Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/7

Άμεση δράση!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/7

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητες σου σε ζητήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις. Επιπλέον, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις φαινόμενα αυθαιρεσίας αλλά πριν βιαστείς να... θυμώσεις, σκέψου ότι θα μπορούσες να είσαι κι εσύ ο... δράστης!

Ερωτικά
Εξακολουθείς να διανύεις ημέρες δόξας και η συνέχεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και παραδίνεσαι!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214957640&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η αναταραχή που επικρατεί στο συγγενικό σου περιβάλλον σε αναγκάζει να πάρεις θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. Να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα μπορεί να έχουν και την κρυφή τους πλευρά και τελικά να υποστηρίξεις το λάθος πρόσωπο. Και βέβαια μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να στοχοποιηθείς εσύ, όταν οι «αντίπαλοι» θα τα... βρουν μεταξύ τους!

Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο έλκεις το... πρόβλημα σαν μαγνήτης και μην μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις όνειρα για μια υπόθεση που δεν αξίζει. Παράλληλα, φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη παίζει «περίεργα» παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι όψεις του Ερμή με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Χείρωνα σε βάζουν να ασχοληθείς με μια σειρά από υποθέσεις, που έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την διερεύνηση και αποκάλυψη της αλήθειας, ιδίως για καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις άμεσες λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Ερωτικά
Η έμφυτη περιέργειά σου σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις αλλά και δύσκολες προκλήσεις. Κι όλα αυτά βέβαια καθιστούν την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση σχεδόν... αδύνατη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή, φρόντισε λοιπόν να είσαι... ετοιμοπόλεμος! Φαίνεται ακόμη ότι στη ζωή σου διαμορφώνεται ένα νέο πλαίσιο κι εδώ είναι που ισχύει το «κάθε αρχή και δύσκολη», πολύ περισσότερο για σένα, που δεν είσαι εύκολος/η στις αλλαγές. Πάντως καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις μπορεί να παίξει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Ερωτικά
Είσαι το... αντικείμενο πολλών πόθων αλλά αν ζητάς κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια ή θέλεις μια σχέση που να σε αντιπροσωπεύει πραγματικά, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις...

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με τον Άρη να έχει «κέφια», στη δουλειά σου επικρατούν ποικίλες εντάσεις κι έχεις μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες και υπονομευτικές τακτικές. Μην βιαστείς πάντως να δώσεις έναν τελεσίδικο χαρακτήρα στις όποιες αποφάσεις σου, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν πραγματικά. Χαλάρωσε και σκέψου ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Γύρω σου επικρατούν ποικίλες εντάσεις ή αντιδικίες αλλά η εμπλοκή σου σε αυτές μόνον καλό δεν θα σου κάνει, αφού θα επαληθευτεί μέχρι κεραίας η γνωστή παροιμία με... τα πίτουρα και τις κότες!. Ευτυχώς το τετράγωνο του Ήλιου με την Έριδα σε προτρέπει να κοιτάξεις τη δουλειά σου, να δώσεις λύσεις σε τεχνικά θέματα αλλά και να βελτιώσεις την επιστημονική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Έχεις μεγάλη ρέντα αλλά εδώ είναι που χρειάζεται να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην αξιολόγηση! Καλά είναι τα μεγάλα πάθη, αν όμως ο «άνθρωπός σου» δεν σου είναι χρήσιμος και σε άλλα πράγματα, τι να τον κάνεις;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σε ρίχνει στα βαθιά και μάλιστα χωρίς σωσίβιο! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι καταδικασμένος, ίσα-ίσα που θα αναδείξεις μια πλευρά του εαυτού σου, πιο αγωνιστική και πιο αποφασιστική. Αν πάντως δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ζήτα βοήθεια από τους φίλους σου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Όταν όλα κρίνονται από υπόγειες διεργασίες σίγουρα έχεις το πλεονέκτημα, αφού κατέχεις... άριστα το αντικείμενο! Ωστόσο από τη στιγμή που έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» μην υποτιμήσεις τις δυνατότητες των αντιπάλων σου, αφού η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα έχει διπλή ανάγνωση: Όταν επιφέρεις ένα καίριο κτύπημα, ταυτόχρονα αποκαλύπτεις και την θέση σου και γίνεσαι πιο ευάλωτος.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ανανεώνει το ενδιαφέρον σου και σου βάζει ιδέες για κάτι πιο μόνιμο. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις με όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μπορεί να σε απασχολούν οικονομικά και βιοποριστικά θέματα αλλά οι πολύ συχνές αλλαγές των δεδομένων δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε μια ισορροπία. Αντί λοιπόν να βασανίζεσαι με καταστάσεις που είναι και δεν είναι, μπορείς είτε να επιλέξεις τη γαλήνη του σπιτιού σου ή ενός προσωπικού χώρου, είτε να ενδώσεις στις προτάσεις του Δία για μια... ξένοιαστη διαφυγή!

Ερωτικά
Έχεις μια μάλλον πειραματική διάθεση, που μπορεί μεν να σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες, από την άλλη πλευρά όμως δεν προσφέρεται για μια σταθερή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις αλλά αυτό δεν σου απαγορεύει να τοποθετηθείς απέναντι τους, με γνώμονα όχι τόσο τα ενδεχόμενα οφέλη σου αλλά κυρίως τις αρχές και την αξιοπρέπεια σου. Κι αν ο Πλούτωνας σου βάζει ιδέες, να ξέρεις ότι μια «συμφωνία με το διάβολο» δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα, παρά μόνον στο να μπλέξεις περισσότερο.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς ποικίλες αναταράξεις! Πάντως σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να αποφασίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Δίας σου δίνει τις ευκαιρίες που ζητάς αλλά για επωφεληθείς πρέπει πρώτα να τις... αποδεχθείς! Μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σου, πολύ περισσότερο αν στη δουλειά σου επικρατούν... ασφυκτικές συνθήκες. Δες λοιπόν θετικά ένα νέο ξεκίνημα και μην μένεις στα υποτιθέμενα «σίγουρα», που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου σε ένα μάλλον οικογενειακό κλίμα. Κι αν είσαι ακόμη ελεύθερος/η σίγουρα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το... τέλος της εργένικης ζωής σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Αναμνήσεις όνειρα και σκέψεις σε κρατούν μακριά από τη βουή ενός κόσμου που δεν ξέρει... που πατεί και που βαδίζει! Αν όμως το να είσαι «στον κόσμο σου» σε εξυπηρετεί άριστα σε σχέση με τις εξωτερικές εντάσεις, σε προσωπικό επίπεδο η αδράνεια δεν ενδείκνυται!. Σίγουρα υπάρχουν δικοί σου άνθρωποι που έχουν την ανάγκη σου, όπως επίσης και δημιουργικές τάσεις, που «περιμένουν» να εκφραστούν.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και υπό διεκδίκηση! Προσπάθησε, ωστόσο, να μην μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις κι αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο από την πλευρά του συντρόφους σου, μάλλον ήρθε η ώρα να... πάρει πόδι!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved