Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/3

Αγάπη δεν είναι να κοιτάζει ο ένας τον άλλον αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/3

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Σήμερα ξεκινάει η Εαρινή Ισημερία και μέχρι και το Θερινό Ηλιοστάσιο οι πλανητικές επιρροές θα παραμείνουν ενεργές. Το μήνυμα είναι πολύ δυνατό γιατί εκτός από τον Ήλιο που μπαίνει στον Κριό είναι και η Σελήνη εκεί σηματοδοτώντας μεγάλες αλλαγές και όλων των ειδών τις ανανεώσεις για να βαδίσουμε πλέον σε μια καινούργια πραγματικότητα η οποία δεν θα είναι εύκολη αλλά θα έχει μεγάλη διαφάνεια, αλήθεια, πρωτοπορία μαζί με ενέργεια που θα φέρει το φως στο τούνελ που όλοι επιδιώκουμε.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προοπτική του να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό αλλά περισσότερο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου θα σε απογειώσει. Ο λόγος είναι ότι είσαι σχεδόν μέσα στο κέντρο σου και νιώθεις τις αναζωογονητικές δυνάμεις να σε κυκλώνουν από παντού. Με την φόρα που θα πάρεις, θα διώξεις κάθε τι που σου προκαλεί άγχος και ζόρι αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις τις ανάλογες επιπτώσεις.
Ερωτικά: Όσο συγκεντρωμένος/η είσαι πάνω σε ένα άτομο τόσο μπορεί να γίνεις πιεστικός/η ώστε να περάσει το δικό σου γιατί το πάθος σου μπορεί να σε κάψει. Ίσως να μηδενίσεις κάποιες αποστάσεις αλλά με ένα τρόπο πολύ δυναμικό που δεν θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δώσεις μια και να σπάσεις όλες τις δεσμεύσεις που σε περιορίζουν αλλά να προσέξεις μήπως, πάνω σε αυτή την παρόρμηση, κάνεις υπερβολές και χάσεις μια καλή δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν χαρίζεσαι πλέον σε κανένα αλλά δεν θέλεις να δείξεις τις αντιδράσεις γι' αυτό επαναστατείς βουβά γιατί δεν επιθυμείς να χαλάσεις τις σταθερές σου και από την άλλη δεν αντέχεις να ακολουθείς τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Περνάς μια κρίση εφ' όλης της ύλης με τον Ζυγό γιατί δεν θέλεις να χάσεις κάποιες σταθερές αξίες που έχουν ήδη δημιουργηθεί μαζί του. Το ότι διαφωνείς όμως στον τρόπο που χειρίζεται την σχέση σας είναι η πρόφαση για να τα χαλάσεις όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να καταλάβεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις και να δείξεις ότι η γνώμη σου θέλεις να μετράει, ακόμα και αν δεν παίζεις πρωτεύοντα ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις εξελίξεις και κάτι σε σπρώχνει να μην χάνεσαι από εδώ και από εκεί, σε σκέψεις και λόγια. Το να συντηρείς μια κατάσταση σου είναι αρκετά δύσκολο γιατί πιστεύεις ότι χρειάζεσαι πολλά προσόντα και πάνω από όλα να κρατάς ένα μόνιμο ενδιαφέρον για ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Από εκεί που λυπόσουν τον εαυτό σου και δεν ήξερες πώς να συμπεριφερθείς μέσα στην σχέση σου, τώρα έχεις ανεβάσει την αυτοεκτίμησή σου γιατί βγαίνει από μέσα σου και δεν υποχωρείς αλλά ούτε και προσπαθείς να είσαι τόσο διπλωμάτης όπως παλιά. Ίσως να μην σε νοιάζει κιόλας.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς τις εξετάσεις σου και αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλα γιατί δεν είναι τόσο εύκολες αφού θα πρέπει να δείξεις τις δυνατότητές σου και θα το κάνεις πολύ γρήγορα και δυναμικά.

προσωπική αστρολογική πρόβλεψη περιγράφει τι είναι γραμμένο στα άστρα ΜΟΝΟ για σένα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις ακόμα και τα πιο δύσκολα γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και πάνω από όλα να κάνεις μια κίνηση που θα σε βγάλει μπροστά αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολα. Αντίθετα, θα πρέπει να πατήσεις πόδι σε πολλές καταστάσεις αλλά θα το αντέξεις.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί απότομη, αγενής και ιδιότροπη αλλά εσύ ίσως να μην το βλέπεις αυτό γιατί είσαι μέσα σε μια κατάσταση που σε φορτίζει πάρα πολύ. Να προσέξεις με τον Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και θα το κάνεις γιατί δεν θέλεις να σε αμφισβητήσουν ότι τα καταφέρνεις κι ας χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου για να ανοίξεις νέους δρόμους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις σαν να κάνεις μια νέα αρχή και αυτό είναι το δώρο σου στον εαυτό σου. Θα γίνεις αρκετά κοινωνικός/η αν και για κάποιους λόγους σκοπιμότητας που δεν είναι απόλυτα του χαρακτήρα σου, αλλά πιστεύεις ότι έτσι πρέπει για να ανοίξει ο κύκλος σου.
Ερωτικά: Σου αρέσει να διαφέρεις και να είσαι εσύ το επίκεντρο. Η ενίσχυση που θα έχεις από έναν Κριό θα σε συγκινήσει γιατί θα δεις ότι κάπου μοιάζετε και ότι ο τρόπος που ανταποκρίνεται απέναντί σου είναι αυτός που σε γεμίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια διαφορετική άποψη πλέον για τα πράγματα και προσπαθείς να την δείξεις σε όσους συνεργάζεσαι. Δεν είναι εύκολο αν δεν παίζεις εσύ το παιχνίδι γιατί δεν σου αρέσει να τρέχεις πίσω από κάποιους και να περιμένεις να κινήσουν τα νήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλών ειδών δουλειές και δεν μπορείς να αφήσεις καμία γιατί όλες τελικά καταλήγουν στην ίδια κατεύθυνση: να ξεφύγεις από τα ίδια και να μην έχεις καθόλου εξαρτήσεις ακόμα και από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οτιδήποτε είναι πάντως τοξικό θέλεις να το πετάξεις και καλά θα κάνεις.
Ερωτικά: Ίσως να έχεις παράλογες απαιτήσεις και να θέλεις την ελευθερία σου. Για αυτό θα αναζητήσεις μια προσωπική σφραγίδα που θα την αποκτήσεις μέσα από πάτημα ποδιού και υπερβολές.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μην σε αναγνωρίζουν οι συνεργάτες σου γιατί όλα είναι για αυτούς πρωτόγνωρα και κυρίως η συμπεριφορά σου, αφού, πλέον, αυτό που θέλεις, θα το ζητάς με πάθος και αν δεν το έχεις στην ώρα του ή όπως που το έχεις ζητήσει θα βάζεις ακόμα και τις φωνές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι επί των επάλξεων γιατί θέλεις να κάνεις την επανάστασή σου και να μην περάσει στα ψιλά, επειδή αυτή την περίοδο δεν σου αρέσει να συμβιβάζεσαι με τίποτε και κανένα.
Ερωτικά: Τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι και αυτό σου βγάζει την ετικέτα του καλού και ευγενικού παιδιού που είχες μέχρι πρότινος γιατί τώρα αφηνιάζεις και την πληρώνει το άτομο που είστε μαζί. Ακόμα και έξω να βγεις για να σου κάνουν μια νέα γνωριμία μπορεί αν κάτι δεν σου αρέσει να φωνάξεις ή να δείξεις με έντονο τρόπο την διαφωνία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις ότι μπορεί να σε καπελώνουν και να σε θεωρούν υποδεέστερο/η για αυτό μπορεί να νευριάζεις και να το δείχνεις κιόλας ενώ παλιά το κάλυπτες. Τώρα δεν κρατιέσαι και κάνεις τα πάντα για να γίνεις ακόμα και δυσάρεστος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αποσαφηνίσεις κάποιες καταστάσεις που ίσως να σου φαίνονται μπερδεμένες κι όσο ερευνάς σε βάθος, τόσο καταλαβαίνεις ότι ήξερες πάρα πολύ λίγα για αυτά που ψάχνεις. Η σκέψη σου πάντως θα είναι πολύ γρήγορη και πολύ ερευνητική.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες γιατί βλέπεις ότι μπορεί να απογυμνώνεται ένα άτομο που ίσως να είχες επενδύσει υπερβολικά σε αυτό αλλά πλέον δεν μπορείς να παραμένεις στα ίδια και θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είναι εύκολο να κάνεις μια νέα αρχή γιατί πρέπει να εγκαταλείψεις τις παλιές σου ιδέες που τώρα βλέπεις πολύ αναχρονιστικές αλλά εσύ νιώθεις ότι κάπου σε προστατεύουν. Όμως μην τα κάνεις όλα μαζεμένα, αλλά βήμα-βήμα και θα καταφέρεις έστω και μια μικρή αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκινήσεις και να μάθεις καινούργια πράγματα τα οποία όμως θα είναι τόσο σημαντικά που θα σε στιγματίσουν για ένα μεγάλο διάστημα. Κυρίως κάποια νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι που θα ξεκινήσεις θα σε συγκινήσουν τόσο πολύ που κι εσύ δεν το περίμενες.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι κάτι καινούργιο έρχεται και είναι τόσο δυνατό που δεν μπορείς να αδιαφορήσεις. Για αυτό θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να ζήσεις τον έρωτα που θα σου έρθει κατακέφαλα μπορεί και κεραυνοβόλα με ένα Κριό, ενώ με τον Ταύρο όλα θα είναι πιο ήπια.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις θεμέλια για μια καινούργια αρχή κι ενώ κάπου βαθιά την φοβάσαι ή δεν την πιστεύεις τόσο πολύ, τελικά παρασύρεσαι από αυτή την ενεργό δύναμη και κάνεις τα πάντα για να την κατακτήσεις. Πάντως να περιμένεις χρήματα ακόμα και από ρίσκο ή τυχερά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις σηκώσει ψηλά το κεφάλι και θέλεις να κάνεις πράγματα που θεωρείς ότι θα σου δώσουν την ελευθερία σου, χωρίς να υπολογίζεις τι μέλλει γενέσθαι γιατί πιθανόν να μην σε ενδιαφέρει πλέον και τόσο πολύ. Πάντως μέσα στο σπίτι σου θα έχεις ένα κλίμα πολύ έντονο που δεν θα είναι απαραίτητα κακό.
Ερωτικά: Έχεις πολλές εξάψεις και έντονα συναισθήματα τα οποία σε βάζουν σε μια διαδικασία να περάσει το δικό σου. Ίσως να μην σκεφτείς και πολύ τις αντιδράσεις σου για αυτό θα χρειαστεί να είσαι όσο μπορείς φειδωλός/η στις κινήσεις και κυρίως στα λόγια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες έξτρα υπευθυνότητες και προετοιμάζεσαι για να κάνεις κάτι πολύ έντονο και μεγάλο για τις δικές σου δυνατότητες. Θα προτρέξεις για να προλάβεις κάποιες καταστάσεις γιατί έχεις ανάγκη να φανείς ότι εσύ το έκανες πρώτος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις ζωντάνια αλλά και ένταση και πλέον βλέπεις μια πραγματικότητα η οποία δεν ήταν και πολύ εύκολο να την αντιληφτείς παλιά.
Ερωτικά: Ζεις για να περνάς καλά και, χωρίς να φοβάσαι, υψώνεις το ανάστημά σου και βάζεις όλους και όλα σε μια απόσταση που είναι χρήσιμη και απαραίτητη για να κρατήσεις αυτό που έχεις σε μια ισορροπημένη φάση. Ο Ταύρος δημιουργεί έντονο αισθησιασμό και μαγνητισμό γύρω σου και ίσως δεν μπορέσεις να του αντισταθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου σε συναρπάζει αυτό το διάστημα γιατί έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες σε οδηγούν προς την επίλυση κάποιων συγκεκριμένων θεμάτων. Η διάκριση βέβαια θα είναι σημαντική γιατί θα ξεχωρίσεις ποιος σου λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Οι εξελίξεις αυτής της περιόδου είναι πολύ δυναμικές που δεν μπορείς να τις δεις αλλιώς γιατί όλα γίνονται γύρω σου πολύ γρήγορα και θα πρέπει και εσύ να πάρεις θέση.
Ερωτικά: Το να μην λες την γνώμη σου μπορεί να μην είναι θετικό γιατί όλα γυρίζουν γύρω από τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις και τώρα είναι που χρειάζεται να πατήσεις πόδι για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεις πως θα εκφράσεις τις διαφωνίες σου και μάλιστα θα περάσεις τις απόψεις σου με ένα τρόπο πολύ δυναμικό που δεν θα αφήνει περιθώρια να σε καπελώσουν, ακόμα και για το πιο ασήμαντο θέμα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved