Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

Όσοι κάνουν στόχο ζωής τη γνώμη των άλλων και τη φήμη τους, πάντα τρέχουν από πίσω της ξεφυσώντας σαν διψασμένα σκυλιά. Γιατί ποτέ δεν βρίσκουν ησυχία

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Aν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο υπάρχει μια συγκυρία από καταστάσεις που σου υποδεικνύουν συνέχεια μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και ίσως τελικά θα ήταν καλό να την ακολουθήσεις για να είσαι μέσα στα πράγματα.
Ερωτικά: Όσο πιο σταθερός/η είσαι τόσο θα βοηθήσεις να εκφραστεί το άλλο άτομο που είναι κοντά σου πολύ εύκολα και ελεύθερα. Η διάρκεια μερικές φορές μιας σχέσης εξαρτάται από το πόσο έχεις δεχτεί να υπάρχει και το κομμάτι της φιλίας μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις και ευτυχώς αντί να τα μεγεθύνεις αλλοιώνεις την αρνητική τους προοπτική και αυτό σίγουρα βοηθάει.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/209326915&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει που είσαι μετέωρος/η και ελαφρώς εξαρτημένος/η από την γνώμη φίλων, γνωστών ή κοινωνικών ομάδων. Προτιμάς την αυτονομία σου αλλά «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία».
Ερωτικά: Δεν δείχνεις να συμβιβάζεσαι με τίποτα και με κανέναν Και παρόλο που θέλεις να κάνεις και να πεις πολλά πράγματα, τελικά ακυρώνεσαι από μόνος/η σου. Όσον αφορά την σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να υπάρχει απομόνωση που οφείλεται στη διαφορετικότητα των απόψεών σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να περιμένεις να γίνει κάτι πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό και τελικά να μη γίνεται και ν' απογοητεύεσαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να προσπαθήσεις να κινηθείς με αυτά που εσύ γνωρίζεις πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ανανεώνεσαι και συγχρόνως «το χάνεις», γιατί εκεί που λες θα πάρω μια ανάσα εκεί σου βγαίνει ένα έντονο κύμα ευαισθησίας και σου χαλάει όλη τη μέρα. Οπότε μπορεί να χαζεύεις και να χάνεις τον χρόνο σου χωρίς λόγο και αιτία.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να λες πράγματα τα οποία δεν πιστεύεις αλλά τώρα τελευταία μπαίνεις συνέχεια στη λούμπα να αναιρείς το λόγο σου και να μην πραγματοποιείς αυτά που λες. Γιατί μόλις βγεις από την πόρτα αλλάζεις γνώμη και μπορεί να φανείς αλλόκοτος/η και με μεγάλη επιπολαιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκινείσαι από τα δράματα των ανθρώπων γύρω σου και αντί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου μπορεί ξαφνικά να τρέχεις σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που χρειάζεσαι. Πρόσεξε τα χρήματά σου και γενικά τον τρόπο που τα χειρίζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναμφισβήτητα με τον τρόπο σου πετυχαίνεις και πάλι να γίνεις το επίκεντρο. Ίσως κάνεις μια ιδιαίτερη θεραπεία για το πρόσωπο ή το σώμα και θα φανεί, ή θα αποκτήσεις την καλύτερη γνώση που κυκλοφορεί. Δεν θα πρέπει να γκρινιάζεις αλλά να ευγνωμονείς για τα καλά που έχεις. Λίγο δύσκολο για σένα, αλλά αν συμβεί θα είσαι άλλος άνθρωπός.
Ερωτικά: Θα υπερβάλεις για ένα μεγάλο διάστημα από εδώ και πέρα. Το ότι θα αναζητήσεις απελπισμένα να ερωτευτείς παράφορα θα είναι το προσωπικό σου στίγμα που δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ένα είδος εξουσίας στα χέρια σου και πρέπει να την διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο και να γίνεις περισσότερο εμπορικός/η, γιατί γενικά ευνοείσαι σε οτιδήποτε έχει σχέση με την πώληση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπαίνεις σε μια εσωτερική αδράνεια η οποία θα έχει αποτέλεσμα ανάλογο με το πως θα την διαχειριστείς. Όσο και να μην παραδέχεσαι το μοιραίο στη ζωή σου, μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα και περιμένεις να έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις μέσα σου ότι είσαι σε ευαίσθητη φάση και δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς ή να εκθέσεις ένα άλλο πρόσωπο, για αυτό προτιμάς να μη μιλάς. Η σεξουαλικότητα μαζί με την αισθαντικότητα θα κτυπήσουν κόκκινο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μιλάς με συνεργάτες ή με άτομα που αναμειγνύονται με πολλά – και με τα δικά σου θέματα. Δεν παίρνεις όμως ξεκάθαρες απαντήσεις και αυτό σε ενοχλεί γιατί το καταλαβαίνεις αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Συγκεντρώνεσαι στο να καταλάβεις τις ανάγκες των άλλων ατόμων και κυρίως των δικών σου ανθρώπων. Μια αδυναμία να επιλέξεις κατεύθυνση θα την έχεις γιατί θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια από το υπερβολικό συναίσθημα. Αν μάλιστα έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, χρειάζεται προσοχή, γιατί τα μηνύματα που θα λαβαίνεις θα είναι τελείως διαστρεβλωμένα.
Ερωτικά: Ανταγωνίζεσαι με το άλλο πρόσωπο για το ποιος τελικά δίνει περισσότερα. Ίσως να ξεκινήσετε κιόλας άσχετες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά γιατί θα κυριαρχεί η ασάφεια. Καλύτερα κράτησε το συναίσθημα δυνατό μέσα στην καρδιά σου και μην διασπάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι θα μάθεις ή θα ακούσεις που μπορεί να σου φανεί απαράδεχτο από την πλευρά των συνεργατών σου, αλλά επειδή έχεις μπει σε... νιρβάνα τελικά θα το περάσεις «στο ντούκου». Προσοχή στις υπογραφές, τις υποσχέσεις και στη διαχείριση χρημάτων.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Νιώθεις ότι το χάος ξαναέρχεται και μάλιστα πολύ έντονο αφού σε αποπροσανατολίζει και σε πάει αλλού από εκεί που θέλεις να πάς. Κυρίως σήμερα θα είσαι πολύ αδρανής για αυτό καλύτερα να παραμείνεις παρατηρητής.
Ερωτικά: Συναισθηματικά μπερδέματα θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αυτά που έχεις ήδη πει και να αναρωτηθείς μήπως θα πρέπει να μείνεις μόνος/η. Τουλάχιστον για σήμερα δεν θα διεκδικήσεις τίποτα, αλλά θα χάσεις και τον μπούσουλα. Αν είσαι με Ιχθύ τα μηνύματα θα είναι διπλά και μπερδεμένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις στον ορίζοντα ένα φως αλλά μικρής διάρκειας, γιατί θα το σβήσεις εσύ με κάποιες εκτιμήσεις που θα κάνεις, πολύ πρόχειρες και επιφανειακές. Καλύτερα να αποκτήσεις περισσότερο σφαιρική γνώμη και όχι τόσο στην τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα αναθαρρήσεις γιατί θα βρεις ανταπόκριση σε συναισθήματα πολύ γλυκά που έχεις ανάγκη αυτήν τη στιγμή αυτό. Η προσωπική σου κρίση θα στηριχτεί στο συναίσθημα. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να υπάρξουν θέματα με υδραυλικά και άλλες εργασίες που όμως θα τις επιδιορθώσεις σύντομα.
Ερωτικά: Έχεις ευαισθητοποιηθεί και από εκεί που ήσουν ανένδοτος/η και με απόλυτη πίστη ότι αυτό που λες είναι το σωστό, τώρα ίσως κρίνεις λιγότερο αυστηρά. Αν είσαι με ένα άτομο που έχει εξάρτηση από την οικογένεια του, πιθανόν σήμερα να τον/τη δικαιολογήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφισβητείς τις δυνάμεις σου, απλά εμβαθύνεις περισσότερο με το συναίσθημά σου και βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά μεν αλλά αισιόδοξα. Το καλό είναι ότι δεν φοβάσαι και έχεις πίστη και σε μια ανώτερη δύναμη αυτήν τη στιγμή. Ένα χρέος θα πληρωθεί πολύ γρήγορα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις συναισθήματα ηρεμίας να σε παρασέρνουν που όμως σου μειώνουν την ενεργητικότητα. Μια εσωτερική νιρβάνα μπορεί να σε συνεπάρει και η σχέση σου με το Θεό και με τις ανώτερες δυνάμεις να είναι πολύ ουσιαστική για σένα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κανέναν, για αυτό ή δε μιλάς και συγχωρείς ή μιλάς με ένα άλλο, άσχετο πρόσωπο και ξεσπάς έτσι. Αν όμως το δικό σου ταίρι έχει κάποιο πρόβλημα θα παραδοθείς εκεί, ψυχή τε και σώματι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βοηθήσεις όσο μπορείς επειδή γνωρίζεις καλά ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά, αν είναι να κοντραριστείς, προτιμάς να παραμείνεις εκτός για να μην ενοχλήσεις κανέναν. Γνωρίζεις, επίσης, ότι υπάρχει άδικο παρασκήνιο γύρω από το όνομά σου, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν φοβάσαι γιατί έχεις καθαρή καρδιά και πρόθεση. Πρόσεξε το χάος που μπορεί να δημιουργηθεί σε οικονομικά θέματα ή σε έκτακτα έξοδα σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και μπαίνεις πολύ γρήγορα στην δράση. Αυτήν τη φορά έχεις πυξίδα το συναίσθημα και πολύ έντονη την αίσθηση φροντίδας και προστασίας.
Ερωτικά: Απαγορεύεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί σε λόγια ή σχόλια αρνητικά. Προτιμάς να σε σέβονται τον σεβασμό παρά να γίνεται «θάψιμο» πίσω από την πλάτη σου. Το καλό είναι ότι οι κεραίες σου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες και δεν θα αφήσεις κανέναν παραπονούμενο. Η σχέση με Ιχθύ είναι στα σκαριά αλλά πάει καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαφανίζεις χωρίς να το καταλάβεις από το προσκήνιο τις δυνατότητες να γίνει κάτι και προχωράς με τον... τυφλοσούρτη. Μπορεί και να κερδίσεις αλλά μετά χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν τα θεωρείς όλα εύκολα, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να είσαι τύπος και υπογραμμός απέναντι σε πέντε άτομα που σε εκτιμούν. Όσο και να φοβάσαι τα σχόλια και την κατάκριση τελικά μπορεί να μην τα γλυτώσεις γιατί η στάση σου άλλα θα δείχνει.
Ερωτικά: Είσαι πολύ... πατημένος/η με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ, οπότε δεν μπορείς να δεις κάτω από τη μύτη σου. Όταν ξεκινάει κάτι που δεν είναι του χεριού σου, είσαι συνέχεια πολύ εξαρτημένος/, χωρίς όμως να το θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γνωρίζεις ότι έχεις την δύναμη να ονειρεύεσαι, να προσεύχεσαι και να πάνε όλα καλά. Αλλά τώρα ίσως το παράκανες με τα όνειρα αλλά δεν κάνεις και κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσεις. Καλύτερα να είσαι σε ετοιμότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν χαρίζεσαι εύκολα και σε κανένα. Και παρόλο που είσαι σε ευάλωτη θέση προτιμάς η αποστολή σου να έχει και ένα έργο φιλανθρωπίας γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθεις καλά. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάνεις τον μπούσουλα και να μην επηρεάζεσαι από καταγραφές τρίτων ατόμων.
Ερωτικά: Θέλεις την αυτονομία σου χωρίς να αποκλείεις το άλλο πρόσωπο. Αλλά μπορεί να βγεις και μόνος/η σου και να περάσεις καλά και όχι μόνο αυτό να μην έχεις καμία τύψη. Η σχέση με τον Κριό σε έχει σφραγίσει αλλά ώρες ώρες δεν βλέπεις από πουθενά φως.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει πολλά και θα κάνεις και άλλα. Αρκεί τελικά να πηγαίνουν τα χρήματά σου σε ένα καλό σκοπό. Δηλαδή μετά τα χρέη και τις υποχρεώσεις να κρατάς και ένα πολύ μικρό ποσό για σένα γιατί το έχεις ανάγκη αλλά και σου κάνει καλό στην ψυχολογία.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved