσεις κάτι, καν' το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ερωτικά
Το πεδίο είναι ανοικτό αλλά ό,τι κι αν κάνεις να θυμάσαι το εξής: Ο Ουρανός έχει ένα περίεργο χούι! Αυτό που κυνηγάς δεν στο δίνει ποτέ, αντίθετα αρέσκεται να σε αιφνιδιάζει με απρόβλεπτες προσφορές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά κι αν έχεις να ανησυχείς για κάτι, είναι οι μάλλον απρόβλεπτες αντιδράσεις κάποιων προσώπων του άμεσου περιβάλλοντος σου, που έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Κι εδώ μπορείς βέβαια να «ρίξεις γέφυρες» αλλά να θυμάσαι ότι με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!
Παράλληλα, ο Δίας ανοίγει τους ορίζοντές σου στον οικονομικό τομέα, μέσω μιας πρότασης, που φαίνεται να έχει σπουδαίες προοπτικές.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από εντάσεις ή διεκδικήσεις που μάλλον δεν έχουν λογική. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, μόνον σε μορφή περιπέτειας μπορείς να το έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σε έχουν ζώσει οι περιορισμοί και δεν θες πολύ για να. τα τινάξεις όλα στον αέρα! Αν όμως σε αυτήν την φάση δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις σε τίποτα και για κανέναν, χρησιμοποίησε τις εναλλακτικές λύσεις που σου παρέχει ο Δίας, αξιοποιώντας άμεσα μια πρόταση συνεργασίας που σου λύνει τα χέρια. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία αλλά πρόσεξε μην την κλωτσήσεις με τα καμώματά σου!

Ερωτικά
Μπορείς να έχεις ό,τι ζητήσεις, αφού κατά κάποιο τρόπο είσαι περιζήτητος/η. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαντλήσεις τις ιδιοτροπίες σου, βάζοντας τους άλλους ή τον άνθρωπό σου σε δεινή θέση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όσο κι αν η ζωή προσπαθεί να σε «διδάξει» κάποια πράγματα, εσύ παραμένεις αμετανόητος/η, ψάχνοντας πάντα έναν τρόπο για να διαφύγεις από τα δύσκολα, χωρίς να γίνεις «αντιληπτός/η»! Και συνήθως τα καταφέρνεις, σε αυτήν την φάση όμως, ο Κρόνος σε καλεί να κρατήσεις ένα ουσιαστικό δίδαγμα: Ποτέ μην εμπλέκεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε δίλημμα μεταξύ μιας συντηρητικής επιλογής και μιας περιπέτειας! Αν νομίζεις όμως ότι μπορείς να τα έχεις και τα δύο χωρίς συνέπειες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved