Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3

Να θυμάσαι ότι ένα εμπόδιο είναι συχνά ένα σκαλοπάτι προς την επιτυχία

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σου βγαίνει μια ιδιαίτερη έκφραση που μπορείς και βλέπεις μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο για την ζωή σου. Οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνεις θα σε οδηγήσουν μακριά από το πρόβλημα. Η πίστη σε μια κατεύθυνση είναι τελικά ο στόχος σου.
Ερωτικά: Θαυμάζεις ένα Τοξότη και ενώ στο παρελθόν μπορεί να είχες ξαναβρεθεί μαζί του, τώρα θα έρθετε πολύ κοντά, εξαιτίας κάποιων συνθηκών και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ξεκολλήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο δρόμους και να μην ξέρεις ποιον να ακολουθήσεις. Σήμερα θα πάρεις το μήνυμα ποια κατεύθυνση είναι η σωστή κι αυτό θα σε ανακουφίσει.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/195651168&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κάτι σιγοβράζει μέσα σου και αυτό θα σε βοηθήσει να σπρώξεις τις καταστάσεις που σε απασχολούν με ένα πιο δυναμικό τρόπο. Η απόφασή σου πάντως να μείνεις μόνος/η, είναι αυτό που θα σε κάνει να μην φοβάσαι.
Ερωτικά: Λαμβάνεις καινούργια μηνύματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα ξεγράψεις με μια μονοκονδυλιά και ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να ξεκινήσεις μέσα στην σχέση σου με νέες προοπτικές οι οποίες θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις από τα ίδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να γίνει κάτι, αν δεν έχει έρθει η ώρα του δε θα γίνει. Τώρα όλα γύρω σου θα είναι πολύ πιο γρήγορα και εσύ εξ ανάγκης θα είσαι αρκετά επιθετικός/η και σε δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Καταλαβαίνεις ότι έχεις ανάγκη να ανήκεις σε μια ομάδα η οποία θα σε εκφράζει και θα σου βγάζει στην επιφάνεια τον ανώτερο σου εαυτό που θα σε ωθεί να φιλοσοφήσεις, να σπουδάσεις ή να διαβάζεις θέματα με μια μεγαλύτερη αφοσίωση και αγάπη. Όλο αυτό το σκηνικό θα σε βοηθήσει και θα προχωρήσεις σε άλλα επίπεδα.
Ερωτικά: Δραστηριοποιείσαι αρκετά και κάνεις βήματα που είναι πολύ δυναμικά. Με ένα τρόπο έντονο ζητάς να ζήσεις το ερωτικό κομμάτι με την σφοδρότητα των συναισθημάτων που σου προκαλεί ένας Τοξότης. Ο Σκορπιός προς το παρόν τριγυρνάει στα πόδια σου αλλά φοβάσαι ακόμα να βρεθείτε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να εξυπηρετείς τα άλλα άτομα και να είσαι πολύ κοντά στις ανάγκες τους θα σε βοηθήσει για να ανοίξεις ακόμα και τις πιο δύσκολες πόρτες. Υπάρχει πάντως ένα άτομο που σε στηρίξει γνωρίζοντάς σου κόσμο και είναι αυτό που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση.

προσωπική αστρολογική πρόβλεψη περιγράφει τι είναι γραμμένο στα άστρα ΜΟΝΟ για σένα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναγκαστικά πηγαίνεις προς μια κατεύθυνση που θα έχει και μια μεταφυσική χροιά γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου ακόμα και εναλλακτικές θεραπείες ή και να μάθεις την χρησιμότητα της θεραπευτικής ενέργειας.
Ερωτικά: Ζητάς να διασταυρώσεις κάποιες πληροφορίες για τον Δίδυμο ή τον Τοξότη και κατά πόσο σου είναι πιστός/η, οπότε μπορεί να βγεις έξω από τον εαυτό σου κάτι που τις πιο πολλές φορές αποφεύγεις γιατί προτιμάς την εξασφάλιση. Τώρα δεν θα φοβηθείς να μάθεις την αλήθεια ακόμα και αν σε πονάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, ένας τρόπος μόνο σε βγάζει από εκεί, η αναγκαστική επαφή με άτομα που έχουν πολύ μοντέρνες αντιλήψεις και χωρίς να το καταλάβεις σε πείθουν. Η διαχείριση βέβαια κάποιων καταστάσεων από την πλευρά σου θα είναι υπερβολική γιατί θα κάνεις πολύ περισσότερα έξοδα από ό, τι έσοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις καινούργιες και πολύ ανοικτές ιδέες αλλά και συναισθήματα αισιοδοξίας τα οποία σου αλλάζουν κάπως την συμπεριφορά γιατί βλέπεις μπροστά και δεν θέλεις να χαλάσει με τίποτε μια νέα προοπτική που εμφανίζεται. Η διδασκαλία είναι ένα κομμάτι που σου πηγαίνει και μπορεί να έχεις την ιδεολογία και την αυταπάρνηση ενός πρωτάρη ιδεολόγου.
Ερωτικά: Βλέπεις μόνο τα καλά κομμάτια του άλλου και προβάλλεις και εσύ τα δικά σου πιστεύω και θέλω. Αν πάντως μετριάσεις την πίεση, θα σε κυνηγήσει το άλλο το άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυξάνεις τις πιθανότητες να πάρεις μια καλύτερη θέση και μισθό. Μπορεί να φοβάσαι βέβαια ότι στην πορεία ό, τι πάρεις θα το χάσεις. Μάλλον αυτό ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας σου και τους λανθασμένους λογαριασμούς που κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση υπερβολών και νιώθεις ότι θα εκφραστείς και μάλιστα με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Εκεί που δεν ζεις την ζωή σου ή δεν έχεις εκείνη την αμεσότητα, εκεί θα αυξήσεις την ικανότητά σου.
Ερωτικά: Θα δείξεις μια καλύτερη συμπεριφορά και θα έχεις ανοικτά αφτιά γιατί συχνά με την λογική κλείνεις την καρδιά σου και έχεις στενότητα σε όλα. Ο Ταύρος ή ο Αιγόκερως θα φοβηθεί από την υπερβολή που δείχνεις αλλά θα του αρέσει. Με τον Τοξότη θα παρασυρθείς και σε οικονομικές υπερβολές.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις ξεσηκωθεί και να θέλεις να κάνεις δουλειές ή να αγοράσεις πράγματα πολύ ακριβά. Αυτό που χρειάζεται είναι το ρεγουλάρισμα γιατί νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πολλά πράγματα και να τα τελειώσεις όλα με μιας. Οι συζητήσεις με άτομα που πρόκειται να συνεργαστείς άμεσα ίσως ξεφύγουν λίγο και από τις δυο πλευρές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όταν αγωνίζεσαι για κάτι και δεν χάνεις την ελπίδα σου, τότε βρίσκεις νέες προεκτάσεις του εαυτού σου που συνήθως δεν βλέπεις, αν οι σχέσεις σου δεν έχουν την αρμονία και την ισορροπία που πιστεύεις ότι πρέπει να υπάρχει.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Τοξότη όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο δυνατή και κυρίως πιο κοντινή. Με τον Κριό υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα που μια σε πάνε στα ύψη και μια στα βάθη για αυτό προς το παρόν δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το αν σου κάνει αυτή η σχέση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Όλα παίζονται γιατί εσύ αλλάζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες πόρτες ανοικτές και μπαίνεις με μια μεγάλη ευκολία την οποία δεν την περίμενες αλλά, επειδή μπορεί να υποψιάζεσαι ότι κάτι πάει στραβά, θα κάνεις πρώτα ένα βήμα πίσω και μετά μπροστά. Η βοήθεια που θα δώσεις στα αδέλφια σου ή σε συγγενείς σου θα είναι πολύ σημαντική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι πολύ γρήγορα και κατορθώνεις να διαφοροποιήσεις την θέση σου γιατί έχεις μέσα σου θετική προαίρεση, οπότε οτιδήποτε σε κάνει να γκρινιάζεις ή να σε δυσκολεύει θα υποκύψει στην αισιόδοξη στάση σου. Η σκέψη ενός ταξιδιού θα είναι μια αναζωογονητική νότα μέσα στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Πιστεύεις στην δύναμη του έρωτα και ο Δίδυμος που αρκετά τον έχεις στεναχωρήσει θα έχει μια ανοικτή αγκαλιά, αν επιτέλους παραδεχτείς και τα λάθη σου. Ένας νεώτερος Κριός θα σε συμπαρασύρει με την ορμή του και θα πρέπει να στέκεσαι πολύ σταθερά στα πόδια σου για να μην ακολουθήσεις τυφλά τις προσταγές του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να ανοίξεις τα φτερά σου σε κάτι διαφορετικό γιατί σε κουράζει η στασιμότητα γι' αυτό θα μετακινηθείς ένα βήμα παραπέρα, γνωρίζοντας νέες πληροφορίες και ερεθίσματα που θα σε εξελίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θέλεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους γιατί νιώθεις πολύ δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το πιο δύσκολο είναι να κυνηγήσεις αυτό το διάστημα το όνειρό σου γιατί από την μια πιστεύεις σε αυτό και από την άλλη φοβάσαι την ξαφνική φυγή που σε πιάνει αυτό το διάστημα.
Ερωτικά: Το να καταλαβαίνεις τα συναισθήματα του άλλου ατόμου αυτόματα σε βάζει σε μια τελείως διαφορετική διάσταση και μπαίνεις με μεγάλη ευκολία μέσα στην καρδιά του. Τουλάχιστον για σήμερα θα νιώσεις ότι αγαπιέσαι και αγαπάς κι αυτό για σένα είναι το πιο σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές αμφιβολίες για να δράσεις σε πολλά μέτωπα, χωρίς όμως να διακινδυνεύεις να σου αρνηθούν κάτι γιατί αυτή την περίοδο ίσως δεν το αντέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αντίδραση σου είναι ακαριαία και μπορεί να μην το παραδέχεσαι αλλά θα βγάλεις μια μικρή επιθετικότητα ή ένα αυθορμητισμό πολύ παραπάνω από το κανονικό. Ίσως η έλλειψη ύπνου να σου δημιουργήσει έντονο στρες.
Ερωτικά: Όσο και να καλύπτεις μια κατάσταση δεν μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό γιατί όλα κινούνται πολύ γρήγορα και τα συναισθήματά σου δεν έχουν την ίδια δυναμική, αφού περνάς από την υπερβολή στην άρνηση και το ανάποδο. Με τον Δίδυμο πάντως θα δεχτείς να κάνεις μια συζήτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίζεις ένα παρασκηνιακό ρόλο αλλά προς το παρόν είναι το καλύτερο γιατί όσο και να θέλεις να βγεις μπροστά με τους όρους σου, θα πρέπει να κάνεις κάτι το ξεχωριστό και πολύ γρήγορα. Η πιθανή ξαφνική άνοδος που θα έχεις από μια εμφάνισή σου πιθανόν να σου φέρει ανατροπές στην καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις και αυτό σε βάζει σε μια διαδικασία πολύ δυναμική η οποία όμως ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα και στον ψυχισμό σου. Για αυτό θα έχεις την ευθύνη μια παρέας φίλων σου να τους μαζέψεις όλους μαζί.
Ερωτικά: Η καρδιά σου κτυπάει δυνατά για ένα Δίδυμο αλλά τον φοβάσαι λίγο γιατί νιώθεις ότι μπορεί να τον μοιράζεσαι και με ένα άλλο πρόσωπο, αν δεν έχετε ακόμα βάλει τα όρια σας. Ο Σκορπιός όλο αιχμές αφήνει για την μεταξύ σας ασυνεννοησία.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση καινούργιου ξεκινήματος για αυτό στήριξέ το για να σε στηρίξει και αυτό. Αν ασχολείσαι με εξαγωγές θα έχεις μια καλή εξέλιξη σε αυτά που θέλεις..

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σήμερα που μπαίνει ο Ερμής στους Ιχθύες θα ενισχυθεί ο τρόπος που σκέφτεσαι και θα γίνει πιο δημιουργικός. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο η φαντασία σου θα είναι αρκετά αυξημένη και χρειάζεται να την χρησιμοποιήσεις για θετικούς στόχους. Πάντως ανοίγεσαι αρκετά και αυτό ίσως σε σπρώξει να μιλήσεις πολύ και να μη κρατήσεις το στόμα σου κλειστό που είναι μάλλον αναγκαίο γιατί θα βρεις μπελάδες.
Ερωτικά: Η επιθετικότητα που μπορεί να δείξεις σε ένα πρόσωπο ίσως να μην βοηθήσει γιατί μπορεί να απαιτήσεις αλήθειες και να τα λέτε όλα αλλά αυτό μπορεί να μην του αρέσει, ειδικά αν είναι Τοξότης.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις την λανθασμένη συμπεριφορά που έχεις απέναντι σε μια δουλειά η οποία μπορεί να σου φέρει χρήματα. Αν όμως δεν αλλάξεις τις προθέσεις σου δεν θα φτάσεις μέχρι το τέλος. Για αυτό μάλλον χρειάζεσαι πίστωση χρόνου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved