Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5

Μην αφήνεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Φροντίζεις για πολλά πράγματα τα οποία όμως έχουν και μια αναγκαστική χροιά γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ίσως να μετράει η εικόνα σου περισσότερο από άλλες φορές και αυτό σίγουρα σε βγάζει από τα ρούχα σου γιατί νιώθεις ότι πνίγεσαι.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω είναι αρκετά πιεστική γιατί πρέπει να ξεπεράσεις τα δικά σου όρια για να ανταποκριθείς. Σίγουρα υπάρχει σε όλο αυτό μια υπερβολή η οποία μπορεί και να σε πληγώνει. Από την άλλη μπορεί να σου βγει στην επιφάνεια ένα κομμάτι από κάτι που σε έχει τραυματίσει και αυτό να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς γιατί θα σε κατακλείσουν οι αναμνήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι όσο μπορείς πολύ προσεκτικός/η γιατί προσπαθείς να πιάσεις το σφυγμό και να φανείς απαραίτητος/η σε άτομα που έχουν εξουσία και δύναμη αυτή τη στιγμή μέσα στην δουλειά σου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/206668316&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Επενδύεις πάνω σε καταστάσεις που σου δημιουργούν ασφάλεια, κυρίως στο θέμα ενός σπιτιού που είτε θέλεις να αποκτήσεις και κάνεις τα πάντα για αυτό, είτε για να επιδιορθώσεις και να προλάβεις φθορές και βλάβες. Οι φίλοι που είναι σαν οικογένεια για σένα θα είναι πολύ κοντά σου αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα προστατέψεις τα συναισθήματά σου, τελικά δεν μπορείς γιατί θα σε σπρώξει το εσωτερικό σου ένστικτο να βρεις τον τρόπο να φερθείς σε μια δύσκολη περίπτωση που σε απασχολεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι τον εαυτό σου και με ποιο τρόπο θα τον προστατέψεις απέναντι σε μια συνεργασία η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη για να την κουμαντάρεις και φοβάσαι ότι δε θα ολοκληρωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις το σκεπτικό του ατόμου που θέλει να κερδίσει σε όλα τα επίπεδα για αυτό μπορεί να γίνεις ελαφρώς απόλυτος/η ή ακόμα και να κλειστείς στον εαυτό σου, χωρίς να θέλεις να επικοινωνήσεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα πρόσωπο που είναι περισσότερο τυπική παρά ουσιαστική είναι για σένα ένα αγκάθι που πρέπει αναγκαστικά κάποια στιγμή να την δεις κατά πρόσωπο και να την αλλάξεις. Καλό είναι η αλλαγή να ξεκινήσει πρώτα από εσένα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις και τι θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν διακινδυνεύεις αυτά που έχεις γιατί δε θέλεις να βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Αυτό που μένει είναι να κινηθείς προσεκτικά και να αναθεωρήσεις μια λάθος στάση σε σχέση με συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά όλα σε σπρώχνουν προς την κατεύθυνση να προσδιορίσεις και πάλι το προσωπικό σου στίγμα. Ίσως δεν θέλεις να ξεφύγεις από κάτι που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Όσο μπορείς εξασφαλίζεις τα νώτα σου γιατί έτσι σου βγαίνει να κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή από την πλευρά του ατόμου που είστε μαζί και προσπαθείς και εσύ με τον τρόπο σου να εξασφαλίσεις την καλή σχέση μεταξύ σας. Αλλά ίσως νιώθεις ότι μπαίνεις μέσα σε ένα μύλο που όλα συνθλίβονται και τίποτε δεν θα βγει μετά όπως ήταν. Το καινούργιο πρέπει να ακολουθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά υπόγεια ρεύματα που δεν είναι εύκολο να κουμαντάρεις και σίγουρα είναι δύσκολο να τα αποδεχτείς γιατί εσύ έχεις κάποιες προσωπικές ασφαλιστικές δικλείδες οι οποίες σε βοηθάνε πάρα πολύ.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι σε μια φάση που ζητάς να βρεις κάποιο ξεχωριστό στίγμα το οποίο όμως να συνοδεύεται και από μια συναισθηματική έξαρση. Αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα βγουν όλες οι ευαισθησίες σου στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Ίσως να κρύβεις αυτά που νιώθεις και να μην θέλεις να δείξεις ότι έχεις αδυναμία και κυρίως να μην φανεί πολύ ότι έχεις μια συγκεκριμένη εξάρτηση από τον Αιγόκερω. Το να εξασφαλίσεις μια κρυφή ομολογία από ένα Καρκίνο ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο γιατί θα πρέπει να το μοιραστείς με ένα άλλο άτομο και εσύ δεν θέλεις προς το παρόν να μιλήσεις με κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναβαθμίζεις όλα τα συστήματα γιατί βλέπεις ότι διαφορετικά δεν μπορείς να εξελιχθείς. Είναι δύσκολο να ακολουθήσεις την πλήρη οργάνωση αλλά είναι αναγκαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις λύσεις αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου. Αλλά σήμερα τις βλέπεις και πιστεύεις ότι κάτι καλό θα γίνει. Κυρίως τα συναισθηματικά σου θέματα αλλά και τα οικογενειακά θα διευθετηθούν με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο.
Ερωτικά: Επειδή συζητάς αρκετά και δεν θέλεις με τίποτε να ξαναγυρίσεις σε συμπεριφορές σιωπής, θα προστατέψεις τώρα τα συναισθήματά σου από ένα άτομο που είναι ήξεις αφήξεις στην ζωή σου. Βάζεις με τον τρόπο σου τα σωστά όρια και για αυτό δεν εκτίθεσαι τουλάχιστον ψυχικά. Με τον Καρκίνο υπάρχει μια καλή επαφή και νιώθετε πολύ χαλαρά μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όποια αποτυχία και να έχεις δεν το βάζεις κάτω, αντίθετα, μικραίνεις το πρόβλημα και βρίσκεις λύσεις άμεσες. Το χέρι βοηθείας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να μην σκέφτεσαι αρνητικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ίσως να μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου γιατί η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο. Ενοχές και σκέψεις που δεν σου πηγαίνουν πιθανόν να σε κατακλύσουν. Η γνώση βέβαια πάντα σε βοηθάει ώστε να αλλάξεις ψυχικά και να πιαστείς από εκεί.
Ερωτικά: Αν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι καλό, θα μεγαλώσει και πάλι η ελπίδα σου και αυτό είναι που θα σε φέρει πιο κοντά στον Αιγόκερω, χωρίς να ζητάει κιόλας όλες αυτές τις μεγάλες αλλαγές από σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην ψάχνεις να βρεις λύσεις χωρίς πίστη γιατί δεν θα κάνεις κάτι πολύ σοβαρό. Αντίθετα αν ανοιχτείς μέσω της πίστης θα δεις ότι θα τα καταφέρεις ακόμα και στα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δεν τον καταπιέζεις με εμμονές και αρνητικές σκέψεις, θα δεις ότι θα αλλάξουν όλα τόσο εύκολα που δεν το περίμενες καν. Το ταξίδι που οργανώνεις και μπορεί να είναι και επίσκεψη στην οικογένειά σου, σου δημιουργεί μια γλυκιά προσμονή.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να προστατέψεις το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί νιώθεις πολύ υπεύθυνος/η γι' αυτό ίσως να το παρακάνεις. Από εκεί που ήσουν αντίθετος/η προς όλα, τώρα ξαφνικά αλλάζεις και αυτό θα κάνει καλό και στους δυο. Αν περιμένεις μια διαφορετική στάση από το Λιοντάρι, όπως πχ να σε διεκδικήσει, μάλλον θα περιμένεις πολύ γιατί και αυτό τα ίδια αναμένει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις νομικές υποθέσεις ή υποθέσεις με ένα ξενοδοχείο και γενικά με το εξωτερικό, θα βρεις λύσεις και μάλιστα, όχι μια, αλλά και κάποιες που δεν τις περίμενες γιατί θα προέλθουν από άτομα που δεν ήταν και τόσο κοντά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Εξερευνάς τα συναισθήματά σου και αυτό πιθανόν να σου προκαλεί και μια προσωπική ενοχή για το πώς έχεις διαχειριστεί συγκεκριμένα κάποια άτομα από την οικογένεια σου. Όσο και να αποφεύγεις προβλήματα που εμπλέκεσαι και εσύ σε συναισθηματικό επίπεδο, τόσο τελικά θα ξαναέρχονται μπροστά σου γιατί τα αφήνεις εκκρεμή.
Ερωτικά: Ένας Ταύρος σε έχει πολύ ανησυχήσει με τις απουσίες του και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Σήμερα όμως προσπαθείς να ξεπεράσεις τα αδιέξοδα γιατί είσαι άτομο που φιλοσοφεί. Οπότε θα βρεις ακόμα και μια φιλική προσέγγιση για να μην βγεις εκτός παιχνιδιού.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσέχεις αρκετά, γιατί νιώθεις διπλή ευθύνη απέναντι σε άτομα με τα οποία δεν έχετε κοινή πορεία στα οικονομικά που προέρχονται από συνεργασίες. Ίσως τα έξοδα να διπλασιαστούν αυτή την στιγμή λόγω των οικογενειακών υποθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια κατευθυντήρια γραμμή που σε πηγαίνει προς του άλλους για αυτό ασχολείσαι πολύ μαζί τους ίσως και εξ ανάγκης, αφού δεν βλέπεις μπροστά σου άλλες εναλλακτικές. Μόνο όταν κινηθείς πολύ κοντά με συγκεκριμένα άτομα θα νιώσεις ότι εξασφαλίζεσαι.
Ερωτικά: Χρειάζεται να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και ίσως σκέφτεσαι να το κάνεις εδώ και καιρό αλλά σου ήταν δύσκολο. Τώρα όμως υπάρχει μια παρόρμηση η οποία θα σε σπρώξει να ξεπεράσεις τις αναστολές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις, κυρίως αν υπάρχει αναγκαιότητα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αλλά όχι μόνος/η σου αλλά πιθανόν με την βοήθεια ενός Καρκίνου θα δεις ότι τελικά θα αναπνεύσεις και θα κερδίσεις το στοίχημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η καθημερινότητά σου στρέφεται προς ασχολίες και κατευθύνσεις είτε να νοικοκυρέψεις το γραφείο σου, είτε να μαγειρέψεις για την οικογένεια σου, είτε να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου. Η ιδέα της εναλλακτικής θεραπείας μπορεί να σε κάνει να ενδιαφερθείς αρκετά για όλα τα συναφή θέματα.
Ερωτικά: Αφού είσαι κολλημένος/η με τον Καρκίνο, καλό είναι να καταλάβεις και εσύ επιτέλους τα θέλω του και να μην τσακώνεστε επειδή δεν υπάρχει συνεννόηση στην εσωτερική σας επικοινωνία. Πρέπει μάλλον να ανακατευτείς περισσότερο συναισθηματικά και να μην είσαι αποστασιοποιημένος γιατί έτσι δείχνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια άλλη οπτική γωνία, ίσως δύσκολη για σένα, θα είναι η λύση πάνω στο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η εμπειρία που πρέπει να πάρεις από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά εσύ αρνείσαι να το δεις γιατί κάπως φοβάσαι ή δεν ρισκάρεις. Οι σχέσεις μέσα στην δουλειά μπορεί να μην είναι του στυλ σου αλλά θα βοηθηθείς από αυτές.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να ανανεωθείς για αυτό θα βάλεις την σφραγίδα σου σε μια δημιουργική απασχόληση. Το θέατρο που μπορεί να σε ενδιαφέρει θα σου κάνει καλό γιατί θα ξεδώσεις από κάτι που σε πνίγει και θα διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι μέσα σε ένα φιλικό κύκλο και εκεί γνωρίζεις το άτομο που θα σε βγάλει από την πολύ μοναξιά και τις σκοτούρες και αυτό θα είναι σαν δώρο εξ ουρανού. Αρκεί να καταφέρεις να του περάσεις ότι κι εσύ μπορείς να ανταποκριθείς θετικά. Αν περνάς μια κρίση με τον Δίδυμο δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς. Με την συζήτηση θα ξεπεράσεις πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εικόνα σου προς τα έξω ίσως να είναι υπερβολική γιατί δείχνεις ότι έχεις δυνατές γνωριμίες και επαφές όπου στηρίζεσαι ή τουλάχιστον περιμένεις την υποστήριξή τους. Θα τα καταφέρεις, αν δεν διασπάσαι από εδώ και από εκεί.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved